Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Innovaatiotutkimuksen aloitusseminaari

27.11.2019 Helsinki
Tapahtuma

Innovaatiotutkimuksen aloitusseminaari: Digitaaliset alustat, TKI ja Suomen mahdollisuudet

Tervetuloa kuulemaan, mitä innovaatiotutkimuksella tavoitellaan, millaisia uusia mahdollisuuksia alustatalous voi tarjota Suomelle ja millaisin edistynein menetelmin julkisen TKI-rahoituksen taloudellisia ja yhteiskunnallisia vaikutuksia voidaan mallintaa.

Alustataloudesta puhumassa ovat Robin Gustafsson Aalto-yliopistosta, Kirsimarja Blomqvist LUT-yliopistosta ja Timo Seppälä Etlasta. TKI-rahoituksen vaikutusten mittaamista avaa VTT:n Robert van der Have.

Tilaisuuden avaa Business Finlandin Jari Hyvärinen. Puheenvuoroja ovat kommentoimassa Petri Räsänen työ- ja elinkeinoministeriöstä sekä Katri Vataja Sitrasta.

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 27.11.2019
Kaupunki: Helsinki
Paikka: Team Finland -talo Porkkalankatu 1
Lisätty: 14.11.2019

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä