Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ilmainen online-seminaari: Miksi APM-työkalut ovat IT-päättäjien suunnittelupöydällä juuri nyt?

16.02.2022 Webinaari

TapahtumaTervetuloa ilmaiseen online-seminaariin 16.2. klo 9:00-12:00 kuulemaan, miksi APM-työkalut ovat IT-päättäjien suunnittelupöydällä juuri nyt.

Palveluiden saatavuus ja suorituskyky ovat yrityksille hyperdigitaalisella aikakaudella tärkeämpiä kuin koskaan. It-ympäristöt muuntautuvat dynaamisesti, sillä ne sijaitsevat usein eri pilvipalveluissa ja perinteisissä konesaleissa sekä ovat usean eri palveluntarjoajan toimittamia ja hallitsemia. Kokonaisuuden hahmottaminen on hankalaa tai jopa mahdotonta. Tekoälyyn pohjautuvat APM-työkalut näyttävät sovellusten saatavuuden ja suorituskyvyn reaaliajassa sekä auttavat paikantamaan virhetilanteet nopeammin kuin koskaan ennen.

Tekoäly on kriittinen tekijä nykyajan liiketoiminnassa ja sen käyttö kasvaa räjähdysmäisesti suomalaisissa yrityksissä - pysyvä muutos on täällä. Manuaalinen työ on poistunut ja keinoäly on tullut organisaatioiden tärkeimmäksi keinoksi it-ympäristön valvonnassa. Tässä online-seminaarissa alan huippuasiantuntijat perehdyttävät kuulijat APM-työkalujen saloihin.

 Osaamistaan jakamassa ovat APM Finlandin Business Director Lauri Humina ja Dynatrace Finlandin maajohtaja Pauli Kärkkäinen. Tarjoamme kaikille online-seminaariin osallistujille mahdollisuuden kokeilla Dynatracen APM-työkalua ilmaiseksi 14 vrk, ilman sitoutumista.

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 16.02.2022
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 26.1.2022

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä