Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

HiQ Digital Knowledge Tour -webinaaritallenteet

07.05-14.05.2020 online Webinaari
Tapahtuma

Tervetuloa HiQn Digital Knowledge Tour webinaareihin

Järjestimme kolme ilmaista webinaaria toukuussa 2020. Lue webinaareista alta lisää ja tilaa tallenteet.

Webinaari 1 - FRENDS Integraatioalusta Digitalisaatio- ja Integraatioprojektien Vauhdittajana

Puhujana: Asmo Urpilainen, Business Area Director, FRENDS, HiQ Finland

Miten moderni integraatioalusta nopeuttaa digitalisaatio- sekä integraatioprojekteja? Tule webinaariin kuulemaan, kuinka moderni integraatioalusta vauhdittaa integraatiotarpeiden kehitystä niin sisäverkossa kuin pilvessä sekä miltä tälläisen alustan käyttö konkretiassa näyttää.

Webinaarissa käydään aluksi liiketoiminnalliselta näkökulmalta integraatioalustan tuomia hyötyjä läpi projektiesimerkkien kautta. Lisäksi tutustutaan FRENDS -alustan periaatteisiin ja katsotaan lyhyt demo FRENDS -alustan toiminnasta käytännössä.

Lataa tallenne

Webinaari 2 - RPA:sta hyperautomaatioon ja IPAan

Puhujana: Antti Toivanen, Business Area Director, Integraatiot, HiQ Finland

Mihin ohjelmistorobotiikka on kehittymässä? Onko hyperautomaatio pelkkää hypeä? Mitä eri termit hyperautomation, intelligent process automation ja digital process automation tarkoittavat? Mitä tarkoitetaan hyperautomaatioalustalla ja miten minun organisaationi siitä hyötyy?

Tule kuuntelemaan ja tuoreuttamaan näkemyksesi HiQ:n webinaari-sarjan toiseen osaan, jossa integraatiot, RPA ja tekoäly yhdistyvät.

Lataa tallenne

Webinaari 3 - Sovellusliittymät kansalaiskeskeiseen kaupungin hallintaan, vieraana Toni Pallaspuro, Tietohallintojohtaja, Järvenpään kaupunki

Puhujana: Juha Moisio, Myyntijohtaja, HiQ Finland

Vieraana: Toni Pallaspuro, Tietohallintojohtaja, Järvenpään kaupunki

Kuinka kaupungit voivat vastata asukkaiden muuttuviin, moderneihin tarpeisiin? Miten API-taloutta ja integroituja ratkaisuja voidaan hyödyntää kestävämmin?

Kaupunkiemme kasvaessa ja muuttuessa muuttuvat myös haasteet, joihin kaupungin hallinnon on vastattava. Useat kaupungit ympäri maailmaa ovat jo onnistuneesti ottaneet käyttöön nykyaikaista teknologiaa. Kaikkien näiden teknologioiden yhteinen mahdollistaja on sovellusliittymä.

Sovellusliittymästrategian avulla voitte tarjota tehokkaita ja oikea-aikaisia palveluja asukkaillenne ja sidosryhmillenne sekä tehdä enemmän tietopohjaisia ja kestäviä päätöksiä.

Sovellusliittymästrategia ja integroinnit järjestelmien välillä voivat sisältää laajan valikoiman mahdollisia ratkaisuja asukkaiden ja viranomaisten välisessä viestinnässä. Sovelluksien avulla kansalaiset voivat esimerkiksi saada tietoa kunnan uutisista, julkisista tapahtumista, hoitaa varauksia tai hallinnoida sosiaalietuuksia.

Paremman kansalaiskokemuksen tarjoamisen lisäksi integroiduilla ratkaisuilla päästään seuraamaan ja jakamaan organisaation resursseja, priorisoimaan projekteja ja analysoimaan palveluiden suorituskykyä.

Lataa tallenne

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 07.05-14.05.2020
Kaupunki: online
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 20.4.2020

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä