Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Hallittu pilvisiirtymä

07.02.2019 Helsinki

TapahtumaJulkiset pilvipalvelut ovat monelle organisaatiolle ajankohtaisempia kuin koskaan ja keskustelua niiden ympärillä käydään valtavasti. Pilvestä haetaan usein skaalautuvuutta, kustannussäästöjä ja parhaimmillaan jopa uusia innovaatioita. Samaan aikaan useat nykyään käytössä olevat ratkaisut, kuten Microsoft SQL Server 2008, tulevat vääjäämättä elinkaarensa päähän. Useille organisaatioille tarve pilveistämiseen liittyykin juuri olemassa olevan ympäristön modernisointiin.

Käytössä olevien teknologien vanhentuessa onkin hyvä tilaisuus miettiä, milloin oman ympäristön pilveistäminen olisi ajankohtaista ja millä askelilla sinne kannattaa siirtyä.

Tule kuulemaan aamiaisseminaariimme käytännön vinkit hallittuun pilvisiirtymään ja oppimaan muilta asiakkailtamme miten he ovat sen toteuttaneet askel kerrallaan. 

Aika: Torstai 7.2.2019 kello 8–11

Paikka: Ravintola Bronda, Eteläesplanadi 20, Helsinki

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 07.02.2019
Kaupunki: Helsinki
Paikka: Ravintola Bronda, Eteläesplanadi 20, Helsinki
Lisätty: 28.1.2019

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä