Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Häiriönhallinta – jatkuvuuden varmistaminen tietoverkoissa

25.04-26.04.2018 Helsinki
Tapahtuma

Oletko häiriötilanteiden pulssilla?

Vaikka syyt häiriötilalle ovat monet, seuraukset ovat samat. Palveluiden toimimattomuus tai tietoturvan menetys maksaa organisaatioille euroja ja maineen. Monenlaiset uhat ja odottamattomat häiriöt edellyttävät ajan tasalla olevaa suunnitelmaa ja työkaluja. Testattu häiriönhallintamalli ja oikea valmistautuminen ovat yritykselle halpa henkivakuutus.

Tule Häiriönhallinta – jatkuvuuden varmistaminen tietoverkoissa -seminaariin, ja osaat varautua häiriötilanteisiin niiden vaatimalla varmuudella. Seminaarissa kuulet puheenvuoroja mm. seuraavista teemoista:

  • Tulevaisuuden toimintamallit – mitkä ovat häiriönhallinnan vaatimukset vuonna 2025?
  • Reaktiivisesta ongelmanhallinnasta kohti proaktiivisuutta
  • Monitoimittajaympäristön haasteet
  • Häiriönhallintasuunnitelma ja -prosessit

Tilaisuuden ensimmäisenä päivänä kuulet asiantuntijapuheenvuoroja ja case-kokemuksia. Seminaarin toinen päivä on käytännönläheinen koulutuspäivä häiriönhallintasuunnitelman laatimisesta ja prosessien kehittämisestä.

Seminaari on suunnattu IT-palvelunhallinnasta ja riskienhallinnasta vastaaville asiantuntijoille, päälliköille ja johtajille.

Tervetuloa mukaan!

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 25.04-26.04.2018
Kaupunki: Helsinki
Lisätty: 30.11.-1

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä