Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Googlen Core Web Vitals -päivitys tulee! Miten se vaikuttaa liiketoimintaasi?

29.04.2021 Webinaari

TapahtumaMikä on Core Web Vitals ja miksi se on tärkeä yrityksellesi?

Vierailijat keskittyvät entistä enemmän sivuston nopeuteen ja intuitiivisuuteen, minkä takia Google julkaisee Core Web Vitals- päivityksen toukokuussa 2021. Päivitys korostaa kokonaisvaltaisen asiakaskokemuksen tärkeyttä. Toisin sanoen jos asiakaskokemus ei ole hyvä, sijoitus orgaanisissa hakutuloksissa laskee. 

Tule mukaan 29.4 klo 9.15-10 järjestettävään webinaariin ja opi mitä päivitys pitää sisällään. Siteimproven Digital Solutions Expert Nichlas Toft kertoo mitä se tarkoittaa yrityksellesi nyt ja jatkossa, sekä miksi päivitys tulisi ottaa huomioon kaikessa digitaalisessa toiminnassasi.

Webinaari on englanninkielinen. 

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 29.04.2021
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 22.4.2021

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä