Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Go on, be human. Ohjelmistorobotiikka taloushallinnossa ja tilitoimistossa - katso nyt!

17.03-20.03.2023 Koko Suomi Webinaari
Tapahtuma
Haluatko vapauttaa sinun tai työntekijöiden aikaa hyödyllisempään? Tämän webinaarin aikana opit ymmärtämään, miten pääset eroon puuduttavasta, tietokoneella tehtävästä rutiinityöstä. Vapautuneen ajan voi käyttää merkityksellisempään tekemiseen - oli se sitten asiakaspalvelua, liiketoiminnan kehittämistä, työhyvinvointia tai vaikka vapaa-aikaa!

Ohjelmistorobotiikka taloushallinnossa ja tilitoimistossa -webinaarin isäntinä toimivat Rajobit Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja Joni Ranta-Eskola sekä yhtiökumppani ja osakas John Alander.

Rajobit perustettiin vuonna 2018, kun Joni Ranta-Eskola huomasi, että pk-yrityksiltä puuttui kokonaan mahdollisuus hyödyntää digiapulaisia ja siten tehostaa liiketoimintaansa. Pian kehittyi palvelumalli, jonka avulla ohjelmistorobotiikan palvelua on mahdollista tarjota kaiken kokoisille yrityksille ja juuri siihen tarpeeseen, joka kullakin on.

Ennen Rajobitia Joni ehti toteuttaa maan johtavassa tilitoimistossa digitalisaatio- ja automatisointihankkeita onnistuneesti yli 13 vuotta. Tilitoimistoalan kokemusta Jonilla ja Johnilla on yhteensä yli 20 vuotta.

Konkareittemme opastuksella pääset oppimaan, mihin tehtäviin digitaalisia assistentteja voi käyttää taloushallinnossa ja erityisesti tilitoimistoissa. Webinaari on maksuton.

Tutustu webinaarin sisältöön ja ilmoittaudu mukaan tästä!

Varaa maksuton kartoitus

Automaatioratkaisut ovat usein ainutlaatuisia. Maksuton kartoitus auttaa selvittämään yritys- ja yhteisökohtaiset tarpeet nopeasti. Lue lisää, täytä lomake ja ehdota kartoitukselle ajankohtaa täältä.

Lukuvinkki

Käy myös lukemassa webinaari-isäntiemme blogit:

Johnin blogi: Viekö ohjelmistorobotiikka taloushallinnon työt?

Jonin blogi: Ohjelmistorobotit palvelevat tilitoimistoja ja niiden asiakkaita

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 17.03-20.03.2023
Kaupunki: Koko Suomi
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 7.6.2022

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä