Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Global Growth 2022 – Avaimet kansainväliseen kasvuun

01.10-30.09.2022
Tapahtuma

Global Growth 2022 -koulutusohjelma on rakennettu ohjelmisto- ja teknologia-alan avainhenkilöille kansainvälisen kasvun suunnitteluun sekä myynnin ja markkinoinnin tueksi. Ohjelma on sinulle, joka työskentelet kansainvälistä kasvua hakevassa – tai kansainvälistymisen jo aloittaneessa, mutta ei vielä läpimurtoa tehneessä – yrityksessä.

Global Growth 2022 -koulutusohjelmassa opit menestyvien kansainvälisen yritysten parhaita käyntäntöjä ja saat mukaasi olennaiset, yrityksesi kansainvälistymistä tukevat suunnnitelmat. Laadit ohjelman aikana ohjatusti oman yrityksesi kasvusuunnitelman, rahoitussuunnitelman, suunnitelman markkinatutkimuksesta tietylle kohdemarkkinalle sekä kuvauksen yrityksen omasta myyntimallista ja sen kehityskohteista.

Toisin sanoen, Global Growth -koulutusohjelmassa käsitellään teemoittain kaikki ne asiat, jotka yrityksen pitää suunnitella ja toteuttaa, kun edetään kansainvälistymisessä.

Saat Global Growth 2022 -koulutusohjelman avulla avulla uusia ideoita, kontakteja ja kehität kokonaisvaltaisesti käytännön osaamista, jonka avulla viet yrityksesi onnistuneesti kansainväliseen kasvuun. Ilmoittautuminen koulutusohjelmaan on nyt käynnissä, joten varaa paikkasi pian

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 01.10-30.09.2022
Lisätty: 21.9.2021

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä