Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Fintech: Breaking into international markets

08.10.2019 Helsinki

TapahtumaTutustu kahden menestyneen fintech-yrityksen matkaan ja kokemuksiin kansainvälisistä markkinoista. Business Finlandin asiantuntijat ovat paikan päällä keskustelemassa innovaatiorahoituksesta ja kansainvälistymispalveluista.

Yhä useammat suomalaiset fintech-yritykset suuntaavat kansainvälisille markkinoille ja uusia menestystarinoita on tulossa.

Business Finland ja Fintech Finland tukevat suomalaisten fintech-yritysten kansainvälistä kasvua. Tavoitteena on saada lisää innovaatioita ja rakentaa globaaleja ekosysteemejä Suomeen.

Lisätietoja tapahtumasta

Kirsi Kokko

Head of Digital Trust Finland program

kirsi.kokko (at) businessfinland.fi

+358 50 5502 023

Kiinnostaako fintech-liiketoiminnan kehittäminen? Tutustu Digital Trust Finland -ohjelman rahoitus- ja asiantuntijapalveluihin.

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 08.10.2019
Kaupunki: Helsinki
Paikka: Arcade5 Arena, Lapinlahdenkatu16, Helsinki
Lisätty: 4.10.2019

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä