Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Experience Commerce Finland -ohjelma käynnistyy

05.09.2019 Helsinki
Tapahtuma

Uusi Experience Commerce Finland -ohjelma panostaa asiakaskokemuksen kehittämiseen

Experience Commerce Finland -ohjelma tehostaa suoraan kuluttajille myyvien yritysten (direct to consumer, D2C) kansainvälistä kasvua. Tavoitteena on lisätä yritysten kyvykkyyttä vastata digiajan asiakkaiden odotuksiin yksilöllisestä ja saumattomasta asiakaskokemuksesta.

Kuluttajaliiketoiminta on murroksessa. Asiakkaat tekevät valintoja globaalisti ja kasvava enemmistö heistä odottaa personoitua, kokonaisvaltaista kokemusta yritysten ja brändien kanssa. Kanavat sulautuvat yhteen ja rajat katoavat. Älykkäät teknologiat mahdollistavat asiakkaiden reaaliaikaisen tavoittamisen, entistä tarkemman datan keräämisen ja personoidun, elämyksellisen asiakaskokemuksen rakentamisen.

Aamupäivän aikana meillä on mielenkiintoisia aiheeseen liittyviä puhujia: Gartnerin analyytikko Hanna Kärki, joka on erikoistunut kaupan digitalisoitumiseen ja Elina Björklund Reimasta, joka tähtää maailman johtavaksi lasten ulkoiluvaatebrändiksi. Peliyhtiön Seriouslyn Petri Järvilehto kertoo kokemuksistaan liittyen elämyksellisen asiakaskokemuksen rakentamiseen. Kerromme myös ohjelman tavoitteista ja suunnitelmista ja varaamme aikaa kahdenvälisiin keskusteluihin Business Finlandin asiantuntijoiden kanssa.

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 05.09.2019
Kaupunki: Helsinki
Paikka: Team Finland -talo, Porkkalankatu 1, 00180 Helsinki
Lisätty: 5.8.2019

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä