Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Emeet Nordic 2018

17.05.2018 Helsinki

TapahtumaPohjoismaiden kuumin verkkokauppatapahtuma Emeet Nordic palaa Suomeen. Ruotsissa suursuosioon noussut tapahtuma järjestetään toistamiseen Suomessa toukokuussa 2018. Emeet Nordic on ainutlaatuinen verkkokauppiaiden kohtaamispaikka, jonka järjestävät yhteistyössä ruotsalainen Ehandel.se ja Business Finlandin eCom Growth -kasvuohjelma.

Verkkokauppiaille tapahtumaan osallistuminen on maksutonta. Hae lippua Emeet Nordiciin tästä linkistä.

Mikä? Emeet Nordic 2018

Missä? Team Finland House, Porkkalankatu 1, Helsinki

Milloin? 17.5.2018 klo 8.30-16.30

Kenelle? Verkkokauppiaille ja verkkokaupoissa työskenteleville

– Ruotsissa tapahtuma on vakiinnuttanut suosionsa verkkokauppiaiden kohtaamispaikkana. Nyt myös suomalaiset ja ruotsalaiset verkkokauppiaat jakavat oppeja ja tietoa toisilleen näin avoimesti. Yli maarajojen oppimisen ja parhaiden käytäntöjen jakamisen pohjimmainen päämäärä on kansainvälinen kasvu, kommentoi Ehandel.se:n toimitusjohtaja Michael Wictor.


Emeet Nordic Helsingissä – tapahtuma verkkokauppiailta verkkokauppiaille

Emeetin osallistujat vaihtelevat aina pienemmistä uusista tulokkaista suuriin satojen miljoonien liikevaihtoa pyörittäviin verkkokauppayrityksiin. Emeet on suunnattu niin b2b- kuin b2c-sektorin verkkokauppiaille.

– Tapahtumasta ainutlaatuisen tekee se, että se on suunnattu ensisijaisesti verkkokauppiailta verkkokauppiaille. Emeetissä verkkokauppiaat kohtaavat ja jakavat tietoa parhaista käytännöistä toisilleen. Paikalla on vain rajallinen määrä yhteistyökumppaneita. Tämä lähestymistapa erottaa Emeetin tavanomaisista tapahtumista, Business Finlandin eCom Growth -kasvuohjelman ohjelmajohtaja Kari Pokkinen sanoo.

Ilmainen pääsy verkkokauppiaille

Verkkokauppiaille tapahtumaan osallistuminen on maksutonta. Tapahtumaan haetaan myös muutamia yhteistyökumppaneita verkkokaupan palveluja ja ratkaisuja tuottavista yrityksistä. Lippuja on rajallisesti, joten kannattaa olla nopea. Tervetuloa mukaan!

Hae lippua Emeet Nordiciin tästä linkistä

Lisätietoa tapahtuman omilla sivuilla.

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 17.05.2018
Kaupunki: Helsinki
Paikka: Team Finland House, Porkkalankatu 1
Lisätty: 3.5.2018

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä