Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Efistream-webinaari: Tuo taloushallinnon tekeminen tähän päivään Microsoft Power Appseilla

25.01.2022 Webinaari

TapahtumaOnko taloushallintonne tekeminen tätä päivää ja viimeisimpien automaatiotrendien mukaista, vai uppoaako aikanne yhä rutiinien pyörittelyyn? Uuden ajan talousammattilainen tuntee viimeisimmät automaatiovälineet ja -vaihtoehdot, robotisoi rutiinityöt ja pistää omat paukkunsa liiketoiminnan tukemiseen sekä taloushallintopalveluiden ja -prosessien kehittämiseen.

Webinaarissamme 25.1. klo 9–10 päivität tietosi ajan tasalle ja tutustut tuoreimpiin taloushallinnon automaatiotrendeihin ja -työkaluihin Efiman kokeneen prosessikehittäjän, Kaisa Niemisen, ja Power Apps -gurumme, Aino Jokelan, johdolla.

Käymme läpi eri automaatiotyökalujen käyttökohteita ja syvennymme erityisesti low-code-kehityksen alle kuuluvien sovellusten hyötyihin ja käyttökohteisiin. Tutustumme konkreettisiin esimerkkeihin etenkin asiakkaillemme toteutetuista talouden Microsoft Power Apps -sovelluksista, jotka ovat omiaan:

  • kehittämään taloushallintopalveluiden käyttäjäkokemusta,
  • vapauttamaan talousammattilaisten aikaa merkityksellisempään työhön
  • ja automatisoimaan taloushallintoprosesseja (ilman raskaita kehitysprojekteja)

Jaamme myös parhaat vinkit siitä, miten kehittämisessä päästään vauhtiin ja mitkä prosessit on syytä laittaa kuntoon ensi tilassa.

Tervetuloa mukaan kuulolle!

Kaisa Nieminen

Senior Advisor

Aino Jokela

Power Platform Architect

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 25.01.2022
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 11.1.2022

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä