Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Efistream-webinaari: Kuinka tekoäly muuttaa tekemistä ja prosesseja – ja miten pysyt kehityksessä mukana?

24.08.2022 Webinaari

TapahtumaÄlykkäät automaatioratkaisut mullistavat palveluja ja prosesseja. Tekoälyllä voidaan ratkaista liiketoiminnan ongelmia, saada enemmän irti datasta, löytää uusia mahdollisuuksia sekä tuoda älyä osaksi prosesseja tavoin, jotka eivät ole aiemmin olleet mahdollisia. Mutta mihin tekoäly oikeasti soveltuu? Miten päästä alkuun ja miten onnistunut käyttöönotto toteutetaan???

Webinaarissamme 24.8. klo 9-10 Efiman CIO Markus Turunen ja tekoälyasiantuntija Ali Salloum kertovat älykkään automaation mahdollisuuksista ja esittelevät konkreettisia käyttöesimerkkejä siitä, miten tekoälyä on hyödynnetty prosessien kehittämisessä ja nopeuttamisessa mm. taloushallinnossa ja asiakaspalvelussa. Samalla kerromme kehittämästämme 1-day-deployment -mallista, jolla tekoälyratkaisu saadaan nopeasti ja tehokkaasti osaksi prosesseja. 

Tervetuloa mukaan kuulolle!

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 24.08.2022
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 21.6.2022

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä