Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Digital X 2020

03.09.2020 Helsinki
Tapahtuma

AI, IoT, Data ja analytiikka sekä kehittyvät teknologiat

Digital X järjestetään 3.9.2020 Clarion Hotel Helsingissä

Digital X -tapahtuma punoo vuosittain yhteen kehittyvät teknologiat, IoT:n, datan ja analytiikan sekä tekoälyn. Tapahtumassa kuullaan sekä kotimaisia että kansainvälisiä huippuasiantuntijoita ja opitaan konkreettisten esimerkkien kautta, miten tekoälyä, IoT:a sekä dataa ja analytiikkaa hyödynnetään menestyksekkäästi eri toimialoilla. Teemoja tarkastellaan kolmessa liiketoiminnan tasossa omissa ohjelmalinjoissaan: strategia, visio ja toteutus.

Vuonna 2020 menestyksekäs tapahtuma järjestetään 3.9. kolmatta kertaa ja se kerää yhteen yli 300 liiketoimintajohtajaa ja asiantuntijaa. Varmista sinäkin paikkasi alan ykköstapahtumasta!

Tapahtuma on tarkoitettu yritysten ja hallitusten johtoryhmien jäsenille, liiketoimintajohtajille sekä CIO, CDO, CTO, IT-johtajille, CISO, CSO, BI, analytiikan ja datan -asiantuntijoille sekä RPA ja AI asiantuntijoille.

 

Digital X 2019 -tapahtuma järjestettiin Tennispalatsissa 27.8. Katso alta tapahtuman puhujat, ohjelma ja yhteistyökumppanit.

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 03.09.2020
Kaupunki: Helsinki
Paikka: Clarion Hotel Tyynenmerenkatu 2 00180 Helsinki
Lisätty: 13.11.2019

Tulevia digitalisaatiokentän tapahtumia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Kuinka suuri on diplomi-insinöörin palkka? TEK selvitti
Koronavirus vaikuttaa kyberuhkiin - KyberVPK auttaa terveyspalveluiden tuottajia taistelussa tietoturvahyökkäyksiä vastaan
Helsinki 2025 -suunnitelma tuo maaseudun kaupunkiin - mallinnuskuvat näyttävät pääkaupungin tulevaisuuden