Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Digital X 2019

27.08.2019 Helsinki

TapahtumaMiten viet liiketoimintasi seuraavalle tasolle?

Vuoden vaikuttavin digitapahtuma palaa uudistuneena elokuussa 2019!

 

Edelläkävijyys edellyttää rohkeutta kasvaa. Tule kiihdyttämään kasvua kanssamme Tennispalatsiin 27.8.2019!

Digital X -tapahtumassa media, tieto ja edelläkävijyys kohtaavat toisensa haastaen vanhat toimintatavat ja luovat uutta suomalaisen liiketoiminnan tulevaisuutta.

Mitä teknologisia muutoksia on tulossa ja miten voit valmistautua niihin? Miten keskeiset muutostrendit vaikuttavat toimintaympäristöön, johtamiseen ja tuottavuuteen? Tapahtumassa kuulet kansainvälisten huippuasiantuntijoiden tulevaisuuden visiot ja opit konkreettisten esimerkkien kautta, miten tekoälyä, IoT:a sekä dataa ja analytiikkaa hyödynnetään menestykkäästi. Tule keskustelemaan digitalisaation tuomista liiketoimintahyödyistä ja jaa parhaat käytännöt kollegoidesi kanssa.

 

Tapahtuman kerää yhteen yli 500 liiketoimintajohtajaa ja asiantuntijaa. Varmista sinäkin paikkasi vuoden ykköstapahtumasta ja ilmoittaudu yhteen seuraavista:

 

Tivi Business IT

Tivi Business IT -kokonaisuus jakautuu kolmeen ohjelmalinjaan, jotka ovat strategia, visio ja toteutus. Ohjelmalinjoissa käsitellään digitalisaatiota ja sen tuomia liiketoimintahyötyjä erityisesti tekoälyn, IoT:n sekä datan ja analytiikan kautta.

T&T Manufacturing

T&T Manufacturing tarjoaa mielenkiintoisen katsauksen tehtaiden toimintaan ja tulevaisuuteen. Miten digitalisaatio muuttaa tehtaita? Miten tehtaista luodaan uusille sukupolville kiinnostava työpaikka? Entä miltä tehtaiden tulevaisuus näyttää ja miten tulevia haasteita voidaan johtaa? T&T Manufacturing on jatkoa Tampereella pidetylle T&T Tulevaisuuden tehtaalle.

M&M Marketing

M&M Marketing yhdistää markkinoinnin johtamisen, teknologiat ja innovaatiot yhdeksi kokonaisuudeksi tarjoten inspiraatiota ja konkreettisia rakennuspalikoita tulokselliseen markkinointiin.

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 27.08.2019
Kaupunki: Helsinki
Paikka: Tennispalatsi Salomonkatu 15 00100 Helsinki
Lisätty: 9.1.2019

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä