Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Digia NetSuite, mitä tarvitset tuotannonohjauksessa -webinaari

18.09.2019 Webinaari

TapahtumaDigia NetSuite tuotannon käynnistyspaketti antaa suomalaisille valmistavan teollisuuden asiakkaille laajemman ja monipuolisemman palveluvalikoiman, joka vastaa asiakkaan erityisiin liiketoimintatarpeisiin entistä kattavammin.

Asiakas saa lyhyemmässä ajassa valmiimman ja laadukkaamman käyttöönoton ja projektiresursseja voi ohjata viimeistelyyn ja jatkokehitykseen.

Webinaarissa 18.9. klo 10.00-10.30 pääset kuulemaan ja näkemään Digia Netsuite tuotannon käynnistyspaketin parhaista kyvykkyyksistä ja demon avulla saat käsityksen, miten käynnistyspaketti tehostaa teidän yrityksenne toimintaa.

Aiheitamme ovat muun muassa:

  • Digia NetSuite Performance
  • Digia NetSuite tuotannon käynnistyspaketti -ominaisuudet
  • Demo

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 18.09.2019
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 4.9.2019

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä