Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Digia Cyber Security 2022

30.03.2022 Hotel Kämp, Helsinki

TapahtumaHerättääkö ajatus korkean turvallisuuden järjestelmäkehityksestä mielikuvia hitaista ja kankeista mammuttiprojekteista? On aika ravistella luutuneita käsityksiä tietoturvasta.

Järjestämme ylimmän johdon tilaisuuden, jossa tietoturvasta ovat kanssamme keskustelemassa asiakkaamme Puolustusvoimien digitalisaatiojohtaja Jarkko Karsikas ja Tampereen korkeakouluyhteisön tietoturvapäällikkö Juha Malmivaara. Tule kuulemaan, kuinka he ovat digitalisoineet ja kehittäneet toimintaansa, ja kuinka he huomioivat kyberriskit ja tietoturvan osana arkea.

Yhteistyömme puolustus- tai huoltovarmuuskriittisten organisaatioiden kanssa on pitkä. Saat tapahtumassa konkreettisia vinkkejä, miten korkean turvallisuuden pioneerien oppeja voi soveltaa missä tahansa organisaatiossa.

Tapahtuma on suunnattu organisaatioiden ylimmälle johdolle, tietoturvasta vastaaville sekä tietohallinnosta päättäville.

Paikkoja on rajoitetusti. Lämpimästi tervetuloa keskustelemaan ja verkostoitumaan!

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 30.03.2022
Kaupunki: Hotel Kämp, Helsinki
Lisätty: 4.2.2022

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä