Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Datatalous on täällä – parhaat opit yrityksellesi -webinaari

16.05.2023 Webinaari

TapahtumaMitä datatalous merkitsee suomalaisille yrityksille? Tervetuloa Business Finlandin Datatalouden ohjelman ja 1001 Lakesin järjestämään Datatalous on täällä – parhaat opit yrityksellesi -webinaariin 16.5.2023!

Datatalous koostuu digitaalisista ekosysteemeistä, joissa osallistujien verkosto kerää, analysoi ja vaihtaa tietoja tavoitteenaan tuottaa arvoa kertyneestä tiedosta. Datataloudessa data käsitetään vaihdettavaksi omaisuudeksi, jota voidaan jakaa yritysten välisissä ekosysteemeissä taloudellisten hyötyjen tuottamiseksi. Business Finland on käynnistänyt vuoden 2023 alussa datatalouden ohjelman, Data Economyn. 

Datatalous voi hyödyttää suomalaisia pk-yrityksiä liittyen datakulttuurin synnyttämiseen, digitalisaation edistämiseen, digitaalisten kyvykkyyksien lisäämiseen, alan kumppanuuksiin, yksityisyyteen ja turvallisuuteen. Pk-sektorilla datassa ja dataekosysteemeissä piilevää kasvun ja kansainvälistymisen hyödyntämätöntä potentiaalia on vielä runsaasti. 

Datatalouteen liittyy myös paljon avoimia tutkimuksellisia mahdollisuuksia esimerkiksi datatalouden kehityksen mitattavuuden ja monitoroinnin, regulaation vaikutusten, luottamusinfrastruktuurien, hajautetun tekoälyn sekä ekosysteemien reilujen ja eettisten pelisääntöjen alueilla.

Tehdyn haastattelututkimuksen pohjalta järjestetään datatalouden teemoja käsittelevä webinaari, jossa esiteltävä materiaali perustuu 1001 Lakesin tekemän tutkimuksen tuloksiin.

Tule mukaan webinaariin kuulemaan lisää datatalouden nykytilasta ja tulevaisuuden mahdollisuuksista.

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 16.05.2023
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 26.4.2023

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä