Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Datalla Tampere Kestäväksi -innovaatiokilpailun infotilaisuus

08.10.2019 Tampere

TapahtumaValjasta olemassa oleva data kestävämmän ja tehokkaamman kaupungin kehittämiseen. Ilmoita tiimisi mukaan!

Onko teillä ratkaisu, jolla Tampere tehdään Tampereesta datalla hiilineutraali vuoteen 2030 mennessä?

IoT- ja Big Datan hyödyntämisessä piilee mahdollisuuksia tehdä kaupungista kestävämpi optimoimalla kaupungin sisäisiä prosesseja, parantamalla päätöksentekoa ja ohjaamalla kaupunkilaisten käyttäytymistä. Yhdistämällä, analysoimalla ja jakamalla tehokkaammin olemassa olevaa dataa voidaan saada aikaiseksi uusia innovatiivisia palveluita ja ratkaisuja ilman suuria investointeja.

Datalla Tampere kestäväksi -innovaatiokilpailussa etsimme kumppaneiksemme maailmaa parantavia teknologian kehittäjiä ja datan hyödyntämisen osaajia. Kisassa olemassa oleva data valjastetaan kestävämmän ja tehokkaamman kaupungin kehittämiseen. Omaperäisyys ja siilojen rikkominen ovat nyt arvossaan.

Tarkoituksena on, että mukana olevat ratkaisut tukevat Tampereen strategiaa, jonka tavoitteena on tehdä Tampereesta hiilineutraali vuoteen 2030 mennessä. Mukana olevien ideoiden pitää osoittaa, että niillä on oikeita vaikutuksia kaupunkiympäristön kestävyyteen.

Kiinnostuitko? Tällä lomakkeella ilmoittaudutaan 8.10. infotilaisuuteen Kampusklubi Tampereella, jossa kerromme innovaatiokilpailusta lisää. Ilmoittautuminen päättyy 7.10. klo 12:00 . Olemme sinuun yhteydessä vielä ennen infotilaisuutta. Aloitustilaisuuteen voi halutessaan myös osallistua etänä.

Kysymyksiä? Voit olla yhteydessä Mirja Hämäläseen (Demos Helsinki). Puh. 050 380 5086, mirja.hamalainen@demoshelsinki.fi

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 08.10.2019
Kaupunki: Tampere
Paikka: Campus Arena Korkeakoulunkatu 7 733720 Tampere
Lisätty: 13.9.2019

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä