Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

CPO Outlook 2022

12.10-13.10.2022 Tukholma Webinaari

TapahtumaCPO Outlook 2022 on Sourcing Outlookin ja Source 2 Pay Summitin yhteinen voima. CPO Outlook 2022 on ainoa huippukokous, joka käsittelee strategista ja operatiivista hankintaa päästä päähän -näkökulmasta. Kokousta on järjestetty vuodesta 2010 lähtien.

Tapahtuma järjestetään lokakuun 12–13. päivä Tukholmassa.

Tukholman CPO Outlook 2022 -tapahtuman osallistujat voivat osallistua pyöreän pöydän keskusteluihin, työpajoihin, erinäisiin sessioihin sekä illallistapahtumaan.

Tapahtumaan sisältyy esimerkiksi seuraavat asiat:

Keskustelut

Voit osallistua pyöreän pöydän keskusteluihin valintojesi perusteella. Jokainen moderaattori isännöi istuntoja kokemustensa perusteella. Tämä on asia, jota et missään muussa huippukokouksessa.

Kohdennetut teemakeskustelut

Rajoitettujen paikkojen työpajat, joissa yritys isännöi istunnon, jossa esitellään haasteitaan ja kokemuksiaan, ja ryhmässä keskustellaan ideoista ja opinnoista

Verkostoituminen

Paneelit

Juomat & illallinen

Demot

Asiakastapaukset

Kuinka muut ovat ratkaisseet sen, mitä haluat kehittää?

Etkö pääse paikan päälle? Ei huolta.

CPO Outlook 2022 järjestää myös mahdollisuuden osallistua kokoukseen etänä. Myös verkossa voi osallistua lukuisiin demoistuntoihin ja asiakastapauksiin. Huomaa, että Tukholmassa järjestettäviin pyöreän pöydän keskusteluihin ei ole mahdollista osallistua verkossa.

Lue lisää tapahtuman verkkosivuilta.

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 12.10-13.10.2022
Kaupunki: Tukholma
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 20.9.2022

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä