Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Cloud SIEM: ominaisuudet, kyvykkyydet ja edut

11.02.2022 Webinaari

TapahtumaPilvipohjaiset tietoturva- ja tapahtumahallintaratkaisut (SIEM), jotka tunnetaan myös nimellä Cloud SIEM tai SIEM as a Service, yhdistävät tietoturvan hallinnan yhdeksi pilvipohjaiseksi ratkaisuksi.

Tervetuloa ilmaiseen webinaariin kuulemaan, mitkä ovat Cloud SIEM:n omaisuudet, kyvykkyydet ja edut.

Aiheeseen kuulijat johdattaa APM Finlandin liiketoimintajohtaja Lauri Humina.

Mikä on Cloud SIEM?

Pilvipohjainen SIEM-ratkaisu tarjoaa IT- ja tietoturvatiimeille joustavuutta ja toimintoja, joita tarvitaan tietoturvauhkien hallintaan useissa ympäristöissä, mukaan lukien paikalliset käyttöönotot ja pilvi-infrastruktuuri.

Organisaatiot voivat hyödyntää SIEM-pilviteknologiaa saadakseen paremman näkyvyyden hajautettuihin työkuormiin. Pilvipohjainen SIEM voi auttaa valvomaan kaikkia resursseja, mukaan lukien palvelimia, laitteita, infrastruktuurikomponentteja ja verkkoon kytkettyjä käyttäjiä – yhden pilvipohjaisen käyttöliittymän kautta.

Puhuja:

Lauri Humina on APM Finlandin Business Director. APM Finland on osa Wakarua.

Laurilla on yli 15 vuoden kokemus palveluiden saatavuuden ja suorituskyvyn mittaamisesta ja johtamisesta sekä automaatioon ja tekoälyyn pohjautuvista maailman johtavimmista ratkaisuista.

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 11.02.2022
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 26.1.2022

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä