Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Bioenergia-alan EU-hankkeet: verkottumis- ja rahoitusmahdollisuudet

10.05.2023 Espoo

TapahtumaPk- ja start-up-yritys, kaipaatko tietoa rahoitusmahdollisuuksista? Haluatko mukaan bioenergia-alan EU-hankkeeseen? Kokeneen tutkimuslaitoksen tai yliopiston mukana kansainväliseen hankkeeseen osallistuminen käy helpommin.

Tervetuloa Business Finlandin EU-rahoitusneuvonnan ja VTT:n järjestämään tilaisuuteen Espoon Otaniemeen. Tapahtuman tarkoituksena on tarjota tietoa EU- ja yksityisistä rahoitusmahdollisuuksista uusiutuvien polttoaineiden ja bioenergia-alan teknologioiden eri kehitysvaiheissa oleville yrityksille. Tilaisuus mahdollistaa verkottumisen tutkimuslaitosten, yliopistojen ja yritysten kesken EU-hanketyöhön. Lisäksi tarjoamme bioenergia-alan tuoreinta tietoa SET4BIO EU-projektin kautta.

Tilaisuus on suunnattu uusiutuvien polttoaineiden ja bioenergia-alan pk- ja start-up-yrityksille, tutkimuslaitoksille ja yliopistoille. Tilaisuuden aikana vastaamme seuraaviin kysymyksiin:

  • Mistä EU- ja yksityistä rahoitusta biopolttoaine- tai bioenergia-alan hankkeelle?
  • Mistä hankekumppanit?
  • Mitkä suomalaiset tutkimuslaitokset ja yliopistot valmistelevat EU-hankkeita ja miten niihin pääsee mukaan?

Puheenvuorojen kieli on englanti. Ilmoittautumiset ja peruutukset viimeistään 5.5.2023.

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 10.05.2023
Kaupunki: Espoo
Paikka: Technopolis Innopoli 2
Lisätty: 26.4.2023

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä