logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Basware One

14.10.2019 Helsinki

TapahtumaBasware ONE on käytännönläheinen ja inspiroiva tapahtuma, jossa yritysten talouden ja hankinnan prosesseista vastaavat henkilöt saavat ideoita sekä konkretiaa kehittääkseen P2P-automaatiotaan edelleen. Lavalla kuullaan lyhyitä tuotepuheenvuoroja hyöty- ja kehitysnäkökulmalla, painottuen alan tulevaisuuden vaatimuksiin. 

Clarionin koko 3. kerroksen kattavassa tapahtumatilassa on lava-alueen lisäksi ständialue, jossa keskustellaan ja syvennetään kuultua puheenvuorojen lomassa moneen otteeseen päivän mittaan. Ständialueella päästään keskustelemaan kasvokkain, kokeilemaan ratkaisuja ja syventämään ymmärrystä puolin ja toisin. Paikalla on myös Baswaren yhteistyökumppaneita.

Voit sopia ennakkoon tapaamisia yhteyshenkilöittesi kanssa ja buukata ajan haluamiltasi asiantuntijoilta. Parhaat osaajamme ovat sinun käytettävissäsi!

Päivän päätteeksi Basware ONE -yleisö osallistuu VIP-vieraina The Art of Basware 2019, nuorten taiteilijoiden kilpailun, avajaisiin ja voittajan julkistamiseen.

Odotamme tapahtumaan 200 osallistujaa. Basware ONE - ei kannata jättää välistä.

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 14.10.2019
Kaupunki: Helsinki
Paikka: Clarion Hotel Helsinki, Tyynenmerenkatu 2, 00220 Helsinki
Lisätty: 8.8.2019

Tulevia digitalisaatiokentän tapahtumia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Kuinka nopeasti kirjoitat älypuhelimella - tee kirjoitustesti ja osallistu Aalto-yliopiston tutkimukseen
Toimiva web hosting -palvelu takaa verkkosivuston skaalautuvuuden
Basware ONE:ssa taloushallinnon ja hankinnan ammattilaiset saivat ideoita datan hyödyntämiseen ja läpinäkyvän liiketoiminnan saavuttamiseen