Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

ATK-kerho | Opi rakentamaan Blockchain-sovellus

28.02.2019 Helsinki
Tapahtuma

ATK-kerho | Opi rakentamaan Blockchain-sovellus

Aika: 28.2.2019, klo 8.30-12.00

Paikka: Meeting Park Campus (4. krs), Yrjönkatu 29 C, 00100 Helsinki

ATK-kerho järjestää yhdessä IBM:n kanssa hands-on workshopin, jossa opit rakentamaan Blockchain-sovelluksen käyttämällä Hyperledger-verkkoa.

Aloitamme aamiaisella, jonka jälkeen pääset rakentamaan omalla läppärilläsi käytännön sovelluksen (esim. IoT:n, ruokaturvallisuuden tai kuluttajaratkaisun alueelta) lohkoketjuteknologiaa hyödyntämällä.

Aikaisempaa kokemusta ohjelmoinnista tai blockhain-verkoista ei vaadita. Perusteiden ymmärtäminen on kuitenkin etu, ja ennen workshoppia aiheeseen voi tutustua katsomalla videon tai lukaisemalla esim. Blockchain for dummies –kirjan.

Workshopista saat mukaan yksityiskohtaiset ohjeet blockchainin rakentamiseen, jota voit hyödyntää myöhemmin tai jakaa eteenpäin organisaatiossasi. Koulutus sopii niin ensimmäistä blockchain-sovellustaan tekevälle kuin kokeneemmallekin tekijälle.

Jos workshop on yrityksellesi kiinnostava, mutta ei kuitenkaan juuri Sinun juttusi, voi yrityksestäsi osallistua juuri se henkilö, jonka tekemistä workshop parhaiten palvelee.

Huom! Workshopin osallistujamäärä on rajoitettu, jotta ehdimme mahdollisimman hyvin opastamaan kaikkia osallistujia blockchain-teknologian saloihin. Varaa paikkasi jo tänään!

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 28.02.2019
Kaupunki: Helsinki
Paikka: Meeting Park Campus (4. krs), Yrjönkatu 29 C, 00100 Helsinki
Lisätty: 9.1.2019

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä