Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

AI-aamupala: Tekoäly & ostolaskuautomaatio

19.10.2022 Webinaari

TapahtumaTekoälyn hyödyntäminen ostolaskujen käsittelyssä on mullistanut taloushallinnon ammattilaisten työn. Perinteisesti ostolaskuprosessi automatisoidaan yrityksissä täsmäytyksen ja sääntöjen avulla, mutta siinä piilee eräs haaste: ostolaskuautomaation ulkopuolelle jää laskuja, joille ei ole tilausta, sopimusta tai sääntöä taustalla. Yksi tekoälyn tärkeimmistä tehtävistä onkin automatisoida myös ne laskut, jotka jäävät perinteisen ostolaskuautomaation ulkopuolelle.  

Tekoälyominaisuudessa viehättää myös käyttöönoton helppous: ostolaskujärjestelmään integroidun tekoälyn käyttöönotto on nopeaa eikä vaadi kolmannen osapuolen integraatioita. 

Ilmoittaudu mukaan webinaariin oppimaan lisää tekoälyn roolista ostolaskuautomaatiossa! Järjestämme webinaarin keskiviikkona 19. lokakuuta klo 9-9.30.

Tarjoamme 30:lle ensimmäiselle ilmoittautujalle R-kioskin aamupalan.

Webinaarissa saat vastauksen seuraaviin kysymyksiin:

  • Kuinka taloushallinto hyötyy tekoälyn käytöstä? 
  • Millainen on tekoälyn potentiaali erityyppisille yrityksille? 
  • Mitä toiminnallisuuksia tekoälyominaisuudella on? 

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 19.10.2022
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 31.8.2022

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä