Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Aamiaisseminaari: Liike­toiminta­strategiasta strategiseen sisältö­markkinointiin

09.04.2019 Espoo

TapahtumaKuinka markkinoinnin toimet johdetaan liiketoiminnan tavoitteista? Rakennamme aamiaisseminaarissa lopullisesti sillan tämän koko ajan kapenevan kuilun yli.

Onko B2B-markkinointi edelleen ”turvallisen etäällä” liiketoiminnasta? No ei todellakaan! Markkinoinnin toimet on helppo sitoa yrityksen liiketoiminnan tavoitteisiin ja tulosten osoittaminen on helpompaa kuin koskaan aikaisemmin.

Tule tiistaina 9.4.2019 klo 8.30alkaen aamiaisseminaariin kuulemaan, kuinka markkinointi tuodaan linjaan B2B-liiketoiminnassa olevan yrityksen tavoitteiden kanssa. Tilaisuus järjestetään Espoon Keilaniemessä (Keilaranta 1), aivan metroaseman vieressä. Paikalle on helppo tulla sekä julkisilla että omalla autolla. Tarjolla myös runsas aamiainen!

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 09.04.2019
Kaupunki: Espoo
Paikka: Keilaranta 1
Lisätty: 14.2.2019

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä