Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

26.4.2022: Miten saat ansaittua medianäkyvyyttä?

26.04.2022 Webinaari

TapahtumaAnsaittu medianäkyvyys on kasvuhakuiselle ohjelmistoyritykselle arvokasta julkisuutta: Se on yksi parhaista tavoista kohottaa yrityksen kokonaisnäkyvyyttä ja luoda yritykselle uskottavuutta.

Ansaitulla medianäkyvyydellä voidaan esimerkiksi lisätä yrityksen myyntiä, vauhdittaa kansainvälistymistä uusilla markkinoilla ja parantaa exit-mahdollisuuksia pitkällä aikavälillä. Lisäksi sen avulla voidaan rakentaa haluttua työnantajamielikuvaa, joka helpottaa rekrytointia ja on tähdellistä myös tärkeiden osaajien sitouttamisessa yritykseen.

Ansaituksi medianäkyvyydeksi lasketaan toimituksellinen sisältö, jonka journalisti on luonut ilman vastiketta, kuten maksua, yritykseltä. Koska journalistin tehtävä ei ole palvella yritystäsi vaan omaa yleisöään, tulee jokaisen ansaittua medianäkyvyyttä hamuilevan ohjelmistoyrityksen vetäjän ja markkinointiviestinnästä vastaavan tietää, miten journalistin huomio herätetään.

Avaamme Ohjelmisto- ja e-business ry:n workshopissa 26.4.

San Francisco Agencyn asiantuntijoiden Nina Enrothin ja Reetta Ilon johdolla, miten ansaittua mediankäyvyyttä saa ja miten se tukee yrityksesi kasvua.

Workshopissa opit:

  • Miten PR-työ (Public Relations eli tiedotus- ja suhdetoiminta) eroaa markkinoinnista?
  • Mikä ylittää uutiskynnyksen?
  • Mitä tarkoittaa yksinoikeudella tarkoitettu uutinen?
  • Miten mediaa voi lähestyä?
  • Mitä tarkoittaa journalistille pitchaaminen?
  • Voinko minä päästä yritystarinallani Helsingin Sanomiin tai Financial Timesiin?

Tervetuloa mukaan online! Workshopin tarjoaa Ohjelmisto- ja e-business ry.

Ilmoittaudu mukaan tästä!

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 26.04.2022
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 13.4.2022

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä