Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

23.9.2020: GDPR ja sakkokäytäntö Suomessa | Privacy Shield kaatui – käytännön vaikutukset?

23.09.2020 Webinaari

TapahtumaTietosuojavaltuutetun toimiston seuraamuskollegio on kevään ja kesän aikana määrännyt useille yrityksille sakkoja GDPR:n vastaisesta toiminnasta. Tule kuuntelemaan millä perusteella sakkoja on määrätty ja miten ne vaikuttavat henkilötietojen käsittelyyn.

Seminaarissa käydään läpi päätösten sisältöä sekä sitä, miten ne tulee huomioida esim. rekisteröityjen tiedottamisessa, tietosuojaa koskevan vaikutustenarvioinnin toteuttamisessa tai sähköisessä suoramarkkinoinnissa.

Tutuksi tulevat myös olennaisimmat tietosuojavaltuutetun antamat yritysten suorittamaan henkilötietojen käsittelyyn kohdistuvat kieltomääräykset.

Lisäksi käsittelemme Privacy Shieldin kaatumista ja miten nyt voi siirtää henkilötietoja USA:han.

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 23.09.2020
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 10.9.2020

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä