Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

23.1. klo 9-12 ClickDimensions markkinointiautomaatio -Kokeilutilaisuus

18.01.2018 Helsinki

TapahtumaClickDimensions markkinointiautomaatio tehostaa myynnin ja markkinoinnin ammattilaisten työtä. Tule mukaan kokeilutilaisuuteemme kuulemaan, miten saat lisää liidejä markkinointiautomaatiolla.

Kenelle tarkoitettu?

ClickDimensions-kokeilutilaisuus on tarkoitettu markkinoinnin ammattilaisille ja päättäjille. Tilaisuus sopii Microsoft Dynamics 365 -järjestelmää jo käyttäville tai käyttöönottoa harkitseville.

Miksi kannattaa osallistua?

Kokeilutilaisuudessa pääset tutustumaan ClickDimensions-markkinointityökaluun ja kokeilemaan sen helppokäyttöisiä toimintoja asiantuntijoiden opastuksella.

Kokeilutilaisuudessa pääset tutustumaan markkinoinnin käytäntöihin ja työvälineisiin. Näet miten ClickDimensions tuottaa tietoa myynti- ja markkinointijohdon tarpeisiin sekä parantaa päivittäisen toiminnan tuottavuutta. Ohjatussa kokeilutilanteessa voit varmistua ClickDimensionsin toimintojen soveltuvuudesta tarpeisiisi. Pääset näkemään, miten ClickDimensions integroituu täysin CRM-järjestelmän kanssa tehostaen työskentelyä.

Kokeilutilaisuuden sisältö

Aiheitamme ovat muun muassa:

  • Sähköpostimarkkinointi
  • Markkinoinnin automatisointi
  • Sosiaalisen median markkinointi
  • Tekstiviestimarkkinointi

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 18.01.2018
Kaupunki: Helsinki
Paikka: Nuijamiestentie 3 C (Haaga)
Lisätty: 30.11.-1

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä