Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

21.3.2019 Koulutus: Toimivat kotisivut SaaS-tuotteelle + case Valo Intranet

21.03.2019 Helsinki
Tapahtuma

Ohjelma

Koulutus: Toimivat kotisivut SaaS-tuotteelle

SaaS-yrityksen menestyksen löytymisessä kotisivut ovat erittäin keskeisessä roolissa. Ne myyvät tuotteen, tai eivät. Ne konvertoivat, tai sitten eivät. Harvoin, jos koskaan, menestys syntyy teettämällä uudet kotisivut. Se on vasta lähtökohta. Menestys löytyy vasta kymmenien ja kymmenien iteraatioiden myötä. Onko pullonkaulana verkkosivut, vai onko vika sittenkin markkinassa, viestissä tai tuotteessa? Muutoksia on silti tehtävä ja tuo kyvykkyys on syytä olla SaaS-yrityksellä itsellään.

Illan kouluttavassa osuudessa Liquidbloxin perustaja, SaaS-yrittäjä ja web designer Jani Hiltunen opettaa miten SaaS-tuotteelle lähdetään rakentamaan toimivia kotisivuja. Ideana on siis antaa teille, hyvät SaaS-yrittäjät ja -markkinoijat taidot luoda ja muokata verkkosivuja. Illan case-osuudesta puolestaan vastaa Sinisen Meteoriitin Valo Intranet –spinoff.

Case: Valo Intranet, menestykseen SaaS-kaavaa rikkomalla (1,5 miljoonaa käyttäjää ei ole väärässä)

Monet SaaS-klubin caseista ovat noudattaneet tiettyä kaavaa. Ei kuitenkaan tänään, kun lavalle nousee erinomaisesti menestynyt, mutta epätavallinen SaaS-yritys, Sinisen Meteoriitin Valo Intranet –spinoff. 1,5 miljoonaa käyttäjää eivät ole väärässä, vaikka tarina on kaukana tavanomaisesta SaaS-startupin tarinasta. Ei aloitettu alusta, vaan muutettiin konsulttiyritys tuoteyritykseksi. Ei rakennettu tyhjästä, vaan ison softatalon tuotteen päälle. Maailmaakin valloitetaan epätavallisesti, eli Pohjois-Amerikkaan hyökättiin pohjoisesta.

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 21.03.2019
Kaupunki: Helsinki
Paikka: Ravintola Factory Aleksi, Aleksanterinkatu 13, 00100 Helsinki
Lisätty: 26.2.2019

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä