Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

20.9.2017 NetSuite LIVE: Framery - Yhteisöllinen tutustumiskäynti NetSuite-asiakasyrityksessä

20.09.2017 Tampere
Tapahtuma

Yhteisöllinen tutustumiskäynti NetSuite-asiakasyrityksessä

Tule kuulemaan kokemuksia ja saamaan näkemyksiä suoraan asiakkaalta ja tekijöiltä

 

Maailmaa valloittava Framery Acoustics valmistaa äänieristettyjä puhelinkoppeja ja neuvottelutiloja toimistoihin ympäri maailmaa. Ensimmäisten vuosien jälkeen kasvu on ollut jyrkkää – yritys onkin nopeimmin Suomessa kasvavien yritysten joukossa ja nimekkäistä asiakkaista globaalilla markkinalla ei ole pulaa. Suomesta on myyty hiljaisuutta mm. Twitterille, CNN:lle, Facebookille ja monille muille kiinnostaville yrityksille.

"NetSuiten uusi teknologia ja kasvava, ympäri maailmaa toimiva alusta tekivät vaikutuksen. Selainpohjaisuus tuo joustavuutta. Näemme NetSuiten tulevaisuuden valintana" kuvailee yrityksen perustaja ja operatiivinen johtaja Samu Hällfors.

NetSuite haastaa perinteiset ERP- ja CRM-järjestelmät. Se tarjoaa yritykselle liiketoiminta-alustan, joka mahdollistaa uudet liiketoimintamallit ja uudenlaiset verkostomaiset toimintatavat. Siksi se on monen nopeasti kasvavan teollisuusyrityksen valinta kuten Frameryn.

Missä ja milloin?

Tilaisuus järjestetään keskiviikkona 20.9.2017 klo 9-12. Ennen tilaisuutta (klo 8.30-9.00) tarjolla on herkullinen aamiainen ja tilaisuuden jälkeen lounas tarjoillaan Antell-ravintolan tiloissa.

Paikkana toimii Framery Oy:n tilat Tampereella. Osoite on Patamäenkatu 7, 33900 Tampere. Paikalle voit saapua julkisten kulkuvälineiden lisäksi omalla autolla. Saat tarkemmat saapumisohjeet vielä ennen tapahtumaa.

Ilmoittautuminen

Lue ohjelma ja ilmoittaudu heti mukaan! Pidä kiirettä, paikkoja on rajallisesti!

Ilmoittautuminen päättyy 15.9.2017. Tilaisuus on maksuton - tervetuloa!

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 20.09.2017
Kaupunki: Tampere
Paikka: Patamäenkatu 7, 33900 Tampere
Lisätty: 30.11.-1

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä