Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

17.8.2022: Miten tuotehallinnasta (Product Management) tehdään kilpailuetu?

17.08.2022 Webinaari

TapahtumaSaaS-menestys voi syntyä ilman pätevää tuotehallintaa, mutta onko riski kannattava?

Usein sanotaan, että tuotehallinto eli Product Management on suomalaisten SaaS-yrityksen heikko kohta. Eiköhän korjata tilanne.

Pätevä tuotejohtaja on strategi, joka luovii tuotteen tien asiakkaan sydämiin vaatimattomista lähtökohdista, niukilla resursseilla ja suuremmat kilpailijat jallittaen. Hän yhdistää tuotekehityksen, myynnin ja markkinoinnin sekä asiakkaat, näiden välissä sujuvasti sukkuloiden ja pitää projektin vääjäämättömässä menestysmarssissa huolimatta arjen pienistä ja suurista haasteista.

Menestykseen ei tarvita supertähtiä kuten stevejobseja tai elonmuskeja, sillä hyvillä menetelmillä jokainen SaaS-yritys voi kehittyä tuotehallinnassa mestariksi.

Niitä oppeja SaaS-klubilla on seuraavaksi jakamassa Efecten tuotehallinnasta vastaava Santeri Jussila. Ennen Efecteä hän on tehnyt pitkän uran kansainvälisissä johtotehtävissä ohjelmistoalalla. Santerilta löytyy kokemusta ja näkemystä sekä tuotehallinnasta että asiakaskokemuksen kehittämisestä.

Tule klubille oppimaan kuinka tuotehallinta otetaan haltuun ja siitä tehdään kilpailuetu. Ilmoittaudu mukaan!

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 17.08.2022
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 12.8.2022

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä