Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tammi Digital kokemuksia

Tammi Digital kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Tammi Digital Oy on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiKansainvälinen koulutusviennin verkkokauppa Xamk:lle

"Meillä on kunnianhimoiset tavoitteet luoda palvelualusta, joka mahdollistaa yliopistojen ja muiden oppilaitosten, sekä yritysten välisen koulutusyhteistyön kehittämisen ja palveluiden kansainvälisen myynnin. Tammi Digital Oy teki meille erinomaisen tarjouksen ja on osoittanut olevansa ammattimainen kumppani, juuri sellainen kuin oli tavoitteenammekin löytää."

-- Pekka Pulkkinen, projektipäällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiSalpausselän kisat 2022 - uudella ilmeellä

"Yhteistyö Tammen kanssa on toiminut hienosti. Tarvittaessa olen saanut apua verkkosivujen päivityksiin liittyen."

-- Ruusa Aalto

Näytä referenssi

ReferenssiMultisite-toiminnolla helppoutta ja selkeyttä ylläpitoon sekä asiakaspalveluun

"Hyvin organisoitu ja toteutettu projekti. Yhteistyö oli vaivatonta ja nopeaa. Yhteiset Teams-palaverit olivat tehokkaita ja palavereiden välillä asiat etenivät hienosti sekä meillä että Tammen ja Oakhillin työpöydillä. Hyvä yhdistelmä osaamista on kummallakin osapuolella. Suosittelen vahvasti molempia yrityksiä – ja olen itseasiassa jo suositellutkin."

-- Jyri-Jukka Ääri, Kaupallinen johtaja, JL-Tuotteet Oy / Liuos

Näytä referenssi

ReferenssiYhdistävä tekijä – Holvia Groupille luotiin yritysilme ja toteutettiin verkkosivusto

"Lähtötilanteessa yritykselle piti luoda verkkosivujen lisäksi yleinen ilme ja ulkoasu. Toiveena oli dynaamiset ja modernit sivut, joista yhtiön tuotteet ja osaaminen tulevat selkeästi esille. Moderni tapa ajatella asioita oli positiivinen asia. Hyvät kuvavalinnat olivat plussaa. Projekti pysyi hyvin aikataulussa ja ne johdettiin hyvin. Sivut sekä muu materiaali vastasivat odotuksia, joten.."

-- Juha Soini, Holvia Group

Näytä referenssi

ReferenssiVierumäki Golf – asiakasystävälliset verkkosivut

"Tammesta jäi positiivinen fiilis heti ensimmäisestä yhteydenotosta asti. Toiminta oli aktiivista ja hyvin suunniteltua koko projektin ajan. Meitä pidettiin hyvin ajan tasalla siitä, missä mennään, mitä tehdään ja millä aikataululla. Pystyimme luottamaan, että hommat etenivät koko ajan, eikä ollut tarvetta kysellä perään. Ystävällistä ja ammattimaista palvelua alusta loppuun..."

-- Niklas Westerlund

Näytä referenssi

ReferenssiSofteralle verkkosivut modernilla ilmeellä

"Tammelaiset tarjosivat aktiivisesti ratkaisuita websivujen ja Google-mainonnan käytännön toteutuksiksi. Pidän siitä, että ei vain esitetä ongelmaa, vaan tarjotaan aktiivisesti siihen valmiiksi mietitty ratkaisu, johon asiakas voi tarttua. Ja tämä sitten toteutetaan luvatulla tavalla. Sivujen ulkoasu ja kuvitus ovat nyt modernit ja kiitos näistä kuuluu Tammelle – nämä koettiin.."

-- Teemu Nyberg, Toimitusjohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiCase: Digilandin visio verkkosivuista toteutettiin ketterästi sisällöt edellä

"Tammi Digital on mutkaton ja ammattitaitoinen yhteistyökumppani, joka tarjoaa meille tarvittavan teknisen tuen verkkosivujen ylläpitämiseen sekä rakentamiseen. Voimme suositella Tammi Digitalia varauksetta kaikille."

-- Jani Heimala

Näytä referenssi

ReferenssiER-Pahvityölle liiketoimintaa kasvattavat verkkosivut ja verkkokauppa

"Tammi Digitalilla on joustava ja moderni tapa työskennellä. Asiantuntijat ovat helposti lähestyttäviä ja kommunikointi on helppoa. Hatarasti ilmaistut toiveemme osattiin kiteyttää ja kääntää toteutettavaksi ratkaisuksi. Voimme lämpimästi suositella Tammea yrityksille, jotka etsivät luotettavaa ja ratkaisukeskeistä kumppania verkkosivujen toteutukseen."

-- Virpi Pitkänen, markkinointipäällikkö, ER-Pahvityö Oy

Näytä referenssi

ReferenssiTammi Digitalin ylläpitopalvelu helpottaa verkkosivujen hallintaa

"Yhteistyö Tammi Digitalin kanssa on helpottanut merkittävästi verkkosivujen ylläpitoa ja niiden kehittämistä. Sujuvat työkalut, toimivat prosessit, oma yhteyshenkilö ja nopea vasteaika ovat asiakkaan näkökulmasta ne tärkeimmät asiat. Nämä toteutuvat Tammi Digitalin kanssa."

-- Maria Ansas, KOKO Lahti Oy

Näytä referenssi

ReferenssiVerkkosivut tukevat kokonaisvaltaista markkinointikonseptin uudistusta

"Oakhillin ja Tammi Digitalin kanssa oli alusta alkaen helppo tehdä yhteistyötä ja he pääsivät nopeasti sisään yrityksemme liiketoiminnan ja strategisten tavoitteiden ytimeen. Olemme olleet tyytyväisiä tehtyihin uudistuksiin ja olemme saaneet asiakkailtamme paljon positiivista palautetta uudesta tavastamme viestiä ja uusista verkkosivuistamme."

-- Lars Furuholm, DESK Peaknet Oy

Näytä referenssi

ReferenssiVerkkosivu-uudistuksella selkeyttä ja käytettävyyttä

"Tammi Digitalin kanssa oli alusta saakka helppo työskennellä ja heidän rakentamansa alusta on ollut huomattavasti edeltäjäänsä parempi. Matkan varrella eteen tuli muutamia teknisiä haasteita, mutta niihin löydettiin nopeasti ratkaisut ja projekti eteni sujuvasti. Oli hienoa huomata kuinka graafikkomme suunnittelema ilme pääsi sivustolla hyvin esille ja nyt voimme tyytyväisinä.."

-- Hanna Gröndahl, PRO PUU-keskus

Näytä referenssi

ReferenssiMobiilisovellus aktivoi opiskelijoita ja vähensi manuaalista työtä

"Markuksella (Tammi Digitalin teknologiajohtaja Markus Hälinen) oli aina malttia selittää tekniset asiat ja ne keskustelut auttoivat löytämään ratkaisuja, joita kumpikaan osapuoli ei olisi varmasti itse keksinyt. Keksittiin ’megapäivät’ puolessa välissä projektia. Näiden päivien aikana Markus oli meidän käytössä kokonaisen työpäivän ja näin saatiin asioita eteenpäin ehkä.."

-- Saara Takkinen, Programme Leader (HNDB)

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Tammi Digital kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Tammi Digital Oy:n referenssit

Tammi Digital Oy:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia