Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tammi Digital kokemuksia

Tammi Digital kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Tammi Digital Oy on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiCase: Salpausselän kisat

"Kisojen uudet verkkosivut rakentuivat todella ripeällä aikataululla. Projektin osa-alueet olivat alusta asti Tammi Digitalilla kirkkaana mielessä ja dokumentoinnin avulla sovitut asiat hoituivat aikataulussa. Ehdottomasti kiitettävää ja ammattimaista työtä asiakkaan ajatuksia kunnioittaen. "

-- Soili Hirvonen, Salpausselän kisojen viestintä- ja mediapäällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiTammi Digitalin ylläpitopalvelu helpottaa verkkosivujen hallintaa

"Yhteistyö Tammi Digitalin kanssa on helpottanut merkittävästi verkkosivujen ylläpitoa ja niiden kehittämistä. Sujuvat työkalut, toimivat prosessit, oma yhteyshenkilö ja nopea vasteaika ovat asiakkaan näkökulmasta ne tärkeimmät asiat. Nämä toteutuvat Tammi Digitalin kanssa."

-- Maria Ansas, KOKO Lahti Oy

Näytä referenssi

ReferenssiVerkkosivut tukevat kokonaisvaltaista markkinointikonseptin uudistusta

"Oakhillin ja Tammi Digitalin kanssa oli alusta alkaen helppo tehdä yhteistyötä ja he pääsivät nopeasti sisään yrityksemme liiketoiminnan ja strategisten tavoitteiden ytimeen. Olemme olleet tyytyväisiä tehtyihin uudistuksiin ja olemme saaneet asiakkailtamme paljon positiivista palautetta uudesta tavastamme viestiä ja uusista verkkosivuistamme."

-- Lars Furuholm, DESK Peaknet Oy

Näytä referenssi

ReferenssiVerkkosivu-uudistuksella selkeyttä ja käytettävyyttä

"Tammi Digitalin kanssa oli alusta saakka helppo työskennellä ja heidän rakentamansa alusta on ollut huomattavasti edeltäjäänsä parempi. Matkan varrella eteen tuli muutamia teknisiä haasteita, mutta niihin löydettiin nopeasti ratkaisut ja projekti eteni sujuvasti. Oli hienoa huomata kuinka graafikkomme suunnittelema ilme pääsi sivustolla hyvin esille ja nyt voimme tyytyväisinä.."

-- Hanna Gröndahl, PRO PUU-keskus

Näytä referenssi

ReferenssiMobiilisovellus aktivoi opiskelijoita ja vähensi manuaalista työtä

"Markuksella (Tammi Digitalin teknologiajohtaja Markus Hälinen) oli aina malttia selittää tekniset asiat ja ne keskustelut auttoivat löytämään ratkaisuja, joita kumpikaan osapuoli ei olisi varmasti itse keksinyt. Keksittiin ’megapäivät’ puolessa välissä projektia. Näiden päivien aikana Markus oli meidän käytössä kokonaisen työpäivän ja näin saatiin asioita eteenpäin ehkä.."

-- Saara Takkinen, Programme Leader (HNDB)

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Tammi Digital kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Tammi Digital Oy:n referenssit

Tammi Digital Oy:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

Wikipedia täyttää 20 vuotta - tiesitkö nämä faktat internetin vapaasta tietosanakirjasta?
Digitoimisto Dude järjestää Ask Me Anything (AMA)-tilaisuuden perjantaina 15.1.2021 klo 9-18
Katsotuimmat it- ja ohjelmistoyritykset Ite wikissä vuonna 2020 - TOP150 lista

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia