Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Taito United kokemuksia

Taito United kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Taito United Oy on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiJätelogistiikan hiilijalanjälki näkyväksi

"Taito Unitedin tekninen ja visuaalinen osaaminen tekivät erityisen vaikutuksen. Pystyimme yhdessä Taidon kanssa luomaan jotain ihan uutta, mitä kukaan muu ei aiemmin ollut tehnyt ja tämä työ jatkuu. Uskallan lämpimästi suositella yhteistyötä heidän kanssaan vastaavissa hankkeissa."

-- Harri Keskitalo, Toimitusjohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiParempaa sisäilmaa

"Vaatimusmäärittelyssä selvisi paljon asioita, mitä ei ollut aiemmin osattu ajatella. Projekti kokonaisuudessaan ei ollut kovinkaan helppo toteuttaa. Taito oli enemmän ratkaisukumppani kuin yritys, joka vain koodaa mitä pyydetään. Taitolaisten oma-aloitteisuus ja asiantuntevuus tekivät vaikutuksen. Lisäksi heidän kanssaan on mukava työskennellä. Olemme erittäin tyytyväisiä.."

-- Petri Mäkelä, Chief Engineer

Näytä referenssi

ReferenssiKilpailuta taksisi puhelimella

"Suuresta joukosta toimijoita päädyimme valitsemaan Taito Unitedin seuraavista syistä: porukka vaikutti ammattitaitoiselta, siellä ymmärrettiin heti mistä on kyse ja heillä oli näyttöä hyvästä toiminnasta. Työskentely sujui hyvin ja projektin aikana tiivis sekä monipuolisen osaamisen omaava tiimi auttoi samalla myös liiketoimintaan liittyvissä asioissa. Taidosta välittyy se, että.."

-- Heikki Suutala, Toimitusjohtaja ja perustaja

Näytä referenssi

ReferenssiTehokkaampaa lääkejakelua

"Heti ensimmäisessä tapaamisessa vaikutuksen teki Taidon asenne asiakasta kohtaan sekä ymmärrys asiakkaan tarpeesta ja ongelmasta. Alusta asti meille tärkeitä asioita ovat olleet työn nopeus, laatu ja tuottavuus, se että rahalle saa vastinetta. Taito on tehnyt hyvää ja laadukasta työtä luotettavasti, ja positiivisen kokemuksen pohjalta olemme jatkaneet yhteistyötä. Meillä on myös.."

-- Jukka Penttinen, CEO & Founder

Näytä referenssi

ReferenssiApplikaatio tähän päivään

"Taidon kanssa saimme nopeasti ja erittäin sujuvassa yhteistyössä toteutettua päivitetyn version sovelluksestamme. Taito vakuutti alusta asti loistavalla palvelukulttuurilla, hyvällä tekemisen meiningillä sekä erinomaisella teknisellä osaamisella. Me haluamme ylittää asiakkaamme odotukset joka hetki, mikä vaatii jatkuvaa kehitystä, ja tätä jatkamme mielellämme Taidon kanssa.."

-- Niko Sinervä

Näytä referenssi

ReferenssiPalvelumuotoilulla kestävämpää matkailua

"Kyseessä oli poikkeuksellinen projekti koko Suomenkin mittakaavassa; mukana oli niin paljon eri sidosryhmiä ja riippuvuuksia. Eri toimijoiden ymmärrys hiilijalanjäljen mittaamisen tarpeellisuudesta ja hyödyntämisestä oli hyvin vaihtelevalla tasolla. Yksi suurimmista tuloksista on yhteistyön tiivistyminen, ymmärrämme nyt paremmin haaste- ja tarvekenttää. Tässä täytyy kiittää Taito.."

-- Jonna Pitkänen, projektipäällikkö, Helsingin kaupunki

Näytä referenssi

ReferenssiSyväoppimisen avulla helpompaa veneilyä

"Taito United vakuutti meidät jo myyntivaiheessa tekoälyosaamisellaan sekä ymmärtämällä tarpeemme sopivan kevyestä projektista; emme halunneet lopullista tuotetta, vaan tavoitteena oli päästä demoamaan hanketta konsernissa. Koko projektin ajan yhteistyö oli todella sujuvaa ja mutkatonta, ja minut pidettiin hyvin kärryillä missä mennään. Lopputulos oli hyvä, ja kokonaisuudessaan.."

-- Tomi Juhola, Director, After Sales, IT & System Development

Näytä referenssi

ReferenssiJäteastiat auki NFC:llä

"Valintavaiheessa erityisesti Taidon kiinteistö- ja rakennusalan referenssit vakuuttivat osaamisesta. Aloituspalaverista lähtien taitolaiset osasivat kysyä oikeita kysymyksiä, jotta halutut lopputulokset kirkastuivat. Projektin aikana ei ole tullut mitään väärinymmärryksiä, mikä on ollut itselleni positiivinen yllätys. Myös Taidon monipuolisuus on yllättänyt - osaaminen ei rajoitu.."

-- Mika Koskinen, suunnitteluinsinööri

Näytä referenssi

ReferenssiIntuitiivinen ja käyttäjäystävällinen verkkopalvelu

"Taidon ammattilaiset hoitivat hommansa tosi hyvin. Kun näytti että ollaan päätymässä umpikujaan, Taito sai ongelmat aina ratkaistua. Heiltä löytyy ongelmanratkaisukykyä ja boksin ulkopuolelta ajattelua. Uskon, että Taidolla on kaikki valmiudet ratkaista todella haastaviakin ongelmia ja ymmärtää erilaisia liiketoimintoja, sekä tuoda omalla osaamisellaan asiakkaalleen kilpailuetua..."

-- Petri Paloniemi

Näytä referenssi

ReferenssiÄlykästä aineistonhallintaa pitkäaikaisella kumppanuudella

"Pitkän kumppanuuden ja luottamuksen merkitystä ei voi tarpeeksi korostaa. Kehitymme yhdessä - yhdessä tekemisestä syntyy dialogia ja eteenpäin vievää debattia ja ideoita. Luotan Taitoon niin paljon, että en yhtään epäröi jättää taitolaisia palaveriin asiakkaidemme kanssa keskenään. Taito United on myös yksi tärkeä lenkki meidän round table -verkostossa, joka on tärkeä osa.."

-- Risto Pasanen

Näytä referenssi

ReferenssiTehokkaampaa jätteenkeräystä

"Yllättävintä oli taitolaisten reaktiivisuus. Kun korjaustaulukkoon jotain työsti, niin se saattoi olla saman päivän aikana jo testattavissa ja kokeiltavissa. Kentältä olen kuullut pelkkää hyvää applikaatiosta. Suosittelen mielelläni Taito Unitedia eteenpäin."

-- Johan Engström, CTO & Co-Founder

Näytä referenssi

ReferenssiCase: TEHO

"Projektissa onnistuimme suhteellisen lyhyessä ajassa tunnistamaan palvelun kriittiset ominaisuudet ja toteuttamaan ehjän kokonaisuuden. Erittäin hyödyllistä oli käydä Taidon kanssa dialogia siitä mikä on tulevaisuuden visio palvelusta ja millaisissa sykleissä kehitämme sitä eteenpäin. Taito on meille sopivan kokoinen ja ketterä kumppani, jonka rakennusalan toimialaymmärrys on.."

-- Kimmo Lehtonen, Liiketoimintajohtaja, tuotetieto ja sopimusasiakirjat

Näytä referenssi

ReferenssiCase: Älyä terästuotantoon

"Tavoitteet ehdottomasti saavutettiin. Taitolaisilla oli huippu asenne. Oli kyse aivan uudesta ongelmasta, jota kukaan muu ei ole ikinä ratkaissut. Taitolaisten asenne oli se, että nyt me tehdään tämä ja sitten he tekivät sen. Aivan napakymppi yhteistyöstä."

-- Niko Korte

Näytä referenssi

ReferenssiCase: Vizibler

"Yhteistyö Taito Unitedin kanssa on toiminut hyvin. Taidon osaamisprofiili on juuri oikeanlainen meidän tuotekehitystämme ajatellen. Ensinnäkin Taito on tehnyt paljon töitä rakennus- ja kiinteistöalan yrityksille, joten toimialaymmärrys on erinomaisella tasolla. Toiseksi heillä on osaamista live-videokuvan käsittelystä, josta on ollut tässä työssä suuri hyöty."

-- Samppa Ruohtula

Näytä referenssi

ReferenssiVeronumero.fi

"Taito United on osoittanut pystyvänsä monenlaisiin toimeksiantoihin. Taidon konsultit eivät pelkästään koodaa, vaan he osaavat myös ajatella mikä liiketoiminnalle on tärkeää. Olen suositellut Taito Unitedin palveluita useille yhteistyökumppaneilleni."

-- Mika Huhtamäki

Näytä referenssi

ReferenssiDigitalisaatio kääntää fysioterapian kansankielelle

"Meillä on yhteistyö Taito Unitedin kanssa sujunut hyvin”, Pirttimaa kiittelee, ”Vaikka tehtävänannot ovat saattaneet välillä olla vajavaisia, taitolaiset ovat erinomaisesti osanneet osoittaa, mitä todellisuudessa tarvitaan. Ja he ovat luoneet varsin hienostuneita ratkaisuja jatkokehitykseen."

-- Ilkka Pirttimaa

Näytä referenssi

ReferenssiKulttuurilahja

"Olemme olleet erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön Taidon kanssa. Taito vastasi aina nopeasti viesteihimme ja yleisesti koko projektin ajan Taidon puolelta oltiin joustavia ja kaikki tehtiin asiakkaan näkökulmasta. Mikäli tarvitsemme jatkossa teknistä apua, olemme varmasti yhteydessä Taitoon."

-- Sara Salomaa, Viestintä- ja markkinointipäällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiAbomics

"Taito toteutti projektin oikein mallikkaasti, pitäytyi aikataulussa ja toiminnassa näkyi hyvin ammattimainen ote. Erityisen tyytyväisiä olimme Taidon toimintamalliin, jossa tietoturvatarkastusta lähestyttiin myös manuaalisesti ja koodin katselmoinnin kautta. Taito on erittäin luotettava kumppani, jonka tietoturva-auditointi pärjää hinta-laatusuhteellaan kilpailussa erinomaisesti."

-- Oskari Huiskala, Operatiivinen johtaja

Näytä referenssi

ReferenssiCase: Dogia.fi

"Taito United toimi kumppaninamme dogia.fi palvelun uudistamisessa. Parasta Taidon kanssa työskentelyssä oli se, että he ymmärsivät heti liiketoimintamallimme sekä käyttäjien tarpeet ja lähtivät toteuttamaan palvelua niistä lähtökohdista. Lopputulos on erittäin onnistunut ja luo meille hyvän pohjan rakentaa Dogiaan täysin uudenalainen liiketoimintamalli."

-- Tanja Haapamäki, 0445650088

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Taito United kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Taito United Oy:n referenssit

Taito United Oy:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia