Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Taito United Oy

Taito United on kumppanisi kaikessa digitaalisessa tuotekehityksessä. Verkko-, mobiili- ja pilvipalvelut sekä AI/koneoppimisen ratkaisut.

Taito United Oy - Yritysesittely

Taito United tekee monipuolista digitaalista tuote- ja palvelukehitystä.

Toimimme asiakkaillemme pitkäkestoisena tuotekehityskumppanina auttaen kaikessa digitaalisessa arkkitehtuurista ja palvelun kehitysroadmapista itse toteutukseen ja palveluiden pyörittämiseen.

Teemme myös projektimallisesti verkko-, mobiili- ja pilvipalveluita sekä AI/koneoppimisen ratkaisuja.
Työntekijöitä 25
Y-tunnus 2428675-2
Perustettu 2011
Www www.taitounited.fi
Puh
E-mail myynti@taitounited.fi
Toimipaikat Espoo
Jäsenyydet
ohjelmistoyrittajat-jasenet logo

Osaamisalueiden painottuminen

(Suluissa osaamisalueen sisältävien referenssien määrä)

Liiketoimintaprosessiosaaminen

Tuotekehitys ja suunnittelu
(1)
Markkinointi
(0)
Toiminnanohjaus ERP
(0)
Tuotanto
(0)
Viestintä
(0)

Erikoisosaaminen

IoT
(0)
Ketterät menetelmät
(0)
Käyttöliittymäsuunnittelu
(0)

Toimialakokemus

Rakentaminen
(5)
Kiinteistöala
(1)
Valmistava teollisuus
(1)
Asiantuntijapalvelut
(0)
Hotelli, matkailu ja ravitsemus
(0)
IT
(0)
Julkishallinto
(0)
Kuljetus, liikenne ja logistiikka
(0)
Media
(0)

Teknologia

Javascript
(6)
WordPress
(4)
Python
(3)
React
(3)
Google
(2)
React Native
(2)
Open source
(1)
Android
(0)
Angular
(0)
Linux
(0)
Node.js
(0)
iOS
(0)

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
(0)
Toteutustyö
(0)
Tuki- ja ylläpitotyö
(0)
Valmisohjelmisto
(0)

Taito United - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiCase: TEHO

"Projektissa onnistuimme suhteellisen lyhyessä ajassa tunnistamaan palvelun kriittiset ominaisuudet ja toteuttamaan ehjän kokonaisuuden. Erittäin hyödyllistä oli käydä Taidon kanssa dialogia siitä mikä on tulevaisuuden visio palvelusta ja millaisissa sykleissä kehitämme sitä eteenpäin. Taito on meille sopivan kokoinen ja ketterä kumppani, jonka rakennusalan toimialaymmärrys on.."

-- Kimmo Lehtonen, Liiketoimintajohtaja, tuotetieto ja sopimusasiakirjat

Näytä referenssi

ReferenssiCase: Älyä terästuotantoon

"Tavoitteet ehdottomasti saavutettiin. Taitolaisilla oli huippu asenne. Oli kyse aivan uudesta ongelmasta, jota kukaan muu ei ole ikinä ratkaissut. Taitolaisten asenne oli se, että nyt me tehdään tämä ja sitten he tekivät sen. Aivan napakymppi yhteistyöstä."

-- Niko Korte

Näytä referenssi

ReferenssiCase: Vizibler

"Yhteistyö Taito Unitedin kanssa on toiminut hyvin. Taidon osaamisprofiili on juuri oikeanlainen meidän tuotekehitystämme ajatellen. Ensinnäkin Taito on tehnyt paljon töitä rakennus- ja kiinteistöalan yrityksille, joten toimialaymmärrys on erinomaisella tasolla. Toiseksi heillä on osaamista live-videokuvan käsittelystä, josta on ollut tässä työssä suuri hyöty."

-- Samppa Ruohtula

Näytä referenssi

ReferenssiVeronumero.fi

"Taito United on osoittanut pystyvänsä monenlaisiin toimeksiantoihin. Taidon konsultit eivät pelkästään koodaa, vaan he osaavat myös ajatella mikä liiketoiminnalle on tärkeää. Olen suositellut Taito Unitedin palveluita useille yhteistyökumppaneilleni."

-- Mika Huhtamäki

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Taito United - Tarjonnat

Erikoisosaaminen

Mobiilikehitys

Suunnittelemme ja toteutamme mobiilipalveluita iOS- ja Android -alustoille avaimet käteen -mallilla ideasta sovelluskauppaan sekä digitaaliseen myyntiin ja markkinointiin asti. Olemme toteuttaneet sovelluksia myös kansainvälisille markkoinoille ja hallitsemme..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Ohjelmistokehitys

Luomme asiakkaillemme parempaa liiketoimintaa konseptoimalla ja toteuttamalla taidokkaita digitaalisia ratkaisuja. Palvelukonseptimme perustuu menestysreseptiin: unelmoi isosti, pilotoi pienesti ja skaalaa nopeasti. Teemme verkko- ja mobiilipalvelutoteutuksia..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Pilvipalvelut / SaaS

Olemme toteuttaneet lukuisia SaaS-palveluita asiakkaillemme ja tarjoamme niille myös ylläpitoa ja jatkuvaa tukea. Olemme Google Cloud Platform partneri ja automatisoineet pitkälle pilviympäristöjen hallinnan. Ratkaisumme toimivat suoraan myös AWS- ja..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Tekoäly (AI) ja koneoppiminen

Osana palvelutoteutuksiamme hyödynnämme erityisesti Google Cloud AI -rajapintoja sekä omia koneoppimisen toteutuksia joko pilvipalveluna tai vaikka mobiililaitteeseen vietynä. Tyypillisiä sovelluskohteita ovat esim. kuvantunnistus ja analysointi sekä..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Webkehitys

Suunnittelemme ja toteutamme verkkopalveluja ideasta käyttövalmiiksi ja käytön aikaiset palvelut huomioiden. Olemme tehneet niin yritys- kuin kuluttajapalveluita ja meillä on laajoistakin verkkopalveluista useiden vuosien ja lukuisten palveluiden kokemus. ..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Toimialakokemus

Rakentaminen

Taito United on toiminut pitkään rakentamisen digitalisaation parissa. Erikoisalueitamme ovat mm. työmaatoiminnot, olemme Tilaajavastuun kumppanina olleet kehittämässä Valttikorttiin pohjautuvia palveluita. Lisäksi videokuvaan ja konenäköön pohjautuvat..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Valmistava teollisuus

Taito United auttaa teollisuusyritysasiakkaitaan digitalisoimaan palveluprosessejaan ja lisäämään älykkyyttä asiakasratkaisuihinsa. Suunnittelemme ja toteutamme teknologisesti edistyneet digipalvelut, joiden avulla pystyt tuomaan lisäarvoa asiakkaillesi ja..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Taito United - Referenssit

Taito United - Bloggaukset

Taito United - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole vielä lisätty

 

Taito United kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku