logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Taito United on kumppanisi kaikessa digitaalisessa tuotekehityksessä. Verkko-, mobiili- ja pilvipalvelut sekä AI/koneoppimisen ratkaisut.

Taito United Oy

Yritysesittely

Taito United tekee monipuolista digitaalista tuote- ja palvelukehitystä.

Toimimme asiakkaillemme pitkäkestoisena tuotekehityskumppanina auttaen kaikessa digitaalisessa arkkitehtuurista ja palvelun kehitysroadmapista itse toteutukseen ja palveluiden pyörittämiseen.

Teemme myös projektimallisesti verkko-, mobiili- ja pilvipalveluita sekä AI/koneoppimisen ratkaisuja.
Työntekijöitä 25
Y-tunnus 2428675-2
Perustettu 2011
Www Kotisivut
Puh
E-mail myynti@taitounited.fi

Toimipaikat     Espoo

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: Markkinointi, Toiminnanohjaus ERP, Tuotanto, Tuotekehitys ja suunnittelu, Viestintä

Erikoisosaaminen: Arkkitehtuuri, IoT, Ketterät menetelmät, Käyttöliittymäsuunnittelu, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Tekoäly (AI) ja koneoppiminen, Webkehitys

Teknologia: Google, Open source, Android, iOS, Angular, Node.js, React, React Native, Javascript, Python, WordPress, Linux

Toimialakokemus: Asiantuntijapalvelut, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, IT, Julkishallinto, Kiinteistöala, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Media, Rakentaminen, Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi: Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto

Omat tagit: Taito United

Jäsenyydet

ohjelmistoyrittajat-jasenet logo

Sosiaalisessa mediassa

Taito United - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiCase: TEHO

"Projektissa onnistuimme suhteellisen lyhyessä ajassa tunnistamaan palvelun kriittiset ominaisuudet ja toteuttamaan ehjän kokonaisuuden. Erittäin hyödyllistä oli käydä Taidon kanssa dialogia siitä mikä on tulevaisuuden visio palvelusta ja millaisissa sykleissä kehitämme sitä eteenpäin. Taito on meille sopivan kokoinen ja ketterä kumppani, jonka rakennusalan toimialaymmärrys on.."

-- Kimmo Lehtonen, Liiketoimintajohtaja, tuotetieto ja sopimusasiakirjat

Näytä referenssi

ReferenssiCase: Älyä terästuotantoon

"Tavoitteet ehdottomasti saavutettiin. Taitolaisilla oli huippu asenne. Oli kyse aivan uudesta ongelmasta, jota kukaan muu ei ole ikinä ratkaissut. Taitolaisten asenne oli se, että nyt me tehdään tämä ja sitten he tekivät sen. Aivan napakymppi yhteistyöstä."

-- Niko Korte

Näytä referenssi

ReferenssiCase: Vizibler

"Yhteistyö Taito Unitedin kanssa on toiminut hyvin. Taidon osaamisprofiili on juuri oikeanlainen meidän tuotekehitystämme ajatellen. Ensinnäkin Taito on tehnyt paljon töitä rakennus- ja kiinteistöalan yrityksille, joten toimialaymmärrys on erinomaisella tasolla. Toiseksi heillä on osaamista live-videokuvan käsittelystä, josta on ollut tässä työssä suuri hyöty."

-- Samppa Ruohtula

Näytä referenssi

ReferenssiVeronumero.fi

"Taito United on osoittanut pystyvänsä monenlaisiin toimeksiantoihin. Taidon konsultit eivät pelkästään koodaa, vaan he osaavat myös ajatella mikä liiketoiminnalle on tärkeää. Olen suositellut Taito Unitedin palveluita useille yhteistyökumppaneilleni."

-- Mika Huhtamäki

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Taito United - Tarjonnat

Erikoisosaaminen

Mobiilikehitys

Suunnittelemme ja toteutamme mobiilipalveluita iOS- ja Android -alustoille avaimet käteen -mallilla ideasta sovelluskauppaan sekä digitaaliseen myyntiin ja markkinointiin asti.

Olemme toteuttaneet sovelluksia myös..

Pilvipalvelut / SaaS

Olemme toteuttaneet lukuisia SaaS-palveluita asiakkaillemme ja tarjoamme niille myös ylläpitoa ja jatkuvaa tukea.

Olemme Google Cloud Platform partneri ja automatisoineet pitkälle pilviympäristöjen hallinnan...

Webkehitys

Suunnittelemme ja toteutamme verkkopalveluja ideasta käyttövalmiiksi ja käytön aikaiset palvelut huomioiden. Olemme tehneet niin yritys- kuin kuluttajapalveluita ja meillä on laajoistakin verkkopalveluista useiden vuosien ja..

Ohjelmistokehitys

Luomme asiakkaillemme parempaa liiketoimintaa konseptoimalla ja toteuttamalla taidokkaita digitaalisia ratkaisuja. Palvelukonseptimme perustuu menestysreseptiin: unelmoi isosti, pilotoi pienesti ja skaalaa..

Tekoäly (AI) ja koneoppiminen

Osana palvelutoteutuksiamme hyödynnämme erityisesti Google Cloud AI -rajapintoja sekä omia koneoppimisen toteutuksia joko pilvipalveluna tai vaikka mobiililaitteeseen vietynä. Tyypillisiä sovelluskohteita ovat esim...

Toimialakokemus

Rakentaminen

Taito United on toiminut pitkään rakentamisen digitalisaation parissa. Erikoisalueitamme ovat mm. työmaatoiminnot, olemme Tilaajavastuun kumppanina olleet kehittämässä Valttikorttiin pohjautuvia palveluita. Lisäksi..

Valmistava teollisuus

Taito United auttaa teollisuusyritysasiakkaitaan digitalisoimaan palveluprosessejaan ja lisäämään älykkyyttä asiakasratkaisuihinsa. Suunnittelemme ja toteutamme teknologisesti edistyneet digipalvelut, joiden avulla pystyt..

Taito United - Referenssit

Taito United - Bloggaukset

Taito United - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Taito United - Yrityskulttuuri ja rekrytointi

Yrityskulttuuria ei ole kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Taito United - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole lisätty tai premium-profiilia ei ole aktivoitu

 

Taito United kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku