Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Taito United Oy

Taito United on kumppanisi kaikessa digitaalisessa tuotekehityksessä. Verkko-, mobiili- ja pilvipalvelut sekä AI/koneoppimisen ratkaisut.

Taito United Oy - Yritysesittely

Taito United tekee monipuolista digitaalista tuote- ja palvelukehitystä.

Toimimme asiakkaillemme pitkäkestoisena tuotekehityskumppanina auttaen kaikessa digitaalisessa arkkitehtuurista ja palvelun kehitysroadmapista itse toteutukseen ja palveluiden pyörittämiseen.

Teemme myös projektimallisesti verkko-, mobiili- ja pilvipalveluita sekä AI/koneoppimisen ratkaisuja.
Työntekijöitä 35 Www www.taitounited.fi
Y-tunnus 2428675-2 Puh 0405011553
Perustettu 2011 E-mail myynti@taitounited.fi
Toimipaikat Espoo
Jäsenyydet
Software-Finland-ry-jasenet logo

Osaamisalueiden painottuminen

(Suluissa osaamisalueen sisältävien referenssien määrä)

Liiketoimintaprosessiosaaminen

Toiminnanohjaus ERP
(2)
Viestintä
(1)
Markkinointi
(0)
Tuotanto
(0)

Erikoisosaaminen

Pilvipalvelut / SaaS
(8)
Graafinen suunnittelu
(5)
Arkkitehtuuri
(2)
IoT
(2)
Tekoäly (AI) ja koneoppiminen
(2)
Aineistonhallinta
(1)
Ketterät menetelmät
(0)

Toimialakokemus

Rakentaminen
(6)
Kiinteistöala
(5)
Kuljetus, liikenne ja logistiikka
(4)
Terveys- ja sosiaalipalvelut
(4)
Valmistava teollisuus
(2)
Asiantuntijapalvelut
(1)
Hotelli, matkailu ja ravitsemus
(1)
Media
(1)
IT
(0)
Julkishallinto
(0)

Teknologia

React
(8)
Google
(7)
Node.js
(7)
React Native
(7)
Javascript
(5)
WordPress
(3)
Python
(2)
Android
(1)
Open source
(1)
iOS
(1)
Linux
(0)

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
(2)
Toteutustyö
(1)
Tuki- ja ylläpitotyö
(0)
Valmisohjelmisto
(0)

Taito United - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

Taito United:lla on 19 suosittelijaa.

ReferenssiJätelogistiikan hiilijalanjälki näkyväksi

"Taito Unitedin tekninen ja visuaalinen osaaminen tekivät erityisen vaikutuksen. Pystyimme yhdessä Taidon kanssa luomaan jotain ihan uutta, mitä kukaan muu ei aiemmin ollut tehnyt ja tämä työ jatkuu. Uskallan lämpimästi suositella yhteistyötä heidän kanssaan vastaavissa hankkeissa."

-- Harri Keskitalo, Toimitusjohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiParempaa sisäilmaa

"Vaatimusmäärittelyssä selvisi paljon asioita, mitä ei ollut aiemmin osattu ajatella. Projekti kokonaisuudessaan ei ollut kovinkaan helppo toteuttaa. Taito oli enemmän ratkaisukumppani kuin yritys, joka vain koodaa mitä pyydetään. Taitolaisten oma-aloitteisuus ja asiantuntevuus tekivät vaikutuksen. Lisäksi heidän kanssaan on mukava työskennellä. Olemme erittäin tyytyväisiä.."

-- Petri Mäkelä, Chief Engineer

Näytä referenssi

ReferenssiKilpailuta taksisi puhelimella

"Suuresta joukosta toimijoita päädyimme valitsemaan Taito Unitedin seuraavista syistä: porukka vaikutti ammattitaitoiselta, siellä ymmärrettiin heti mistä on kyse ja heillä oli näyttöä hyvästä toiminnasta. Työskentely sujui hyvin ja projektin aikana tiivis sekä monipuolisen osaamisen omaava tiimi auttoi samalla myös liiketoimintaan liittyvissä asioissa. Taidosta välittyy se, että.."

-- Heikki Suutala, Toimitusjohtaja ja perustaja

Näytä referenssi

ReferenssiTehokkaampaa lääkejakelua

"Heti ensimmäisessä tapaamisessa vaikutuksen teki Taidon asenne asiakasta kohtaan sekä ymmärrys asiakkaan tarpeesta ja ongelmasta. Alusta asti meille tärkeitä asioita ovat olleet työn nopeus, laatu ja tuottavuus, se että rahalle saa vastinetta. Taito on tehnyt hyvää ja laadukasta työtä luotettavasti, ja positiivisen kokemuksen pohjalta olemme jatkaneet yhteistyötä. Meillä on myös.."

-- Jukka Penttinen, CEO & Founder

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Taito United - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu

Suunnittelemme ja toteutamme räätälöityjä asiakaspalvelun ratkaisuja. Itsepalveluportaalit, asiakasraportointi, mobiilisovellukset, extranetit sekä kumppanikanavat ja -ekosysteemit tuovat liiketoiminnallesi kilpailuetua valmisratkaisuihin verrattuna.

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Tuotekehitys ja suunnittelu

Toimimme tuotekehityksen kumppanina usealle asiakkaallemme, jotka ovat ulkoistaneet meille joko tiettyä erityisosaamista tai kokonaisia ohjelmistokehitystiimejä sisältäen koodauksen lisäksi myös designia ja ketterää tuoteohjausta. Meiltä saat taitavimmat..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Erikoisosaaminen

Graafinen suunnittelu

Osana räätälöityjä kehitysprojektejamme suunnittelemme myös palvelun visuaalisen ilmeen. Viimeistelty, brändinmukainen ulkoasu on olennaisen tärkeä osa palvelua ja tukee osaltaan sen käytettävyyttä, saavutettavuutta ja tarkoituksenmukaisuutta.

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Käyttöliittymäsuunnittelu

Hyvä design on avainasemassa digipalvelun viemisessä ideasta todeksi. Autamme teitä palvelumuotoilussa, käytettävyyden ja käyttöliittymän suunnittelussa (UX/UI) sekä palvelun visuaalisessa viimeistelyssä. Hyödynnämme projekteissamme uusimpia..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Mobiilikehitys

Suunnittelemme ja toteutamme mobiilipalveluita iOS- ja Android -alustoille avaimet käteen -mallilla ideasta sovelluskauppaan sekä digitaaliseen myyntiin ja markkinointiin asti. Hallitsemme React Native ja Flutter -hybridialustat. Olemme toteuttaneet sovelluksia..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Ohjelmistokehitys

Luomme asiakkaillemme parempaa liiketoimintaa konseptoimalla ja toteuttamalla taidokkaita digitaalisia ratkaisuja. Palvelukonseptimme perustuu menestysreseptiin: unelmoi isosti, pilotoi pienesti ja skaalaa nopeasti. Teemme verkko- ja mobiilipalvelutoteutuksia..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Pilvipalvelut / SaaS

Olemme toteuttaneet lukuisia SaaS-palveluita asiakkaillemme ja tarjoamme niille myös ylläpitoa ja jatkuvaa tukea. Olemme Google Cloud Platform partneri ja automatisoineet pitkälle pilviympäristöjen hallinnan. Ratkaisumme toimivat suoraan myös AWS- ja..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Tekoäly (AI) ja koneoppiminen

Osana palvelutoteutuksiamme hyödynnämme erityisesti Google Cloud AI -rajapintoja sekä omia koneoppimisen toteutuksia joko pilvipalveluna tai vaikka mobiililaitteeseen vietynä. Tyypillisiä sovelluskohteita ovat esim. kuvantunnistus ja analysointi sekä..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Webkehitys

Suunnittelemme ja toteutamme verkkopalveluja ideasta käyttövalmiiksi ja käytön aikaiset palvelut huomioiden. Olemme tehneet niin yritys- kuin kuluttajapalveluita ja meillä on laajoistakin verkkopalveluista useiden vuosien ja lukuisten palveluiden kokemus. ..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Toimialakokemus

Kiinteistöala

Olemme kehittäneet useita erilaisia uusia ja innovatiivisia digiratkaisuja osaksi älykiinteistöjä, aina neuvotteluhuonevarauksista älykkääseen jätteenkäsittelyyn ja kiinteistöjen arvonmääritykseen asti. Tabletti- ja mobiilipohjaiset ratkaisut,..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Media

Yhdessä kumppaneidemme kanssa olemme toimittaneet laajoja aineistonhallinnan räätälöityjä ratkaisuja mediataloille. Kuva- ja videoformaatit, laajojen sisältömassojen tallennus automatisoituun pilviympäristöön sekä modernit, tehokkuuden kannalta..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Rakentaminen

Taito United on toiminut pitkään rakentamisen digitalisaation parissa. Erikoisalueitamme ovat mm. työmaatoiminnot, olemme Tilaajavastuun kumppanina olleet kehittämässä Valttikorttiin pohjautuvia palveluita. Lisäksi videokuvaan ja konenäköön pohjautuvat..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Terveys- ja sosiaalipalvelut

Olemme tehneet pitkäjänteistä tuotekehitysyhteistyötä lääkejakelun toimijoiden kanssa, suunnitelleet ja toteuttaneet etäterapiapalveluita ja videoharjoitekirjastoja, kehittäneet mobiiliratkaisuja sairaalaympäristöön, uudistaneet hoitolaitetoimittajien..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Valmistava teollisuus

Taito United auttaa teollisuusyritysasiakkaitaan digitalisoimaan palveluprosessejaan ja lisäämään älykkyyttä asiakasratkaisuihinsa. Suunnittelemme ja toteutamme teknologisesti edistyneet digipalvelut, joiden avulla pystyt tuomaan lisäarvoa asiakkaillesi ja..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Taito United - Referenssit

Taito United - Bloggaukset

 

Taito United kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku