Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Taiste kokemuksia

Taiste kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Taiste Oy on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiOlotila – Sovellus IBD-potilaille oman olotilan seurantaan

"Yhteistyö Taisteen kanssa on ollut tiivistä ja Takedan tavoitteiden mukaista potilaan ollessa koko ajan tekemisen keskiössä. Työ on tehty laadukkaasti ja ammattitaitoisesti. Tunnusomaista tiimin työotteessa on, että projektia viedään eteenpäin kunnianhimoisesti tulevaisuuden näkymät ja kehitysmahdollisuudet huomioiden."

-- Anita Luukkanen, Customer Solutions Manager

Näytä referenssi

ReferenssiBuster App – Veneesi tiedot ja muistosi mereltä, kätevästi taskussasi

"Pienen, tiiviisti toimivan tiimin todella nopea ja iteratiivinen työskentely johti erittäin hyvään tulokseen. Uniikki designin ja kehityksen yhdistävä lähestymistapa oli yksi avainasia tämän tuloksen taustalla. Runsas ja läheinen kommunikaatio on Taisteen keskeinen menestystekijä."

-- Tomi Juhola, Director, IT & System Development

Näytä referenssi

ReferenssiHesburger – Tiivistä design- ja teknologiayhteistyötä kansainvälisen ravintolaketjun tärkeimmissä toiminnoissa

"Taiste on sitoutunut ja luotettava kumppani, joka osaa nopeasti nähdä asiakkaan tarpeet. Heidän kanssaan suunnittelu- ja kehitystyö on helppoa ja Taiste tuottaa laadukkaita ratkaisuja. Taiste on nopeasti kasvanut osaksi omaa kehitystiimiämme."

-- Kristian Allén, tietohallintopäällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiSuunto – Suunnittelua ja kehitystä tiiviissä yhteistyössä

"Taiste on sisäistänyt nopeasti toimintaympäristömme ja on kasvanut osaksi kehityshankkeitamme. He ovat vastanneet nopeasti tarpeisiimme ja toimittaneet erinomaista laatua joka kerralla."

-- Mikko Ahlström, Digital Design Lead

Näytä referenssi

ReferenssiUPM Metsäni – metsä lähemmäs uuden sukupolven metsänomistajia

"Projekti on esitellyt onnistuneesti startupmaisen ketterän kehityksen suurelle B2B-yritykselle. Palvelun käytettävyys on huippuluokkaa ja kohdeyleisömme on pitänyt kokonaisuutta lähestyttävänä. Hyödyntämällä avointa dataa uudella tavalla olemme lisänneet tavallisen metsänomistajan kiinnostusta metsäänsä ja sen arvoon."

-- Tapani Juuti, Kehityspäällikkö / UPM

Näytä referenssi

ReferenssiValopilkku – Suomalaisen taksialan harppaus digitaaliselle aikakaudelle

"Minut yllätti jo suunnitteluvaiheessa Taisteen raikas ja käyttäjälähtöinen näkemys Valopilkun käyttöliittymästä. Suunnittelun keskiössä on ollut koko ajan asiakas taksimatkaan liittyvine tarpeineen. Sovellusten tekninen toteutus ja palvelinratkaisu ovat olleet vakuuttavia. Käyttäjät kiittävät ja sovellusten latausmäärät ovat kasvaneet mukavaa vauhtia. Tätä työtä jatkamme.."

-- Jouni Mutanen, osastopäällikkö, Suomen Taksiliitto

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Taiste kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Taiste Oy:n referenssit

Taiste Oy:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia