Taimer kokemuksia

Taimer kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Taimer Oy on liittänyt referensseihinsä.

Kokemuksia ja suosituksia

ReferenssiTaimer helpotti ennestäänkin hallinnassa olevaa arkea - Taimer

"Taimer täytti suurimman osan tarpeistamme ja se oli hinta-laatusuhteeltaan hyvä. Se sopi erityisesti projektinhallinnallisiin tarpeisiimme"

-- Tiia Hamro-Drotz, COO

Näytä referenssi

ReferenssiBase Catering sai toimintaansa lisäpontta Taimerista - Taimer

"Taimer on tehostanut toimintaamme ajallisesti ja tuonut meille erittäin paljon lisäpontta toimintaan. Raportointi on huomattavasti nopeampaa ja asiakasrekisterin päivittäminen on helpompaa. Toimintomme ovat helpottuneet, yksinkertaistuneet ja keskittyneet”, Mäläskä kuvailee."

-- Micke Mäläskä, CEO

Näytä referenssi

ReferenssiTaimer on yrityksellemme sijoitus eikä kulu - Taimer

"Tähtäimessämme oli panostaa “kaikki yhdessä” -yrityksenhallinta-ohjelmaan, ja tutustuimme todellakin moneen eri softaan. Taimer todisti meille, että markkinoilla on kokonaisvaltainen, helppokäyttöinen sekä kustannustehokas työkalu. "

-- Jukka Tuhkanen, CEO

Näytä referenssi

ReferenssiTaimer mahdollistaa kasvun ja säästää aikaa

"Taimer voitti kilpailutuksessa mm. pari tunnettua amerikkalaista palveluntarjoajaa. Taimer vastaa erinomaisesti myös mainos- ja markkinointitoimiston tarpeisiin."

-- Antti Asumaa, CEO

Näytä referenssi

ReferenssiMicroMedialla arvostetaan Taimerin helppokäyttöisyyttä - Taimer

"Yhteistyö Taimerin kanssa on ollut mielettömän hyvää” MicroMedian ja Taimerin sujuva yhteistyö on auttanut ohjelman nopeassa omaksumisessa. “Yhteistyö on ollut mielettömän hyvää ja nopeaa. Olemme olleet tosi tyytyväisiä. Apu ongelmiin on aina löytynyt nopeasti sisäisen chatin kautta. Sieltä pyynnöt kuitataan heti vastaamalla esimerkiksi ”otan tämän heti työn alle” tai “katson tätä huomenna”. Näin asiakas ei putoa mustaan aukkoon, vaan tietää, missä mennään. Se on asia, jota arvostan”, Lagerblom toteaa. “Uuden järjestelmän käyttöönotossa on tärkeää, että yrityksen omista prosesseista osataan kertoa järjestelmän toimittajalle. Sen vaiheen Taimerin tiimi hoiti hyvin. He osasivat kyseenalaistaa asioita ja joitakin meidän toimintatavoista muutettiinkin, koska ne olivat turhan hankalia. Siitä iso plussa heille!” “Suosittelen Taimeria ilman muuta muillekin – erityisesti yrityksille, jotka arvostavat tiedon saatavuutta, sen ajantasaisuutta ja helppokäyttöisyyttä. Siinä ovat Taimerin parhaat ominaisuudet."

-- Leena Lagerblom, Sales Support Manager

Näytä referenssi

ReferenssiTaimer tekee Fimpecin toiminnanohjauksesta selkeää ja järjestelmällistä

"Tällä hetkellä meillä on 45 työntekijää, ja kaikilla Taimerin käyttö on sujuvaa. Kun uusia työntekijöitä tulee, Taimerin käyttöön on helppo perehdyttää. Sen suhteen meillä ei ole ollut mitään ongelmia."

-- Teppo Grén

Näytä referenssi

ReferenssiToiminnanohjausjärjestelmistä Taimer vastasi Fulmoren tarpeisiin parhaiten

"Tarkastelimme Taimerin lisäksi kahta muuta järjestelmää, mutta ne eivät olisi menneet hyödyissään edes edellisen järjestelmämme ohi"

-- Lauri Miettinen

Näytä referenssi

ReferenssiSalomaa Yhtiöt tehostaa toimintaansa Taimerin avulla

"Olen ollut hyvin tyytyväinen tiimiemme väliseen yhteistyöhön. Taimer on jalkautettu yhtiöidemme käyttöön, ja se on osoittanut hyötynsä niin myynninhallinnassa, projektin- ja ajanhallinnassa kuin laskutuksessakin”, toteaa Salomaa Yhtiöiden teknologiajohtaja Risto Tattari.”, toteaa Salomaa Yhtiöiden teknologiajohtaja Risto Tattari. "

-- Risto Tattari

Näytä referenssi

Siirry Taimer Oy kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Taimer Oy:n referenssit

Taimer Oy:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

Googlen PWA-teknologia tukee Mobile always -tekemistä
Hankinnasta maksuun -prosessin optimointi yli siilojen ja muutosten onnistunut johtaminen
Ite wikin kirjautuminen on uudistunut

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia