Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Taimer kokemuksia

Taimer kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Taimer Oy on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiRutiinien automatisointi tehosti tilitoimiston toimintaa

"Taimer vastaa henkilöstömme toiveita jopa 90-95 %. Meillä on nyt selkeä näkymä, jossa hallinnoida kaikki: työajanseuranta, resursointi, chat, kalenteri. Taloushallinto-ohjelman saa integroitua osaksi toiminnanohjausta, mikä nopeuttaa työtä sekin."

-- Harri Ruokokoski

Näytä referenssi

ReferenssiLMA vaihtoi epäkäytännölliset työkalut Taimeriin

"Kululaskujen tekeminen on työntekijöille helppoa, kun ohjelma laskee summat valmiiksi. Yritys kuitenkin suosittelee erityisesti työajanseurannan ominaisuutta. Se on selkeää ja helppoa." "

-- Liisa Koivuranta

Näytä referenssi

ReferenssiTaimerin mobiilikäyttöisyys ihastuttaa Cloud²:n työntekijöitä

"Meillä oli aiemmin käytössä monta eri työkalua. Siitä huolimatta ei esimerkiksi saatu kokonaisnäkyvyyttä tai ennustettavuutta liiketoimintaan. Tuntikirjaukset tehtiin suoraan taloushallinnon järjestelmään. CRM-ohjelmistona käytössä oli Pipedrive." “Kokonaisuutena palvelua on helppo käyttää, kunhan oppii sen logiikan. On ymmärrettävä, mistä mitäkin tapahtuu. Aluksi se.."

-- Henri Grönlund

Näytä referenssi

ReferenssiUpsellerin mielestä Taimer on loistava CRM-järjestelmä kasvavalle yritykselle

"Taimer on loistava työkalu starttaavalle yritykselle, joka haluaa kasvaa."

-- Juha Sulkakoski

Näytä referenssi

ReferenssiSalomaa Yhtiöt tehostaa toimintaansa Taimerin avulla

"Olen ollut hyvin tyytyväinen tiimiemme väliseen yhteistyöhön. Taimer on jalkautettu yhtiöidemme käyttöön, ja se on osoittanut hyötynsä niin myynninhallinnassa, projektin- ja ajanhallinnassa kuin laskutuksessakin”, toteaa Salomaa Yhtiöiden teknologiajohtaja Risto Tattari.”, toteaa Salomaa Yhtiöiden teknologiajohtaja Risto Tattari. "

-- Risto Tattari

Näytä referenssi

ReferenssiTulos Helsinki Oy siirtyy käyttämään Taimeria

"Aiemmassa järjestelmässä määritykset oli ehkä tehty väärin perustein miettimättä käyttötarkoitusta ja lopputulosta, eikä se näin palvellut yhtiön raportointia tai yksittäisen käyttäjän tarpeita. Mielenkiinnon puuttuessa myös perehtyminen ohjelmaan jäi pintapuoliseksi ja sen tuloksena koko toiminnanohjausjärjestelmästä tuli kirosana ihmisten suussa." ”Yksi.."

-- Tatu Hirvonen

Näytä referenssi

ReferenssiToiminnanohjausjärjestelmistä Taimer vastasi Fulmoren tarpeisiin parhaiten

"Tarkastelimme Taimerin lisäksi kahta muuta järjestelmää, mutta ne eivät olisi menneet hyödyissään edes edellisen järjestelmämme ohi"

-- Lauri Miettinen

Näytä referenssi

ReferenssiTaimer tekee Fimpecin toiminnanohjauksesta selkeää ja järjestelmällistä

"Tällä hetkellä meillä on 45 työntekijää, ja kaikilla Taimerin käyttö on sujuvaa. Kun uusia työntekijöitä tulee, Taimerin käyttöön on helppo perehdyttää. Sen suhteen meillä ei ole ollut mitään ongelmia."

-- Teppo Grén

Näytä referenssi

ReferenssiMicroMedialla arvostetaan Taimerin helppokäyttöisyyttä - Taimer

"Yhteistyö Taimerin kanssa on ollut mielettömän hyvää” MicroMedian ja Taimerin sujuva yhteistyö on auttanut ohjelman nopeassa omaksumisessa. “Yhteistyö on ollut mielettömän hyvää ja nopeaa. Olemme olleet tosi tyytyväisiä. Apu ongelmiin on aina löytynyt nopeasti sisäisen chatin kautta. Sieltä pyynnöt kuitataan heti vastaamalla esimerkiksi ”otan tämän heti työn.."

-- Leena Lagerblom, Sales Support Manager

Näytä referenssi

ReferenssiTaimer helpotti ennestäänkin hallinnassa olevaa arkea - Taimer

"Taimer täytti suurimman osan tarpeistamme ja se oli hinta-laatusuhteeltaan hyvä. Se sopi erityisesti projektinhallinnallisiin tarpeisiimme"

-- Tiia Hamro-Drotz, COO

Näytä referenssi

ReferenssiBase Catering sai toimintaansa lisäpontta Taimerista - Taimer

"Taimer on tehostanut toimintaamme ajallisesti ja tuonut meille erittäin paljon lisäpontta toimintaan. Raportointi on huomattavasti nopeampaa ja asiakasrekisterin päivittäminen on helpompaa. Toimintomme ovat helpottuneet, yksinkertaistuneet ja keskittyneet”, Mäläskä kuvailee."

-- Micke Mäläskä, CEO

Näytä referenssi

ReferenssiTaimer on yrityksellemme sijoitus eikä kulu - Taimer

"Tähtäimessämme oli panostaa “kaikki yhdessä” -yrityksenhallinta-ohjelmaan, ja tutustuimme todellakin moneen eri softaan. Taimer todisti meille, että markkinoilla on kokonaisvaltainen, helppokäyttöinen sekä kustannustehokas työkalu. "

-- Jukka Tuhkanen, CEO

Näytä referenssi

ReferenssiTaimer mahdollistaa kasvun ja säästää aikaa

"Taimer voitti kilpailutuksessa mm. pari tunnettua amerikkalaista palveluntarjoajaa. Taimer vastaa erinomaisesti myös mainos- ja markkinointitoimiston tarpeisiin."

-- Antti Asumaa, CEO

Näytä referenssi

ReferenssiMainostoimisto OSG tehostaa toimintaansa Taimerilla

"Päädyimme Taimeriin, sillä muutosprojektin läpiviemisessä paikallinen tuki on erittäin tärkeää. Taimer on kokonaisvaltainen, kustannustehokas ja toimialalle täydellisesti sopiva ohjelma toiminnan pyörittämiseen.” ”Taimerin tiimi on reagoinut nopeasti palautteeseemme käyttöönottovaiheessa, antanut aloitteellista tukea sekä rientänyt tarvittaessa toimistoillemme.."

-- Antti Asumaa

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Taimer kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Taimer Oy:n referenssit

Taimer Oy:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia