Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tahto Group kokemuksia

Tahto Group kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Tahto Group Oy on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiIT-ympäristön modernisointi toi tiedostot käyttöön pelimatkoillakin

"Yhteistyö Tahdon kanssa on tuntunut tosi hyvältä. Mikko [Pirskanen] on toiminut meille toistaiseksi pääasiallisena yhteyshenkilönä ja kaikki on toiminut todella hyvin. Sovitut aikataulut on pitäneet ja vaikka maailma muuttui käyttöönottoprojektin aikana, niin löysimme kuitenkin yhdessä hienosti konstit, joilla saatiin hommat maaliin."

-- Toni Saksman

Näytä referenssi

ReferenssiTietotyö ja sisäisen viestintä hallintaan tehokkaalla projektilla

"Työskentely Tahdon kanssa on helppoa ja tavoitteellista. Teela oli erittäin hyvä omassa hommassaan ja jos antaisin NPS-numeron, niin olisin ehdottomasti suosittelijoiden joukossa!"

-- Ina Immonen

Näytä referenssi

ReferenssiIT:n kokonaiskuva ja kulut haltuun palveluita kehittämällä

"Me olemme saaneet luotettavan ja ammattitaitoisen kumppanin, joka ajattelee aidosti meidän parastamme ja johon voimme turvautua. Jos Tahto ehdottaa meille uusia ratkaisuita, suhtaudumme niihin avoimin mielin, sillä voimme luottaa siihen, ettei Tahto myy meille palveluita turhaan vaan aitoon tarpeeseen. Pystymme keskittymään omaan tekemiseen täysillä ilman huolta IT:n toimivuudesta."

-- Tuire Halonen

Näytä referenssi

ReferenssiKaikki irti Teamsista Tahdon koulutusten avulla

"Tahdolta saa hyvin kattavasti palveluita ja apua mm. pelikirjojen ja pidempiaikaisen tuen muodossa. Tahto ei tarjoa pelkästään käyttökoulutusta vaan aitoa apua myös työn tekemisen kehittämiseen."

-- Tapani Veija

Näytä referenssi

ReferenssiTeams arjen tukipilariksi toimivan kumppaniyhteistyön myötä

"Mielestäni Tahdon kanssa työskentely on jämäkkää, eikä minulle tullut kertaakaan sellainen olo, että olisin jäänyt killumaan tyhjän päälle."

-- Soile Pusa

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Tahto Group kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Tahto Group Oy:n referenssit

Tahto Group Oy:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia