Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Sysart kokemuksia

Sysart kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Sysart Oy on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiLogisnext Finland Oy: Huoltopalveluiden asiakaspalveluun oma mobiilisovellus

"Tämän sovelluksen kehittäminen on ollut sujuvin kehitysprojekti missä olen ollut mukana. Toteuttajat ovat huipputyyppejä, jotka työskentelevät uusilla teknologioilla ja omaavat myös taidon käydä projektin eri vaiheissa asiat läpi niin selkeästi, että asiakkaana on ollut helppo pysyä ajan tasalla kehitystyön etenemisessä. Sovelluksen ensimmäinen julkaisuversio valmistui.."

-- Jukka Hermiö

Näytä referenssi

ReferenssiReactive Technologies Finland Oy: Oulussa kehitetään kansainvälisesti patentoitua sähköverkon monitorointiteknologiaa

"Sysartin kanssa työskentely on ollut sekä suunnittelu- että toteutusvaiheessa mutkatonta ja luottamusta herättävää. Voin suositella Sysartia järjestelmäkehityskumppaniksi pilvialustasta riippumatta, sillä heidän työmoraalinsa, sisäinen kommunikaationsa ja tehokkuutensa sekä teknologiaosaamisensa on hyvä sijoitus nostamaan minkä tahansa teknologiayrityksen tuottavuutta."

-- Toni Mäki

Näytä referenssi

ReferenssiKensa siirsi tilausjärjestelmänsä AWS-pilvipalveluun

"Projekti eteni mukavasti, kun apunamme olivat osaavat tekijät ja heidän käyttämänsä modernit työkalut. Yhteistyö Sysartin kanssa sujui erinomaisesti. Tekijöiden kokemus oli havaittavissa, hanke eteni ripeästi ja omatoimisesti. Palvelusta ja lopputuloksesta voi antaa kiitettävän arvosanan."

-- Sami Lukkarila

Näytä referenssi

ReferenssiSKED: Alusta, jonka kautta laitetaan maatalouden koneet töihin ja tienaamaan!

"Sysartin Joonas on supertyyppi! En ole aikaisemmin tavannut kehittäjää, jolla olisi vastaava taito kääntää liiketoiminnan tavoitteet teknisiksi vaatimuksiksi."

-- Kristine Sweet

Näytä referenssi

ReferenssiCanit-mobiilisovellus: Helpompaa pullojen palautusta ja keruuta

"Sysartin kanssa oli helppoa tehdä töitä ja kommunikointi toimi hyvin koko ajan. Teimme yhdessä maailman parhaan mobiilisovelluksen pullojen kierrätykseen!"

-- Jarkko Suomalainen

Näytä referenssi

ReferenssiBlastman Robotics: Näin hoidamme aftersales-palvelut ympäri maapallon

"Requeste-järjestelmästä saa selkeän yleissilmäyksen siihen, mitä kaikkea tiimillä on työn alla. “Yhteydenottojen määrä on siinä rajoilla, että asiat hoituisivat varmaan sähköpostitsekin, mutta tämä järjestelmä tarjoaa meille parempia mahdollisuuksia työmäärien mittaamiseen, tapahtumien ennakointiin ja töiden priorisointiin"

-- Ville Korhonen

Näytä referenssi

ReferenssiOpetushallitus: Asiakaspalvelun työkalujen nopeassa uudistamisessa kehitystoiveiden priorisointi on tärkeää

"Iso kiitos Sysartin asiantuntijoille siitä, että tiukallakin aikataululla saimme järjestelmän ajallaan käyttöön!"

-- Annika Grönholm

Näytä referenssi

ReferenssiRocla Solutions: huolto-organisaation töiden hallintaan selkeyttä uudella työkalulla

"Yhteistyö on ollut tosi joustavaa ja sujuvaa. Olemme iloisia siitä, miten konsultit ovat tulleet mukaan projektiin, ei vain toteuttamaan sitä mitä sanotaan, vaan aidosti pallottelemaan ideoita kanssamme. Sysartin asiantuntijoilla on ollut kyky havainnoida asioita ulkopuolisen silmin. Olemme oikein tyytyväisiä saamaamme apuun ja siihen, miten olemme onnistuneet yhdessä kehittämään.."

-- Jukka Hermiö

Näytä referenssi

ReferenssiCase Lumoa: Asiakaspalautteen käsittelyä automatisoivan järjestelmän kehityksen tukeminen

"Sysart on tukenut teknistä kehitystämme tarjoamalla lisäresursseja joustavasti tarpeemme mukaan. Saimme nopeasti tiimiimme ja yrityksemme kulttuuriin sopeutuvan kovan luokan ammattilaisen", "

-- Carlos del Corral, Co-founder & Customer Success

Näytä referenssi

ReferenssiSYNE APP – musiikintekosovellus Androidille

"Sysart on auttanut meitä etenkin palvelumuotoilussa ja ansaintalogiikan sparraamisessa. Yhteistyö Sysartin kanssa on sujunut todella hyvin ja meillä on ollut hauskaa."

-- Vivian Reapalu ja Otu Suurmunne

Näytä referenssi

ReferenssiMobiili taloushallinto - Tikon

"Olemme erittäin tyytyväisiä Sysartiin yhteistyökumppanina ja siihen asiantuntemukseen, mitä he ovat meille pystyneet tarjoamaan. Myös asiakkailta saamamme käyttäjäkokemukset ovat olleet erinomaiset."

-- Johnny Branders, tuotehallinnan johtaja, Tikon

Näytä referenssi

ReferenssiUusi asiakasportaali - Lehtipiste

"Suosittelisinko Sysartia verkostolleni? Ilman muuta."

-- Matti Kosonen, Tietohallintojohtaja, Lehtipiste

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Sysart kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Sysart Oy:n referenssit

Sysart Oy:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia