Super Analytics on globaalisti toimiva suomalainen digimarkkinoinnin ja analytiikan erikoisyritys. Keskeiset palvelut ovat online-mainonta ja asiakashankinta, sekä analytiikka ja optimointi.

Super Analytics Perustiedot

Yritysesittely

Super Analytics on datalähtöinen mediatoimisto ja asiakaskokemuksen asiantuntija. Se tarjoaa asiakkailleen mediasuunnittelua ja -ostamista sekä analytiikkaratkaisuja.

Super Analytics sukeltaa syvälle asiakkaan dataan, etsii poikkeavuuksia ja riippuvuusuhteita löytääkseen mahdollisuuksia kasvattaa asiakkaan liiketoimintaa.

Markkinoinnin investoinnit kehittyvät parhaiten, kun pääsemme vaikuttamaan asiakkaan mediavalintaan, sekä ohjaamaan datalla digitaalisen asiakaskokemuksen onnistumista sivustoilla ja sovelluksissa

Super Analyticsin asiakkaita ovat kaiken kokoiset yritykset, joille digitaalisten markkinointipanosten kehittäminen on tärkeää.

Asiakkaisiin lukeutuu yli 300 yritystä, mukaan lukien muun muassa suurimmat suomalaiset mediayhtiöt, pankit, verkkokaupat ja b2b-toimijat.
Työntekijöitä
10
Y‑tunnus
2450838‑6
Perustettu
2012
www
Email
marketing@superanalytics.fi
Puh
+358 40 0888 973
Sosiaalinen media
Toimipaikat Helsinki, Turku

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: Markkinointi, Viestintä, Myynti, BI ja raportointi, Asiakaspalvelu

Erikoisosaaminen: Analytiikka, Webkehitys, Auditointi, Big Data, Verkkokaupparatkaisut, Ketterät menetelmät, Käyttöliittymäsuunnittelu, Paikkatieto GIS

Teknologia: Google, IBM, Microsoft, Oracle, Wordpress

Toimialakokemus: Media, Kauppa, Urheilu, viihde ja virkistys, Pankki ja vakuutus, Asiantuntijapalvelut, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, IT, Julkishallinto

Tarjonnan tyyppi: Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Koulutus, Johtamistyö, Sidosryhmä

Omat tagit: Super Analytics, web-analytiikka, Adobe Analytics, Adobe Marketing Cloud, Google Analytics, Google Adwords, Digistrategia, SEO, SEM, sosiaalisen median seuranta, raportointi ja analysointi, raportointiratkaisut, AdWords, omni channel, bing, eloqua, omniture analytics, ensighten, personalisation, CXO, Hubspot, Frosmo, VWO, Optimizely, Yahoo, Yandex, Baidu, Konversio-optimointi, hakukoneoptimointi, hakukonemarkkinointi

Sosiaalisessa mediassa

Tarjonta - ite wikin hauissa käytettävien osaamisalueiden kuvaukset

Tarjontoja ei ole kuvattu vielä. Lisää ite wikin hakua vastaavien tarjontojen kuvauksia profiilin hallinnasta. Tarjontojen kuvaukset auttavat erottamaan yritysten tarjontoja toisistaan. Kun kirjoitat esimerkiksi IoT-tarjontaanne vastaavan kuvauksen, se ilmestyy yrityshaun hakutuloksiin kyseistä tarjontaa haettaessa. Ne yritykset, jotka ovat kuvanneet haetun tarjonnan, nousevat hakutulosten kärkeen.

Referenssit ja julkaisut

Suodata julkaisuja seuraavien filttereiden avulla:

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Osaajia ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Yrityskulttuuri ja rekrytointi

Yrityskulttuuria ei ole kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole lisätty tai premium-profiilia ei ole aktivoitu