Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Suomen eOppimiskeskus ry

Suomen eOppimiskeskus ry on valtakunnallinen yhdistys, joka edistää verkko-opetuksen ja digitaalisten opetustoteutusten käyttöä, tutkimusta ja kehittämistyötä yrityksissä, oppilaitoksissa ja muissa organisaatioissa.

Suomen eOppimiskeskus ry - Yritysesittely

Suomen eOppimiskeskus ry edistää digitaalisen oppimisen ja digitaalisten opetustoteutusten käyttöä, tutkimusta ja kehittämistyötä yrityksissä, oppilaitoksissa ja muissa organisaatioissa. Yhdistys toimii digitaalista opetusta toteuttavien, käyttävien ja kehittävien yhteisöjen ja henkilöiden yhteistyöfoorumina.

Yhdistys on puolueeton ja voittoa tavoittelematon suomalaisen e-osaamisen alan edistäjä. Yhdistys ei kilpaile alan muiden toimijoiden kanssa, vaan rakentaa aitoa ja uutta valtakunnallista yhteistoimintaa alueelliset erityispiirteet ja osaamisen huomioiden. Yhdistuksen tavoite on aktivoida kaikki alan toimijat kehittämään korkealaatuisia oppimisratkaisuja ja ottamaan ne laajamittaiseen käyttöön.
Työntekijöitä 6
Y-tunnus 1899013-7
Perustettu 2002
Www www.eoppimiskeskus.fi
Puh
E-mail info@eoppimiskeskus.fi
Toimipaikat Hämeenlinna
Jäsenyydet
coss-jasenet logo

Osaamisalueiden painottuminen

(Suluissa osaamisalueen sisältävien referenssien määrä)

Omat tagit

digitaalinen koulutus
digitaalisuus
e-oppiminen
verkko-oppiminen

Suomen eOppimiskeskus ry - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

Suosittelijoita ei löytynyt. Suositukset tulevat näkyviin, kun niitä on liitetty referensseihin

Suomen eOppimiskeskus ry - Tarjonnat

Yritys ei ole kuvannut tarjontojaan vielä. Tarjontojen kuvaukset auttavat erottamaan yritysten tarjontoja toisistaan. Kun kirjoitat esimerkiksi IoT-tarjontaanne vastaavan kuvauksen, se ilmestyy yrityshaun hakutuloksiin kyseistä tarjontaa haettaessa.

Suomen eOppimiskeskus ry - Referenssit

Suomen eOppimiskeskus ry - Bloggaukset

Suomen eOppimiskeskus ry - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Suomen eOppimiskeskus ry - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole vielä lisätty

 

Suomen eOppimiskeskus ry kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku