Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Steamlane kokemuksia

Steamlane kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Steamlane Oy on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiVoimamittaustuotteen testausdatan analyysien tehostaminen

"Steamlanen käytännöllinen ja systemaattinen lähestymistapa täydennettynä heidän laajalla data-analyysien teoreettisella tuntemuksella oli meille todella hyödyllinen. Projektin tuloksena saamme nyt enemmän irti mittausdatastamme – merkittävästi nopeammin ja vähemmällä manuaalisella työllä."

-- Petri Järvinen, teknologiajohtaja, Forciot Oy

Näytä referenssi

ReferenssiData-analytiikkakonseptin esiselvitys pilvipalvelun parantamiseksi tekoälyn avulla

"Steamlanen selvityksen lopputulos ja tapa, jolla projekti vietiin läpi, oli erittäin laadukasta. Lopputuloksen avulla saamme oppivan tekoälyn tärkeäksi osaksi meidän hiljaisen tiedon hyödyntämiseen tarkoitettua Toyme-palvelua"

-- Mika Jokiniemi, toimitusjohtaja, Toyme Lab Oy

Näytä referenssi

ReferenssiPilviympäristö ja sovellus IoT-ratkaisujen demonstrointiin

"Steamlane on hyvä yhteistyökumppani tuotekehitykseen. Heillä on vahvaa osaamista pilvipalveluiden kehittämisestä mutta myös nopeutta ja joustavuutta, joka on ollut tärkeää tehdessä vaativia ratkaisuja nopeasti kehittyvälle alalle."

-- Joni Korppi, Toimitusjohtaja, Treon Oy

Näytä referenssi

ReferenssiPalvelukonsepti ammattikorkeakoulun opintojen läpäisyä edistävään ratkaisuun

"Yhteistyö Steamlanen ja Laurean asiantuntijoiden kesken sujui kaikin puolin erinomaisesti. Esiselvitysprojektin tiivis aikataulu ja aikataulussa pysyminen mahdollistavat tulosten hyödyntämisen tutor-toimintaa tukevan prosessin uudistamistyössä. Projektin lopputulokset ylittivät tavoitteemme ja rohkaisevat jatkamaan analytiikan ja ennustamisen mahdollisuuksien edelleen selvittämisessä."

-- Kimmo Pettinen, tietohallintojohtaja, Laurea ammattikorkeakoulu

Näytä referenssi

ReferenssiAmmatillisten opintojen läpäisyn parantaminen analytiikan keinoin

"Jo pilotointivaiheessa data-analytiikka on nopeuttanut keskeyttämisvaarassa olevien opiskelijoiden havaitsemista. Järjestelmä tukee opettajaa ohjaustyössä ja hänen on helpompi tukea opiskelijaa pienillä keinoilla."

-- Elisa Helminen, Kehittämispäällikkö, Tredu - Tampereen Seudun Ammattiopisto

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Steamlane kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Steamlane Oy:n referenssit

Steamlane Oy:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia