Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Staria kokemuksia

Staria kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Staria Oyj on liittänyt referensseihinsä.

Referenssi Lempi Kodinhoito – irtautumisen siirtymävaihe vietiin onnistuneesti läpi ilman unettomia öitä

"Minulla oli koko projektin ajan tosi turvallinen olo. Olen ollut monissa projekteissa mukana ja annan erityistä kiitosta Starian projektijohtamiselle. Minun ei tarvinnut huolehtia siitä, että onko nyt muistettu tämä ja onko nyt muistettu tuo, vaan Starian asiantuntijat ottivat tilanteen heti haltuun ja veivät sen myös mallikkaasti loppuun."

-- Leena Meri, toimitusjohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiManagement Events ennustaa ja raportoi tehokkaasti Staria BI & Planning -ratkaisulla

"Ratkaisu säästää hermojani talousjohtajana, kun asiat sujuvat odotetusti. Ennustaminen ja raportointi konsernitasolla on sujuvampaa kuin koskaan ennen. Ratkaisu on myös helppokäyttöinen, joten se säästää aikaamme päivittäin, "

-- Ville Ojala, talousjohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiWire valmistautuu tulevaan kasvuun NetSuiten avulla

"Oli ilo työskennellä Starian kokeneen tiimin kanssa järjestelmän käyttöönottoprojektin parissa aikataulun ja budjetin mukaisesti."

-- Bernhard Kopp

Näytä referenssi

ReferenssiVinted hallinnoi 15 kansainvälistä markkinaa NetSuiten avulla

"Starian paikallinen valmius ja aktiivinen toimintatapa vakuutti meidät. He olivat myös juuri kehittämässä NetSuite-lokalisointia Liettuaan, mikä helpotti meitä kumppanin valinnassa. Yhteistyö Starian kanssa oli alusta lähtien aktiivista, joten päätimme lähteä yhteistyöhön heidän kanssaan." - Marija Buivydaite "Staria on aktiivinen ja kiinnostunut kehittämään meidän.."

-- Marija Buivydaite ja Indrė Andruškevičiūtė

Näytä referenssi

ReferenssiVTR-Workwear Center – Reaaliaikaista dataa ja luotettavaa kumppanuutta

"Katsomme yhdessä aktiivisesti niitä kehityskohteita, joita voimme parantaa ja viedä eteenpäin. Tämä on todella hieno ominaisuus Starian kanssa työskentelyssä. Meillä on vierellämme kumppani, johon voimme turvautua ja tukeutua silloin, kun tarve on." - Sami Suominen --- “Saamme Starialta hyvin kattavasti kaikki ne taloushallinnon palvelut, joita tarvitsemme. Esimerkiksi laskujen.."

-- Sami Suominen (CEO) ja Oskari Kurki (Sales Controller)

Näytä referenssi

ReferenssiTerraroc vauhdittaa kansainvälistä kasvuaan NetSuiten avulla

"Starian asiantuntemuksen avulla NetSuite-käyttöönoton lopputuloksena saatiin ratkaisu, joka on optimaalisesti linjassa TerraRocin liiketoimintaprosessien kanssa. E-commerce käyttöliittymässä huomioitiin erityisesti TerraRocin asiakkaiden tarpeet. --- Starian tiimi on ollut erittäin tehokas ottamaan vastuun TerraRocin taloushallintotarpeista. Tiimi on työskennellyt hyvin aikataulujen.."

-- Mario Andrade (CEO) ja Stuart Sinclair (CFO)

Näytä referenssi

ReferenssiStaria auttaa Naughty BRGR:ia kohti kansainvälistä kasvua

"Staria pystyi näyttämään asiantuntemuksensa jo valintaprosessissa. Nyt meillä on Starian ansiosta selkeä aikataulutus kaikkeen ja hommat rullaavat."

-- Lars Oehlandt, toimitusjohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiStarship Technologies – Kiihdyttää kasvua NetSuiten avulla

"Yksi suurimmista hyödyistä Starian kanssa työskentelyssä oli heidän kokemuksensa. Olemme käyttäneet NetSuite-järjestelmää aiemmin, mutta emme olleet tietoisia sen parhaista käytännöistä. He käyttivät aikaa prosessiemme oppimiseen ja antoivat tarvittaessa suosituksia. Käyttöönoton jälkeen jakson katkon konsolidointiin vaadittava aika väheni muutamasta päivästä muutamaan.."

-- Adrian Suarez, CFO

Näytä referenssi

ReferenssiEezy – Yhdenmukaista ja luotettavaa talousdataa tehokkaasti

"Voisin suositella Stariaa kaikille, jotka haluavat kehittää omaa taloushallintoaan. He ovat hyvin kehittämishakuinen ja automaatioon pyrkivä kumppani, jonka laatulupaus on pitänyt."

-- Hannu Nyman, talousjohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiArkean uudistushanke – parempaa liiketoiminnan ohjattavuutta ja arjen sujuvuutta

"Yhteistyö Starian kanssa on jo käyttöönottoprojektista lähtien ollut sujuvaa ja mutkatonta. Projekti on edennyt suunnitellun mukaisesti ja Arkean tarpeita on kuunneltu ja niihin on etsitty aktiivisesti Starian puolelta toimivia ratkaisuja. Vaikka itse palvelutuotantoa on takana vasta muutama viikko, on jo nyt Arkean puolella havaittavissa, että useita manuaalityövaiheita on saatu.."

-- Pirjo Kankaanranta, talousjohtaja

Näytä referenssi

Referenssi Yhdessä Kotipizzan menestystä rakentamassa

"Starian lisäarvo tulee proaktiivisesta toiminnasta, toimialaan suuntautuvasta kiinnostuksesta ja aidosta kumppanussuhteesta. He ovat hyvin pulssilla, ja heidän toimintansa vapauttaa meiltä resursseja ja luo meille tehokkuutta. Jopa kirjanpitäjämme ovat erittäin kiinnostuneita ruokakulttuurista ja tästä bisneksestä, ei vain numeroista. Se tekee meidät ketteräksi."

-- Markus Kaatranen, kaupallinen johtaja

Näytä referenssi

ReferenssiShaping new tomorrow vauhdittaa kansainvälistä kasvuaan NetSuiten avulla

"Staria on pohjoismainen yritys ja ymmärtää täten pohjoismaisten yritysten toiminnan. Keskustelu Starian kanssa on aina ollut hyvin avointa ja rehellistä, mitä arvostamme suuresti. ERP-järjestelmän ostaminen on iso päätös, joten on tärkeää valita kumppani, johon voi luottaa ja joka ymmärtää yrityksesi tarpeet."

-- Peter Fjeldgaard

Näytä referenssi

ReferenssiOhjelmistorobotiikka tukee Xamkin kasvua

"Merkittävin tekijä RPA-kumppanivalinnassa oli usean vuoden kokemus yhteistyöstä Starian kanssa. Myös UiPathista oli kokemusta ja sen valinta teknologia-alustaksi oli hyvin selkeä”, kertoo Vesala. ”Yhteistyö on ollut todella toimivaa ja avointa – se on ennemmin rinnalla kulkemista ja ammatillista keskustelua kuin pelkkä asiakassuhde." - Katriina Vesala, lehtori. ”Yhteistyö on.."

-- Katriina Vesala ja Satu Rask

Näytä referenssi

ReferenssiVantaan Energia – Robotiikalla tuottavuutta

"Meillä oli loppusuoralla muutama toimittajaehdokas, joista valitsimme Starian. Heillä on rautaista osaamista ohjelmistorobotiikasta ja UiPath-teknologista. Lisäksi heillä on osaamista koko prosessin läpiviemisestä, prosessien kartoittamisesta, kouluttamisesta sekä tietysti itse tekemisestä ja ylläpidosta."

-- Stefan Forsström, kehitys- ja analytiikkapäällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiLaatutakuulla on ajan hermolla oleva taloushallintokumppani

"Nyt yrittäjämme voivat keskittyä laadukkaiden palveluidensa tuottamiseen, kun taloudesta huolehtii luotettava kumppani. Ketjuna meillä on kumppani, joka haluaa kehittää palvelujaan, joka on ajan hermolla ja innovatiivinen. He tuovat alan uusimmat innovaatiot ja uusimmat tuulet ketjuyrittäjiemme käyttöön. Myös heidän tarjoamat robotiikkapalvelut ovat tuoneet meille säästöjä ja.."

-- Henri Häyrinen / toimitusjohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiRobotic Process Automation boosts the operations of Hämeen Autovaruste

"We made an excellent choice of supplier. Collaboration has been smooth, and schedules and budgets have been kept. All in all, the project has been very positively welcomed. When a software robot takes over a part of routine work, employees have more time for more meaningful tasks,"

-- Jaana Järvelä / Financial Manager

Näytä referenssi

ReferenssiHentec - Independently executed NetSuite implementation

"Better reports convinced the staff of the system’s benefits. Clean and coherent data made using the business platform pleasent."

-- Kristoffer Öström / Finance & Operations Manager

Näytä referenssi

ReferenssiFranny-winner Alina unified its financial management with Staria’s help

"Staria’s know-how in financial management processes helps strengthen the support and service provided to Alina-franchisees. Interaction and co-working has been easy-going and communication has been good. A clear benefit of Staria is their will to serve customer and untackle upcoming challenges."

-- Satu Jäntti / CEO

Näytä referenssi

ReferenssiDisruptive Technologies – Enhancing daily operations with NetSuite

"Staria knows NetSuite. They were able to customize it so that it integrates well with our other tools. We can get the best out of NetSuite now"

-- Jørgen Tegdan / CFO

Näytä referenssi

ReferenssiTrimtex – Modern IT-solutions with NetSuite

"As we started to look for an IT-partner we realized that the systems are either too complex or simple or way too expensive. Then we had a meeting with Staria that showed us the Oracle NetSuite, and I suddenly realized that this is what we need."

-- Asbjørn Sundodden / CFO

Näytä referenssi

ReferenssiLeppäkosken sähkö ulkoisti palkanlaskennan

"Voimme luottaa kumppaniimme ja tiedämme, että palkat maksetaan tilanteesta riippumatta oikein ja ajallaan. Tämä vaikuttaa myös henkilöstötyytyväisyyteen ja luo hyvän ja luotettavan kuvan meistä työnantajana, mikä on meille todella tärkeää."

-- Tiina Mononen

Näytä referenssi

ReferenssiNetSuite tehostaa Disruptive Technologiesin päivittäistä toimintaa

"Staria tuntee NetSuite-järjestelmän. He pystyivät kustomoimaan järjestelmän ja integroimaan sen hyvin muihin työkaluihimme. Saamme nyt parhaan hyödyn irti NetSuitesta"

-- Jørgen Tegdan / CFO

Näytä referenssi

ReferenssiWe Are Group ja Staria rakentavat yhdessä menstystä

"Staria pystyy erinomaisesti skaalautumaan meidän mukana. Olemme kokeneet, että kumppanuusmalli on hieno, sillä he pitävät huolen, että osaavat oman hommansa. Kirjanpidossakin tulee uusia mahdollisuuksia muun muassa robotiikan kehittyessä, ja on hyvä toimia sellaisen kumppanin kanssa, jolle on elintärkeää olla kehityksessä mukana."

-- Anders Westerholm / Entrepreneur

Näytä referenssi

ReferenssiHentec toteuttu itsenäisesti NetSuiten implementoinnin

"Staria on palvellut meitä hyvin nopealla tahdilla, kun on ollut tarvetta. Arvostamme sitä, kun voimme soittaa suoraan konsulteille ja apu on tarvittaessa lähellä. Yhteistyökokemukset Starian kanssa ovat pelkästään positiivisia."

-- Kristoffer Öström / Finance & Operations Manager

Näytä referenssi

ReferenssiTrimtex - Modernit IT-ratkaisut NetSuitella

"Kun aloimme etsiä IT-kumppania, huomasimme, että järjestelmät ovat joko liian monimutkaisia, yksinkertaisia tai aivan liian kalliita. Meillä oli tapaaminen Starian kanssa, joka näytti meille Oracle NetSuite -järjestelmän, ja ymmärsin yhtäkkiä, että tarvitsemme juuri tätä, Trimtexin talousjohtaja Asbjørn Sundodden selittää."

-- Asbjørn Sundodden / CFO

Näytä referenssi

ReferenssiStaria: Robotiikka kasvun vauhdittajana

"Robotiikkavastaava Kaisu Ahosen mukaan hänen omassa tiimissään viikoittaista työaikaa on säästetty robotin avustaman ostolaskujen tiliöinnin myötä jopa kymmeniä minuutteja viikossa joka asiakkaan kohdalla! Työaikasäästön määrä on huima, jos jokainen työntekijä vastaa viikoittain kymmenien asiakkaiden ostoreskontran kirjauksista."

-- Kaisu Ahonen / Robotiikkavastaava

Näytä referenssi

ReferenssiNewsec - Robotic Process Automation to add efficiency and employee satisfaction

"We chose Staria as our RPA partner on the basis of their references and range of services. We also wanted to own the robots and to develop our RPA expertise internally. With Staria, this was all possible. The partnership has been very successful. I especially appreciate the level of honesty on both sides."

-- Lauri Pulkka, Project Manager

Näytä referenssi

ReferenssiGrano modernisoi taloushallintonsa Starian kanssa

"Etsimme pitkäaikaista kumppania tukemaan kannattavan kasvun kiihdyttämisen teemaamme. Taloushallinnon kehittämiseen ja modernisointiin tarvittiin sopivan kokoinen kumppani. Starian kehittämiskyky ja halu sitoutua tavoitteisiimme vakuuttivat."

-- Antti Uusitalo, CFO

Näytä referenssi

ReferenssiAlina yhtenäistää taloushallintonsa Starian avulla

"Starian hyvä maine ja erikoistuminen mm. franchising-ketjujen taloushallintoon oli selkeä etu. Myös Netvisor-järjestelmä painoi valinnassa, sillä meillä on toiminnanohjausjärjestelmästämme valmiiksi rajapinnat Netvisoriin"

-- Satu Jäntti / Toimitusjohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiStaria and Kiinteistömaailma created the concept of modern financial management

"The cooperation with Staria has been rewarding, solution-oriented and constructive. Since the beginning, Staria has been genuinely interested and committed in developing a new concept of operations for financial management services as well as acquiring an operating model for true partnership. Our service team is highly committed and service-oriented and prepared to further develop our.."

-- Marina Salenius / Deputy CEO of Kiinteistömaailma

Näytä referenssi

ReferenssiNetSuite to lead growth by pumping out data

"Our weekly, monthly and annual reports used to involve lots of manual work with numerous Excel sheets. Group reporting in particular is easier with NetSuite. We save human resources in data consolidation, as we don’t need to gather the data from subsidiaries in separate Excel sheets anymore."

-- Petteri Taavitsainen / Development Manager, Operative Model and Architecture

Näytä referenssi

ReferenssiBonalive Biomaterials - Healing bone with the help of NetSuite

"Our personal chemistry with Staria’s key personnel also had an effect on our choice, as well as their technical know-how and experience. We were also convinced by Staria’s own growth: the company is large and stable enough as a partner that we will not have to worry about resources running out or the company going bankrupt in the middle of the project”, Rantala describes. “As a nice.."

-- Heidi Rantala / Production Director

Näytä referenssi

ReferenssiNewsec – Ohjelmistorobotiikalla lisätään tehokkuutta ja henkilöstötyytyväisyyttä

"Valitsimme Starian RPA-kumppaniksi referenssien ja palvelutarjonnan perusteella. Halusimme myös omistaa robotit ja kehittää ohjelmistorobotiikkaosaamista sisäisesti, tämä kaikki onnistui Starian kanssa. Yhteistyö on toiminut erittäin hyvin, arvostan erityisesti molemminpuolista rehellisyyttä."

-- Lauri Pulkka / Projektipäällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiFlowrox - NetSuite pumppaa dataa kasvun johtamiseen

"Aiemmin viikko-, kuukausi- ja vuosiraportointi olivat aikamoista excelien pyörittelyä. Varsinkin konserniraportointia NetSuite helpottaa todella paljon; enää ei tarvitse käyttää henkilöresursseja datan keräämiseen, kun taas aiemmin jouduttiin lukuja keräämään erillisillä tiedostoilla jokaisesta lokaatiosta. Pääsemme huomattavasti helpommalla, kun kaikki yhtiömme käyttävät.."

-- Petteri Taavitsainen / Development Manager, Operative Model and Architecture

Näytä referenssi

ReferenssiStaria ja Kiinteistömaailma loivat modernin taloushallinnon konseptin

"Yhteistyö Starian kanssa on ollut poikkeuksellisen palkitsevaa, ratkaisukeskeistä ja rakentavaa. Staria on ollut alusta alkaen aidosti kiinnostunut sekä sitoutunut kehittämään uudenlaisen toimintakonseptin taloushallintopalveluihin sekä hakemaan toimintamallia todelliselle kumppanuudelle. Oma palvelutiimimme on erittäin sitoutunutta ja palveluhenkistä porukkaa sekä valmis.."

-- Marina Salenius / Varatoimitusjohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiBonalive Biomaterials - Luut kuntoon NetSuiten luotsaamana

"Henkilökemia Starian avainihmisten kanssa oli hyvin tärkeä tekijä valinnassa, samoin heidän tietotaitonsa ja kokemuksensa. Starian oma kasvu vakuutti myös meidät: yritys on tarpeeksi suuri ja vakaa yhteistyökumppani, jottei tarvitse pelätä, että resurssit loppuvat kesken tai että firma on konkurssissa kesken projektin”, Rantala kuvailee. ”Mukavana lisänä Starialla on toimisto.."

-- Heidi Rantala / Production Director

Näytä referenssi

ReferenssiRobotic Process Automation boosts the operations of Hämeen Autovaruste

"An important result has been that the team has learned how to handle processes, describe them and identify the bigger picture. New, additional steps have also been discovered within the processes that can be automated.” "

-- Jaana Järvelä / Financial Manager

Näytä referenssi

ReferenssiThe world’s leading ship software provider uses NetSuite for navigating its business operations

"I believe that the greatest benefit has been increased transparency, particularly on profitability. It has become more apparent after our latest organisational change as we have three internal income statements for different units. With NetSuite, we can review the performance of sales and profitability in different business units on a daily basis." "

-- Kimmo Lankila / Director, Finance

Näytä referenssi

ReferenssiGreenEnergy Finland - Intelligent solar power business managed by NetSuite

"We at GEF believe that a system like NetSuite brings us great advantages compared to our competitors. Through it we can develop our processes flexibly to respond to requirements from the markets and customers."

-- Sanna Vainikainen / Project Controller

Näytä referenssi

ReferenssiNetSuite maailman johtavan laivaohjelmistotoimittajan liiketoiminnan navigaattorina

"Suurin hyöty on mielestäni ollut läpinäkyvyyden lisääntyminen, erityisesti kannattavuuteen. Se korostuu viimeisimmän organisaatiomuutoksemme jälkeen, kun teemme kolme sisäistä tuloslaskelmaa eri yksiköille. NetSuiten myötä pystytään katsomaan vaikka päivittäin, mihin suuntaan liikevaihto ja kannattavuus eri liiketoimintayksiköissä kehittyvät."

-- Kimmo Lankila / Talousjohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiOhjelmistorobotiikka tehostaa Hämeen Autovarusteen toimintaa

"Merkittävä asia on ollut se, että tiimi on oppinut käsittelemään prosesseja, kuvaamaan niitä ja hahmottamaan kokonaisuuksia. Prosesseista on myös tullut esiin uusia vaiheita, joita voidaan toteuttaa ohjelmistorobotiikalla." "Toimittaja oli nappivalinta. Yhteistyö on sujunut mutkattomasti, aikatauluissa ja budjetissa on pysytty."

-- Jaana Järvelä / Talouspäällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiGreenEnergy Finland - Älykästä aurinkosähköliiketoimintaa NetSuiten ohjaamana

"Me GEF:llä uskomme, että NetSuiten kaltainen järjestelmä tuo meille suurta etua kilpailijoihimme nähden. Pystymme sen avulla kehittämään prosessejamme ketterästi vastaamaan markkinoiden ja asiakkaiden vaatimuksia."

-- Sanna Vainikainen / Projektikontrolleri

Näytä referenssi

ReferenssiVoimakkaasti kasvava Relex tarvitsee ketterää taloushallintoa

"Kasvufirmalle kumppanuuden joustavuus on ensisijaisen tärkeää. Kun RELEXillä tapahtuu muutoksia, Staria pystyy reagoimaan niihin nopeasti ja hoitamaan asiat kuntoon."

-- Johan Haataja, CFO

Näytä referenssi

ReferenssiDovre Group tehostaa toimintaansa Starian OneStop-palvelulla

"NetSuite tukee hyvin kansainvälisiä palveluyrityksiä, ja palvelee erinomaisesti konsultointi- ja henkilöstöalan tarpeita. Yrityksessämme on vankkaa taloushallinnon osaamista ja vaatimustasomme on ollut korkea, mutta Staria on ottanut prosessit hyvin haltuun."

-- Heidi Karlsson, CFO

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Staria kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Staria Oyj:n referenssit

Staria Oyj:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia