logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Staria kokemuksia

Staria kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Staria Oyj on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiNewsec – Ohjelmistorobotiikalla lisätään tehokkuutta ja henkilöstötyytyväisyyttä

"Valitsimme Starian RPA-kumppaniksi referenssien ja palvelutarjonnan perusteella. Halusimme myös omistaa robotit ja kehittää ohjelmistorobotiikkaosaamista sisäisesti, tämä kaikki onnistui Starian kanssa. Yhteistyö on toiminut erittäin hyvin, arvostan erityisesti molemminpuolista rehellisyyttä."

-- Lauri Pulkka / Projektipäällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiFlowrox - NetSuite pumppaa dataa kasvun johtamiseen

"Aiemmin viikko-, kuukausi- ja vuosiraportointi olivat aikamoista excelien pyörittelyä. Varsinkin konserniraportointia NetSuite helpottaa todella paljon; enää ei tarvitse käyttää henkilöresursseja datan keräämiseen, kun taas aiemmin jouduttiin lukuja keräämään erillisillä tiedostoilla jokaisesta lokaatiosta. Pääsemme huomattavasti helpommalla, kun kaikki yhtiömme käyttävät.."

-- Petteri Taavitsainen / Development Manager, Operative Model and Architecture

Näytä referenssi

ReferenssiStaria ja Kiinteistömaailma loivat modernin taloushallinnon konseptin

"Yhteistyö Starian kanssa on ollut poikkeuksellisen palkitsevaa, ratkaisukeskeistä ja rakentavaa. Staria on ollut alusta alkaen aidosti kiinnostunut sekä sitoutunut kehittämään uudenlaisen toimintakonseptin taloushallintopalveluihin sekä hakemaan toimintamallia todelliselle kumppanuudelle. Oma palvelutiimimme on erittäin sitoutunutta ja palveluhenkistä porukkaa sekä valmis.."

-- Marina Salenius / Varatoimitusjohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiBonalive Biomaterial - Luut kuntoon NetSuiten luotsaamana

"Henkilökemia Starian avainihmisten kanssa oli hyvin tärkeä tekijä valinnassa, samoin heidän tietotaitonsa ja kokemuksensa. Starian oma kasvu vakuutti myös meidät: yritys on tarpeeksi suuri ja vakaa yhteistyökumppani, jottei tarvitse pelätä, että resurssit loppuvat kesken tai että firma on konkurssissa kesken projektin”, Rantala kuvailee. ”Mukavana lisänä Starialla on toimisto.."

-- Heidi Rantala / Production Director

Näytä referenssi

ReferenssiRobotic Process Automation boosts the operations of Hämeen Autovaruste

"An important result has been that the team has learned how to handle processes, describe them and identify the bigger picture. New, additional steps have also been discovered within the processes that can be automated.” "

-- Jaana Järvelä / Financial Manager

Näytä referenssi

ReferenssiThe world’s leading ship software provider uses NetSuite for navigating its business operations

"I believe that the greatest benefit has been increased transparency, particularly on profitability. It has become more apparent after our latest organisational change as we have three internal income statements for different units. With NetSuite, we can review the performance of sales and profitability in different business units on a daily basis." "

-- Kimmo Lankila / Director, Finance

Näytä referenssi

ReferenssiGreenEnergy Finland - Intelligent solar power business managed by NetSuite

"We at GEF believe that a system like NetSuite brings us great advantages compared to our competitors. Through it we can develop our processes flexibly to respond to requirements from the markets and customers."

-- Sanna Vainikainen / Project Controller

Näytä referenssi

ReferenssiNetSuite maailman johtavan laivaohjelmistotoimittajan liiketoiminnan navigaattorina

"Suurin hyöty on mielestäni ollut läpinäkyvyyden lisääntyminen, erityisesti kannattavuuteen. Se korostuu viimeisimmän organisaatiomuutoksemme jälkeen, kun teemme kolme sisäistä tuloslaskelmaa eri yksiköille. NetSuiten myötä pystytään katsomaan vaikka päivittäin, mihin suuntaan liikevaihto ja kannattavuus eri liiketoimintayksiköissä kehittyvät."

-- Kimmo Lankila / Talousjohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiOhjelmistorobotiikka tehostaa Hämeen Autovarusteen toimintaa

"Merkittävä asia on ollut se, että tiimi on oppinut käsittelemään prosesseja, kuvaamaan niitä ja hahmottamaan kokonaisuuksia. Prosesseista on myös tullut esiin uusia vaiheita, joita voidaan toteuttaa ohjelmistorobotiikalla." "Toimittaja oli nappivalinta. Yhteistyö on sujunut mutkattomasti, aikatauluissa ja budjetissa on pysytty."

-- Jaana Järvelä / Talouspäällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiGreenEnergy Finland - Älykästä aurinkosähköliiketoimintaa NetSuiten ohjaamana

"Me GEF:llä uskomme, että NetSuiten kaltainen järjestelmä tuo meille suurta etua kilpailijoihimme nähden. Pystymme sen avulla kehittämään prosessejamme ketterästi vastaamaan markkinoiden ja asiakkaiden vaatimuksia."

-- Sanna Vainikainen / Projektikontrolleri

Näytä referenssi

ReferenssiWolt ja Staria kansainvälistyvät yhdessä NetSuiten avulla

"Woltin maantieteelliseen laajentumiseen haluttiin mukaan kumppani, joka toisaalta ymmärtää suomalaisen asiakkaan vaatimukset, mutta pystyy myös järjestämään uusiin maihin paikallista apua tilinpäätösten, palkkahallinnon ja veroasioiden hoitamisessa. ”Starialle täytyy antaa tunnustusta nopeasta toiminnasta paikallisten kumppanien hankkimisessa”, Mäkinen kiittelee."

-- Henna Mäkinen, CFO

Näytä referenssi

ReferenssiVoimakkaasti kasvava Relex tarvitsee ketterää taloushallintoa

"Kasvufirmalle kumppanuuden joustavuus on ensisijaisen tärkeää. Kun RELEXillä tapahtuu muutoksia, Staria pystyy reagoimaan niihin nopeasti ja hoitamaan asiat kuntoon."

-- Johan Haataja, CFO

Näytä referenssi

ReferenssiDovre Group tehostaa toimintaansa Starian OneStop-palvelulla

"NetSuite tukee hyvin kansainvälisiä palveluyrityksiä, ja palvelee erinomaisesti konsultointi- ja henkilöstöalan tarpeita. Yrityksessämme on vankkaa taloushallinnon osaamista ja vaatimustasomme on ollut korkea, mutta Staria on ottanut prosessit hyvin haltuun."

-- Heidi Karlsson, CFO

Näytä referenssi

Siirry Staria Oyj kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Staria Oyj:n referenssit

Staria Oyj:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

Mikä on ohjelmistokehityksen hinta? Ohjelmistotalo julkaisi ohjelmistokehityspalveluiden hinnat kotisivuillaan
Duuers kehitti digitaalisen palvelun tarjousten tekemiseen ja koko tarjousprosessin läpivientiin
Tilaajan ja toimittajan tiimityö auttaa ohjelmistoprojektin onnistuneesti maaliin

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia