Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

SprintIT kokemuksia

SprintIT kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka SprintIT Oy on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiPlugit sai SprintIT:stä vahvan sparrauskumppanin

"Koska projekti toteutettiin vaiheittain, myös käyttäjät perehdytettiin vähitellen. Kun osa henkilökunnasta oli jo ehtinyt käyttää Odoota, he alkoivatkin perehdyttää toinen toistaan. Se oli meille tietysti ilo nähdä. Odoo on kevyt ottaa käyttöön, se skaalautuu yrityksen tarpeiden mukaan ja yrityksen kasvun mukaan, mikä on luonnollisesti hyvin tärkeää."

-- Eero Tukiainen, Odoo-projektipäällikkö ja Laura Ruotsalainen, talousjohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiMaailmalla huippumainetta niittävä Neural DSP ohjaa toimintaansa Odoolla

"Kun perustoiminnot sujuivat Odoossa hyvin ja tuote oli tullut tutuksi käyttäjille, oltiin valmiita laajentamaan käyttöä ja luopumaan exceleistä."

-- Mikko Heinonen, tuotantojohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiOdoo mahdollistaa TEXAlle kehitysprojektien joustavan edistämisen

"SprintIT:n avulla Odoo-projektimme eteni suunnitelman mukaan, hyvällä sykkeellä. Valmista tuli alle alkuperäisen budjetin. Ostoreskontran käsittelyyn käytetty aika on tippunut 75%. Aiemmin 4 tuntia vienyt työ sujuu nyt tunnissa. Erityisesti verkkolaskujen käsittelyn automatisointi, kiertojonojen asettamisen helppous on parantanut tehokkuutta."

-- Marko Heiskanen, TEXAn operatiivinen johtaja

Näytä referenssi

ReferenssiOdoo helpotti GPP:n pohjoismaista yhteistyötä ja tehosti arkea

"Huoltotoimintojen siirtäminen Odooseen on parantanut huollon työn suunnittelua ja töiden ennakoimista. Meillä usein samat henkilöt hoitavat sekä projektiasennuksia että huoltoa. Yhden järjestelmän ansiosta emme vahingossa buukkaa sähköasentajaa samaan aikaan projektitoimitukseen ja huoltotyöhön. Enää ei tehdä vahingossa tuplabuukkauksia eikä istuta tyhjänpantteina odottamassa.."

-- Janne Mikkola, Area Manager, GPP

Näytä referenssi

ReferenssiOdoosta räätälöitiin Quupan erityistarpeisiin vastaava ERP

"Nyt kun olemme saaneet taloushallinto-osionkin toimimaan, olen todella tyytyväinen Odooseen. Ero edelliseen järjestelmään on huomattava. Suurin etu Odoossa tulee siitä, että kaikki taloushallinnon tiedot linkittyvät suoraan muihin osioihin, kuten CRM:ään ja tarjousten laskentaan. Lisäksi Odoon mobiiliversio nostaa järjestelmän käytön aivan omaan luokkaansa."

-- Kasper Söderholm

Näytä referenssi

ReferenssiOdoo tukemassa Tamturbon kasvua

"SprintIT:llä asiakas otetaan tosissaan. Asiakaspalvelu on ollut hyvää ja yhteistyö on toiminut. Tiedämme saavamme SprintIT:ltä palvelua haastavissakin kehityskohteissa. Heillä on laajasti osaajia eri toimialoille ja hyviä koodareita. Odoossa on ominaisuuksia, mitä tavanomaisissa ERP-järjestelmissä ei välttämättä ole, esimerkiksi raportoinnissa. Odoossa peruskäyttäjäkin pystyy.."

-- Henrietta Hako-Rita

Näytä referenssi

ReferenssiERP-projekti 3 kuukaudessa ja alle budjetoidun

"SprintIT ohjeisti tarvittaessa ja piti huolen, että aikataulusta pidettiin kiinni. Odoo oli käytössä silloin kun pitikin ja budjetti jopa alitettiin. Nyt kun kaikki tieto on yhdessä paikassa, on kokonaisuuden hallitseminen paljon helpompaa. Myös yksittäisten tuotteiden hallinta on jatkossa helpompaa. Näemme, mitä olemme kenellekin toimittaneet ja minkälaisella variaatiolla. Minä ja.."

-- Tuomas Turkki

Näytä referenssi

ReferenssiTehokas toiminnanohjausjärjestelmä tukee Spraytecin kasvua

"Asiakaspalvelu ja asiakastyytyväisyys ovat meille elintärkeitä asioita. Odoon kanssa olemme pystyneet parantamaan asiakaspalveluamme huomattavasti. Asiakkaamme pääsevät kirjautumaan suoraan tietokantaamme, tekemään tilauksia ja seuraamaan niiden etenemistä. Alallemme on tyypillistä, että erilaisia tarvikkeita ja tuotenimikkeitä on tuhansia. Se, että sinulla on tietokanta tukenasi,.."

-- Petrik Eklund, toimitusjohtaja, Spraytec

Näytä referenssi

ReferenssiOdoon avulla sujuvasti osaksi kansainvälistä ympäristöä

"SprintIT:n kanssa projektin hoitaminen ja ongelmien ratkaisu oli mutkatonta ja nopeaa. Määrittelyt tehtiin nopeasti ja taloushallinnon toiminnallisuuksissa huomioitiin koko ICG:n käyttäjäkokemus. Taloushallintomme prosessi on jo nyt virtaviivaistunut. Myös myynnin, toteutuksen ja laskutuksen osalta prosessit ovat vakiinnuttamisvaiheessa niin, että Odoo saadaan kiinteäksi osaksi.."

-- Mikko Lehtonen

Näytä referenssi

ReferenssiAsiantunteva Odoo-kumppani toi mielenrauhan Iikan Pyörävarikolle

"Yhteistyö SprintIT:n kanssa on antanut minulle mielenrauhan. Tiedän että tukea on aina saatavilla Suomesta, jos omat resurssit ei tunnu riittävän. Minulle suurin etu on se, että SprintIT:llä on laaja kokemus erilaisista Odoo projekteista. Kun meille tulee jokin tarve, SprintIT hyödyntää kansainvälistä Odoo-verkostoa löytääkseen siihen parhaimman valmisratkaisun. Minulla ei ole.."

-- Antti Jääskeläinen

Näytä referenssi

ReferenssiGranite Devices luottaa SprintIT:n asiantuntija-apuun Odoon täysimääräisessä hyödyntämisessä

"Yhteistyömme SprintIT:n kanssa on ollut tehokasta ja joustavaa. Heidän avullaan Odoota on muokattu juuri meidän tarpeisiimme sopivaksi. Nyt olemme Odoon avulla onnistuneet automatisoimaan toimintaamme tehokkaasti.” Hannu Harju, Director of Operations, Granite Devices Oy"

-- Hannu Harju

Näytä referenssi

ReferenssiCobello toteuttaa digiloikkaansa Odoon avulla

"SprintIT osoitti ketteryytensä heti projektin alkutaipaleella, kun korona muutti alkuperäisiä suunnitelmiamme. Saimme ystävällistä palvelua ja tukea aina, kun sitä tarvitsimme. Olen todella innoissani Cobellon liiketoimintojen digitalisoimisesta. Koska Odoo on niin monipuolinen ja mukautuva, minulla on vahva tunne, että suuntamme on oikea ja digiloikkamme etenee jatkossakin hyvin..."

-- Eevi Kytöniemi-Jokinen, projektivastaava

Näytä referenssi

ReferenssiOdoo käyttöön koko ICG konsernissa. SprintIT toimitti suomalaisen taloushallinnon

"SprintIT:n kanssa projektin hoitaminen ja ongelmien ratkaisu oli mutkatonta ja nopeaa. Määrittelyt tehtiin nopeasti ja taloushallinnon toiminnallisuuksissa huomioitiin koko ICG:n käyttäjäkokemus”, kertoo Mikko Lehtonen, Innotiimi-ICG Finlandin Managing Partner."

-- Mikko Lehtonen

Näytä referenssi

ReferenssiOdoo on parantanut Spinversen kilpailukykyä

"Odoo on vaikuttanut kilpailukykyymme positiivisesti. Saamme tarjouksia nopeammin liikkeelle ja koko tarjousprosessi on parantunut. Meillä on valmiit tarjouspohjat ja projektipohjat, joiden avulla pystymme käynnistämään projektit nopeammin ja takaamaan tasalaatuisemman toiminnan. Yksi Odoon perusjärjestelmästä löytyvä erittäin hyödyllinen kokonaisuus on rekrytointi. Sitä kautta.."

-- Mikko J Salminen

Näytä referenssi

ReferenssiOdoo-toiminnanohjausjärjestelmällä hallinnoidaan TFiF:in jäsenrekisteriä

"Olemme saaneet Odoon avulla onnistuneesti modernisoitua liittomme it-järjestelmät. Sprintit on ollut projektissa todella sitoutunut, ammattitaitoinen ja hyvä kumppani. Asiat etenivät hyvällä tahdilla, erittäin hyvässä hengessä ja olen tuntenut, että meitä on arvostettu ja kuultu, vaikka olemmekin suhteellisen pieni asiakas."

-- Annika Nylander

Näytä referenssi

ReferenssiCase Makia

"Yhteistyö Makian ja SprintIT:n välillä on kestänyt jo lähes kymmenen vuotta. SprintIT auttaa arjessa. SprintIT:n helpparista saa mukavan nopeasti yleensä vastaukset kysymyksiin, joihin pitkäaikaisetkaan käyttäjät eivät aina itse löydä vastauksia. Joskus tiukempia kysymyksiä pohditaan laajemmin asiantuntijoiden kanssa. Yhteistyö on sujuvaa, koska kaikki tuntevat toisensa.."

-- Mika Martikainen

Näytä referenssi

ReferenssiKirkkomusiikkiliitto siirtyi digiaikaan

"Valintakriteerinämme oli ketterä ja muokattava järjestelmä, johon on helppo integroida verkkokauppa."

-- Sipriina Ritaranta

Näytä referenssi

ReferenssiKataikossa siirrettiin katse myyntiin – Odoo ERP toi yrityksen nykyaikaan

"Tutkin noin 40 eri vaihtoehtoa. Odoossa oli monipuolisesti juuri niitä myynnillisiä sekä varastoteknisiä ominaisuuksia, joita tarvitsimme”, kertoo Joonas Starast, yhtiön hallituksen puheenjohtaja."

-- Joonas Starast, hallituksen puheenjohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiSnowek luottaa Odoon säällä kuin säällä: SprintIT:n toimittama järjestelmäratkaisu tukee Snowekin ketterää tuotantomallia

"- Kartoitin eri toiminnanohjauksen muotoja. Tuntui siltä, että Odoo oli valovuoden edellä muita, sanoo Snowekin myyntijohtaja, Antti Nikkanen. - Harvoin on käsissä sellainen järjestelmä, että sen käyttöön ei yrityksen sisällä juurikaan tarvitse kannustaa, lisää Nikkanen. Yrityksessämme pidetään itse asiassa ohjelmistosta niin paljon, että yksi työntekijä sanoi.."

-- Antti Nikkanen, myyntijohtaja, Snowek

Näytä referenssi

ReferenssiHeimosen puutarhan kesä on työteliästä aikaa – toiminnanohjaus kasvun tukena

"Positiivista oli huomata, että Sprintit oikeasti perehtyi kukkien kasvatukseen. Sama yhteyshenkilö oli saatavilla läpi suunnittelun, testauksen ja käyttöönoton, Sami Heimonen kiittelee."

-- Sami Heimonen

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin SprintIT kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

SprintIT Oy:n referenssit

SprintIT Oy:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia