Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

SprintIT kokemuksia

SprintIT kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka SprintIT Oy on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiAsiantunteva Odoo-kumppani toi mielenrauhan Iikan Pyörävarikolle

"Yhteistyö SprintIT:n kanssa on antanut minulle mielenrauhan. Tiedän että tukea on aina saatavilla Suomesta, jos omat resurssit ei tunnu riittävän. Minulle suurin etu on se, että SprintIT:llä on laaja kokemus erilaisista Odoo projekteista. Kun meille tulee jokin tarve, SprintIT hyödyntää kansainvälistä Odoo-verkostoa löytääkseen siihen parhaimman valmisratkaisun. Minulla ei ole.."

-- Antti Jääskeläinen

Näytä referenssi

ReferenssiGranite Devices luottaa SprintIT:n asiantuntija-apuun Odoon täysimääräisessä hyödyntämisessä

"Yhteistyömme SprintIT:n kanssa on ollut tehokasta ja joustavaa. Heidän avullaan Odoota on muokattu juuri meidän tarpeisiimme sopivaksi. Nyt olemme Odoon avulla onnistuneet automatisoimaan toimintaamme tehokkaasti.” Hannu Harju, Director of Operations, Granite Devices Oy."

-- Hannu Harju

Näytä referenssi

ReferenssiCobello toteuttaa digiloikkaansa Odoon avulla

"SprintIT osoitti ketteryytensä heti projektin alkutaipaleella, kun korona muutti alkuperäisiä suunnitelmiamme. Saimme ystävällistä palvelua ja tukea aina, kun sitä tarvitsimme. Olen todella innoissani Cobellon liiketoimintojen digitalisoimisesta. Koska Odoo on niin monipuolinen ja mukautuva, minulla on vahva tunne, että suuntamme on oikea ja digiloikkamme etenee jatkossakin hyvin..."

-- Eevi Kytöniemi-Jokinen, projektivastaava

Näytä referenssi

ReferenssiOdoo käyttöön koko ICG konsernissa. SprintIT toimitti suomalaisen taloushallinnon

"SprintIT:n kanssa projektin hoitaminen ja ongelmien ratkaisu oli mutkatonta ja nopeaa. Määrittelyt tehtiin nopeasti ja taloushallinnon toiminnallisuuksissa huomioitiin koko ICG:n käyttäjäkokemus”, kertoo Mikko Lehtonen, Innotiimi-ICG Finlandin Managing Partner."

-- Mikko Lehtonen

Näytä referenssi

ReferenssiErikkila Oy kehuu SprintIT:n ERP-projektia sujuvaksi

"Olen nähnyt useita ERP-projekteja. SprintIT:n toteuttama muutos on ollut sujuvin, minkä olen koskaan nähnyt." "

-- Saki Onodera, Kito-Erikkila VT toimitusjohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiGoodio: ”Ilman SprintIT:tä ja Odoota meillä olisi kaaos”

"Odoo on täysin räätälöitävissä ja sinne pystyy koodaamaan ihan kaiken, mitä voimme liiketoiminnassamme tarvita. Se on todella kattava. Se oli suurin syy, miksi me valitsimme Odoon. Jos jotain ongelmia tulee, saamme SprintIt:ltä aina apua nopeasti. Puhelimella heidät saa heti kiinni. Ilman Odoota meillä olisi kaikki paperilla tai Exceleissä. Se olisi kaaos! Anni Kallio, Goodio"

-- Anni Kallio

Näytä referenssi

ReferenssiOdoo on parantanut Spinversen kilpailukykyä

"Odoo on vaikuttanut kilpailukykyymme positiivisesti. Saamme tarjouksia nopeammin liikkeelle ja koko tarjousprosessi on parantunut. Meillä on valmiit tarjouspohjat ja projektipohjat, joiden avulla pystymme käynnistämään projektit nopeammin ja takaamaan tasalaatuisemman toiminnan. Yksi Odoon perusjärjestelmästä löytyvä erittäin hyödyllinen kokonaisuus on rekrytointi. Sitä kautta.."

-- Mikko J Salminen

Näytä referenssi

ReferenssiOdoo-toiminnanohjausjärjestelmällä hallinnoidaan TFiF:in jäsenrekisteriä

" Olemme saaneet Odoon avulla onnistuneesti modernisoitua liittomme it-järjestelmät. Sprintit on ollut projektissa todella sitoutunut, ammattitaitoinen ja hyvä kumppani. Asiat etenivät hyvällä tahdilla, erittäin hyvässä hengessä ja olen tuntenut, että meitä on arvostettu ja kuultu vaikka olemmekin suhteellisen pieni asiakas."

-- Annika Nylander

Näytä referenssi

ReferenssiCase Makia

"Yhteistyö Makian ja SprintIT:n välillä on kestänyt jo lähes kymmenen vuotta. SprintIT auttaa arjessa. SprintIT:n helpparista saa mukavan nopeasti yleensä vastaukset kysymyksiin, joihin pitkäaikaisetkaan käyttäjät eivät aina itse löydä vastauksia. Joskus tiukempia kysymyksiä pohditaan laajemmin asiantuntijoiden kanssa. Yhteistyö on sujuvaa, koska kaikki tuntevat toisensa.."

-- Mika Martikainen

Näytä referenssi

ReferenssiKirkkomusiikkiliitto siirtyi digiaikaan

"Valintakriteerinämme oli ketterä ja muokattava järjestelmä, johon on helppo integroida verkkokauppa."

-- Sipriina Ritaranta

Näytä referenssi

ReferenssiKataikossa siirrettiin katse myyntiin – Odoo ERP toi yrityksen nykyaikaan

"Tutkin noin 40 eri vaihtoehtoa. Odoossa oli monipuolisesti juuri niitä myynnillisiä sekä varastoteknisiä ominaisuuksia, joita tarvitsimme”, kertoo Joonas Starast, yhtiön hallituksen puheenjohtaja."

-- Joonas Starast, hallituksen puheenjohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiSnowek luottaa Odoon säällä kuin säällä: SprintIT:n toimittama järjestelmäratkaisu tukee Snowekin ketterää tuotantomallia

"- Kartoitin eri toiminnanohjauksen muotoja. Tuntui siltä, että Odoo oli valovuoden edellä muita, sanoo Snowekin myyntijohtaja, Antti Nikkanen. - Harvoin on käsissä sellainen järjestelmä, että sen käyttöön ei yrityksen sisällä juurikaan tarvitse kannustaa, lisää Nikkanen. Yrityksessämme pidetään itse asiassa ohjelmistosta niin paljon, että yksi työntekijä sanoi.."

-- Antti Nikkanen, myyntijohtaja, Snowek

Näytä referenssi

ReferenssiAutomaalit.net Odoolla maailmalle: Kaikki alkoi autotallista

"Myynnin täytyy päivittyä nopeasti. Odoossa saldojen hallinta onnistuu hyvin ja sen kautta on mahdollista koordinoida kolmen eri maan toimintaa ajantasaisesti." SprintIT:n toimittama Odoo-teknologia on Automaalit.netissä apuna myynnin, varaston, talouden ja logistiikan hallinnoinnissa. Myös maahantuojien ja muiden toimittajien viestit ja sähköpostit -- sekä projektit ja sisäinen.."

-- Jarkko Sassi

Näytä referenssi

ReferenssiWIRECO otti ketterästi käyttöön Odoo-liiketoimintasovelluksen

"Apua on aina ollut saatavissa, kun sitä on tarvittu. Olemme nopeasti oppineet hyödyntämään käytössä olevaa toiminnanohjausta ja olemme vakuuttuneita Odoo-liiketoimintasovelluksen tuomista hyödyistä" "Nyt meillä on toiminnanohjausjärjestelmä, jollaista olemme jo pitkään etsineet ja lisäksi saimme sen käyttöön kohtuullisin kustannuksi.” - Niko Nieminen, Wireco"

-- Niko Nieminen

Näytä referenssi

ReferenssiHeimosen puutarhan kesä on työteliästä aikaa – toiminnanohjaus kasvun tukena

"Positiivista oli huomata, että Sprintit oikeasti perehtyi kukkien kasvatukseen. Sama yhteyshenkilö oli saatavilla läpi suunnittelun, testauksen ja käyttöönoton, Sami Heimonen kiittelee. Konsultti Joni Kahila taitaa tietää nykyään aika paljon Ahkeraliisa-lajikkeista, Heimonen toteaa."

-- Sami Heimonen

Näytä referenssi

ReferenssiPuuilo sukeltaa rohkeasti pilveen - Tuotetiedon hallinnalla kohti koko ketjun kattavaa ERP-toiminnanohjausta

"Kustannustehokas ja aikataulussa pysynyt ERP-projekti - voiko tämä olla mahdollista!? Puuilon tietohallintojohtaja Esa Haapa-aho"

--

Näytä referenssi

ReferenssiConfetti verkkokaupalle Odoo ERP

"Sprintit pääsi heti kiinni prosesseihimme, ja ymmärsi mistä kenkä puristaa. Heidän ratkaisunsa sopi prosesseihimme heti, ja sen käyttöönotto oli vaivatonta.” - Petri Tuomela, Confetti Oy, toimitusjohtaja."

-- Petri Tuomela, Confetti Oy, CEO

Näytä referenssi

ReferenssiKuumin kuntokausi on käsillä

"Ehdottomasti voin suositella Sprinttiä. Säästämme todella paljon resursseja automatisoimalla tuote- ja tilaushallinnan.” "

-- Kari Vertio

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin SprintIT kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

SprintIT Oy:n referenssit

SprintIT Oy:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

Tulevaisuuden toiminnanohjausjärjestelmä on reaaliaikainen ja nojaa automaatioon
Jumittaako työnteko? Kokeile pomodoro -tekniikkaa
Kaikille kone -kampanja haastaa yritykset lahjoittamaan vähävaraisille opiskelijoille tietokoneita

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia