Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Spatineo kokemuksia

Spatineo:lla on yhteensä 2 suosittelijaa ja asiakaskokemusta. Spatineo kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Spatineo Oy on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiArvopuuanalyysi visualisoi ilmastonmuutoksen hillintää ja luontokadon ehkäisyä

"Arvopuuanalyysiä tullaan jatkossa hyödyntämään hankkeessa tuotettujen tietoaineistojen kehittämisessä, uusien tietotuotteiden tarpeen määrittelyssä jo tunnistettujen käyttötapausten pohjalta sekä maankäytön seurannan tietopohjan kokonaisvaltaisessa kehittämisessä."

-- Elise Järvenpää

Näytä referenssi

ReferenssiUudenmaan liitto

"Spatineo Monitor on varsin vaivaton työkalu, koska se toimii selaimessa palveluna. Riittää, että Spatineo Monitoriin lähetetään automaattisesti kerran vuorokaudessa paikkatietopalveluihimme liittyvät lokitiedostot. Vaivattomuuden ohella Spatineo Monitor on tehokas. Monitoroimme kaikille avoimia WFS-, WMS- sekä REST -rajapintojamme, mutta myös autentikointia vaativia REST -palveluitamme,.."

-- Henri Jutila

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Spatineo kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Spatineo Oy:n referenssit

Spatineo Oy:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia