Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Solita on suomalainen teknologia-, strategia- ja designyritys. Valjastamme ihmisymmärryksen ja älykkään teknologian palvelemaan parempaa elämää. Olemme muutosvoima, joka luo uusia toimintatapoja ja palveluja ja uudistaa yrityksiä ja yhteiskuntaa.

Solita Oy

Yritysesittely

Solita on suomalainen teknologia-, strategia- ja designyritys. Valjastamme ihmisymmärryksen ja älykkäät teknologiaratkaisut palvelemaan parempaa elämää. Olemme muutosvoima, joka luo uusia toimintatapoja, palveluja ja teknologiaratkaisuja uudistaen yrityksiä ja yhteiskuntaa.

Vuonna 1996 perustettu Solita työllistää yli 850 strategisen konsultoinnin, palvelumuotoilun, digitaalisten palvelujen, AI- ja analytiikkaratkaisujen sekä pilvipalvelujen asiantuntijaa Helsingissä, Tampereella, Oulussa, Tallinnassa, Tukholmassa, Göteborgissa ja Münchenissa.
Työntekijöitä 850
Y-tunnus 1060155-5
Perustettu 1996
Www Kotisivut
Puh
E-mail

Toimipaikat     Helsinki, Lahti, Oulu, Tampere, Turku

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: BI ja raportointi, Markkinointi, Myynti, Supply chain management SCM, Tuotanto, Tuotekehitys ja suunnittelu, Viestintä

Erikoisosaaminen: Analytiikka, Arkkitehtuuri, Big Data, Graafinen suunnittelu, Integraatiot, IoT, It-infrapalvelut, Ketterät menetelmät, Käyttäjähallinta, Käyttöliittymäsuunnittelu, Master Data MDM, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Sisällönhallinta, Tekoäly (AI) ja koneoppiminen, Tietoturva, Verkkokaupparatkaisut, Webkehitys

Teknologia: Amazon Web Services, Azure, Open source, Android, iOS, Angular, Django, Node.js, React, C#, Clojure, Java, Javascript, Scala, Swift, Episerver

Toimialakokemus: Asiantuntijapalvelut, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, IT, Julkishallinto, Kauppa, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Media, Pankki ja vakuutus, Prosessiteollisuus, Rakentaminen, Telekommunikaatio, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi: Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto

Omat tagit: Solita, Analytiikka, Ennakoiva analytiikka, Verkkkopalvelut, Digistrategia, palvelumuotoilu, tekoäly, integraatio, pilvipalvelu

Jäsenyydet

coss-jasenet logo
flic-paikkatietoklusteri logo
hansel-sopimustoimittajat logo
ohjelmistoyrittajat-jasenet logo
teknologiateollisuus-jasenet logo

Sosiaalisessa mediassa

Solita - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiVerohallinnon uusi vero.fi tuo tiedot ja palvelut helposti saataville

"Projektitiimi on ollut aivan uskomaton. Jokainen tiimin jäsen on ollut todella sitoutunut. Olette olleet aivan jäätävän ammattitaitoisia ja teihin on voinut joka käänteessä luottaa. Lyhyellä briiffillä ollaan saatu asiat aina hoidettua ja eteenpäin eli ollaan ymmärretty toisiamme tosi hyvin ja meillä on ollut koko ajan selvä yhteinen suunta. Ja teillä on ollut kunnianhimon taso.."

-- Seniha Cihangir, Verkkoviestintäpäällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiVerkkopalvelu-uudistuksella kävijämäärät huimaan nousuun

"Lopputulos oli sitä, mitä olimme projektin alussa määritelleet, ja yhteistyömme sujui erittäin hyvin. Nyt pääsemme tekemään aivan uudella tavalla jatkuvaa sisällöntuotantoa. Olemme erittäin tyytyväisiä, että solitalaiset jaksoivat haastaa meitä ja ehdottaa uusia näkemyksiä ja ratkaisuja läpi projektin."

-- Arja Yli-Kivistö, järjestelmäpäällikkö, Atria

Näytä referenssi

ReferenssiDigitalisaatio pientuottajan avuksi: miljoonahyödyt ja lisää kilpailukykyä

"Markkinoilla on paljon eri osa-alueisiin keskittyviä palveluja, mutta yksikään ei tarjoa Gollin tapaan ketjua alusta loppuun. Gollin aikaansaamat säästöt eri toimijoilla yllättivät jopa meidät. Yhdessä Solitan kanssa olemme tehneet yhteiskunnallisesti merkittävää työtä suomalaisen kilpailukyvyn parantamiseksi – ja tavarantoimittajien arjen helpottamiseksi. "

-- Elina Santamäki, GS1

Näytä referenssi

ReferenssiUuden verkkopalvelun avulla tehokkuutta viranomaisviestintään

"Sivuston uudistus eteni niin hyvin, että pystyimme kiristämään alustavaa aikataulua. Projekti valmistui nopeammin kuin odotettiin. Solitan kanssa oli mukava tehdä yhteistyötä, ja yhteistyömme toimi hyvin. Tuntui siltä, että meillä oli alusta alkaen yhteinen urakka."

-- Jussi Koivisto, viestintäpäällikkö

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Solita - Tarjonnat

Erikoisosaaminen

IoT

IoT, teollinen internet ja digitalisaatio mullistavat sekä liiketoimintamalleja että yritysten prosesseja suunnittelusta aina tuotekehitykseen, tuotantoon, myyntiin, markkinointiin, laskutukseen ja jopa takuisiin asti. Solitan..

Solita - Referenssit

Solita - Bloggaukset

Solita - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Solita - Yrityskulttuuri ja rekrytointi

Yrityskulttuuria ei ole kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Solita - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole lisätty tai premium-profiilia ei ole aktivoitu

 

Solita kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku