logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Solita on suomalainen teknologia-, strategia- ja designyritys. Valjastamme ihmisymmärryksen ja älykkään teknologian palvelemaan parempaa elämää. Olemme muutosvoima, joka luo uusia toimintatapoja ja palveluja ja uudistaa yrityksiä ja yhteiskuntaa.

Solita Oy

Yritysesittely

Solita on suomalainen teknologia-, strategia- ja designyritys. Valjastamme ihmisymmärryksen ja älykkäät teknologiaratkaisut palvelemaan parempaa elämää. Olemme muutosvoima, joka luo uusia toimintatapoja, palveluja ja teknologiaratkaisuja uudistaen yrityksiä ja yhteiskuntaa.

Vuonna 1996 perustetun Solitan liikevaihto (pro forma) vuonna 2017 oli 76 miljoonaa euroa. Solita työllistää 650 strategisen konsultoinnin, palvelumuotoilun, digitaalisten palvelujen, AI- ja analytiikkaratkaisujen sekä pilvipalvelujen asiantuntijaa Helsingissä, Tampereella, Oulussa, Tallinnassa, Tukholmassa ja Singaporessa.
Työntekijöitä 650
Y-tunnus 1060155-5
Perustettu 1996
Www Kotisivut
Puh
E-mail

Toimipaikat     Helsinki, Lahti, Oulu, Tampere, Turku

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: BI ja raportointi, Markkinointi, Myynti, Supply chain management SCM, Tuotanto, Tuotekehitys ja suunnittelu, Viestintä

Erikoisosaaminen: Analytiikka, Arkkitehtuuri, Big Data, Graafinen suunnittelu, Integraatiot, IoT, It-infrapalvelut, Ketterät menetelmät, Käyttäjähallinta, Käyttöliittymäsuunnittelu, Master Data MDM, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Sisällönhallinta, Tekoäly (AI) ja koneoppiminen, Tietoturva, Verkkokaupparatkaisut, Webkehitys

Teknologia: Amazon Web Services, Azure, Open source, Android, iOS, Angular, Django, Node.js, React, C#, Clojure, Java, Javascript, Scala, Swift, Episerver

Toimialakokemus: Asiantuntijapalvelut, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, IT, Julkishallinto, Kauppa, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Media, Pankki ja vakuutus, Prosessiteollisuus, Rakentaminen, Telekommunikaatio, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi: Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto

Omat tagit: Solita, Analytiikka, Ennakoiva analytiikka, Verkkkopalvelut, Digistrategia, palvelumuotoilu

Jäsenyydet

coss-jasenet logo
hansel-sopimustoimittajat logo
ohjelmistoyrittajat-jasenet logo
teknologiateollisuus-jasenet logo
flic-paikkatietoklusteri logo

Sosiaalisessa mediassa

Solita - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiVerohallinnon uusi vero.fi tuo tiedot ja palvelut helposti saataville

"Projektitiimi on ollut aivan uskomaton. Jokainen tiimin jäsen on ollut todella sitoutunut. Olette olleet aivan jäätävän ammattitaitoisia ja teihin on voinut joka käänteessä luottaa. Lyhyellä briiffillä ollaan saatu asiat aina hoidettua ja eteenpäin eli ollaan ymmärretty toisiamme tosi hyvin ja meillä on ollut koko ajan selvä yhteinen suunta. Ja teillä on ollut kunnianhimon taso.."

-- Seniha Cihangir, Verkkoviestintäpäällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiSTT Pro on tapahtumatiedon kristallipallo

"Koska suunnittelupalvelut ovat nyt saman katon alla, helpottuu suunnittelu 100 prosenttia. Selkeät osasto- ja tapahtumatyyppivalikot helpottavat tapahtumien löytymistä."

-- Kirsi Aarnula, uutissuunnittelija, STT

Näytä referenssi

ReferenssiVerkkopalvelu-uudistuksella kävijämäärät huimaan nousuun

"Lopputulos oli sitä, mitä olimme projektin alussa määritelleet, ja yhteistyömme sujui erittäin hyvin. Nyt pääsemme tekemään aivan uudella tavalla jatkuvaa sisällöntuotantoa. Olemme erittäin tyytyväisiä, että solitalaiset jaksoivat haastaa meitä ja ehdottaa uusia näkemyksiä ja ratkaisuja läpi projektin."

-- Arja Yli-Kivistö, järjestelmäpäällikkö, Atria

Näytä referenssi

ReferenssiDigitalisaatio pientuottajan avuksi: miljoonahyödyt ja lisää kilpailukykyä

"Markkinoilla on paljon eri osa-alueisiin keskittyviä palveluja, mutta yksikään ei tarjoa Gollin tapaan ketjua alusta loppuun. Gollin aikaansaamat säästöt eri toimijoilla yllättivät jopa meidät. Yhdessä Solitan kanssa olemme tehneet yhteiskunnallisesti merkittävää työtä suomalaisen kilpailukyvyn parantamiseksi – ja tavarantoimittajien arjen helpottamiseksi. "

-- Elina Santamäki, GS1

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Solita - Tarjonnat

Erikoisosaaminen

Analytiikka

Digitalisaatio mahdollistaa tiedon hyödyntämisen liiketoiminnassa täysin uusilla tavoilla. Palveluista ja laitteista saadaan tietoa, jota yhdistelemällä saa selkeämmän tilannekuvan toiminnan ja johtamisen tueksi, sekä voi..

IoT

IoT, teollinen internet ja digitalisaatio mullistavat sekä liiketoimintamalleja että yritysten prosesseja suunnittelusta aina tuotekehitykseen, tuotantoon, myyntiin, markkinointiin, laskutukseen ja jopa takuisiin asti. Solitan..

Tietoturva

Digitalisaation myötä henkilötietoja hyödynnetään yhä laajemmin, ja tietosuojan merkitys on korostunut entisestään. Yrityksiltä tietosuoja edellyttää sekä lainsäädännön tuntemusta että tiedon käsittelyyn..

Integraatiot

Integraatiot ja arkkitehtuuri ovat liiketoiminnan kannalta keskeisiä alueita, joiden tarvetta digitalisaatio on lisännyt entisestään. Sähköinen liiketoiminta ja palveluiden kehittäminen vaativat pohjalle joustavan, eri..

Pilvipalvelut / SaaS

Pilvipalveluratkaisut mahdollistavat kustannustehokkaan, joustavan ja skaalautuvan tavan uusien palveluiden kehittämiseen. Autamme asiakkaitamme löytämään erilaisista vaihtoehdoista omiin tarpeisiinsa sopivat ratkaisut,..

Verkkokaupparatkaisut

Digitalisaatio on muuttanut kaupankäyntiä ja palvelurakenteita valtavasti. Asiakaspalvelu ja myynti tapahtuvat monikanavaisesti, asiakaskokemuksen ulottuessa verkosta ja sosiaalisesta mediasta kivijalkamyymälään. Yrityksen..

Solita - Referenssit

Solita - Bloggaukset

Solita - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Solita - Yrityskulttuuri ja rekrytointi

yrityskulttuuri kuva

Miksi olla paras, kun voi olla parempi?

Digitalisaation etulinjassa ei pärjää yksin. Meillä löydät viereltäsi aina osaavampia teknologian, strategian, designin, datan ja ihmismielen ymmärtäjiä. Hyvässä työyhteisössä omakin osaaminen saa uudet mittasuhteet. Kuka tahansa voi olla jossain paras, mutta yhdessä olemme parempia.


Etusijalla on aina ihminen

Meille tärkeintä on välittäminen. Sinusta, kollegoista, asiakkaista ja yhteisestä työpaikastamme. Näin syntyy äärimmäisen laadukkaita lopputuloksia ja onnellisempia ihmisiä – meillä ja maailmalla. Kaikki mitä meillä on, löytyy ihmisistä.


Meiltä löydät rinnallesi aina itseäsi osaavamman tyypin

Meille tullaan osaavien ja oppimishaluisten työkavereiden takia ja jäädään samasta syystä. Hyvässä työyhteisössä omakin osaaminen saa uudet mittasuhteet. Kuka tahansa voi olla jossain paras, mutta yhdessä olemme parempia.


Ei pelkästään siistejä, vaan myös vaikuttavia juttuja

Tärkeilyn sijaan Solitalla keskitytään siihen, mikä on merkityksellistä – Meillä pääset toteuttamaan asiakkaidemme visioita ja rakentamaan täysin uusia digipalveluja, jotka kohahduttavat niin kotona kuin kylillä.


Meillä voit olla oma itsesi kaikkine täydellisyyksinesi

Keskitymme muuttamaan maailmaa, emme ihmisiä. Moninaisuus on meille rikkaus, jota haluamme vaalia. Löydät meiltä rennon työkulttuurin, jossa voit olla oma itsesi kaikkine täydellisyyksinesi.


Solita - Rekryilmoitukset

 

Solita kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku