Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Software Sauna kokemuksia

Software Sauna kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Software Sauna on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiVR headset management application

"It has been easy to work with Software Sauna. They have helped us to scale up our frontend development knowledge and their skillset has been a very good fit for our needs."

-- Erkko Anttila, Vice President

Näytä referenssi

ReferenssiModerni custom made verkkokauppa-ratkaisu

"Olemme olleet todella tyytyväisiä Software Saunan ammattitaitoon ja työskentelytapoihin. Myös kommunikaatio heidän kanssaan on ollut helppoa ja toimivaa. Uskon, että yhteistyömme kasvaa entisestään tulevaisuudessa. "

-- Mikko Kivistö, Country Manager

Näytä referenssi

ReferenssiRekryportaalin laajennustyö

"Software Saunan konsultit olivat mukavia ja ammattitaitoisia. Heidän kanssaan oli helppo kommunikoida englanniksi. Olen positiivisesti yllättynyt, että jo parissa päivässä he pääsivät mukaan kehitystyöhön, vaikka heille ei aiempaa kokemusta Rubysta ollutkaan. Lopputulokseen olemme todella tyytyväisiä ja tulemme käyttämään heitä myös jatkossa. "

-- Tuomas Jomppanen, CTO

Näytä referenssi

ReferenssiAsiakkaan käyttöliittymäuudistus

"Software Saunan konsultit ovat olleet oma-aloitteisia ja keskustelutaitoisia. Tämä on ollut tärkeää työskenneltäessä multisite-mallilla. Olemme saaneet heiltä hyvän työpanoksen ja he ovat pystyneet auttamaan meidän omia kehittäjiä uusien tekniikoiden kanssa."

-- Mikko Soirola, CEO

Näytä referenssi

ReferenssiKampanja-sivuston räätälöinti johti kymmeniin tuhansiin latauksiin

"Yhteistyö oli läpinäkyvää, kommunikaatio toimi sekä tiimin taitotaso. Mutta he myös pyysivät apua, jos sitä tarvitsivat."

-- Mika Viskari, CEO

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Software Sauna kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Software Sauna :n referenssit

Software Sauna :n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia