Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Skillwell kokemuksia

Skillwell kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Skillwell Oy on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiAmazon Database Migration Service – helppo ratkaisu tietokantojen migraatioon

"Tiesimme ennakolta DMS:n päteväksi työkaluksi migraatioihin, mutta silti helppous ja luotettavuus yllättivät positiivisesti."

-- Aleksi Kallio

Näytä referenssi

ReferenssiSkillwellin toimittama integraatioalusta yhdistää eri ohjelmat ja järjestelmät JAMIXin ammattikeittiöjärjestelmään

"Olemme todella tyytyväisiä yhteistyöhön. Haimme pitkäaikaista kumppania, joka on käytettävissä globaalisti eri järjestelmien integroinnissa ja Skillwellin osaaminen oli vakuuttavaa. He ovat olleet aktiivinen toimija ja saimme heistä hyvän tulevaisuuden kumppanin. Saamme itse keskittyä omaan osaamisalueeseemme, kun meillä on mukana asiantuntijakumppani"

-- Timo Lehto

Näytä referenssi

ReferenssiPelikehitysyrityksen infrastruktuuri kuntoon parhailla AWS-käytännöillä

"On helppo suositella Skillwellin osaamista muillekin yrityksille. Kasvavana startup-yrityksenä meille Skillwell on ollut erinomainen kumppani. He pyrkivät aina tarjoamaan parasta palvelua asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin."

-- Alexander Schachtschabel, CTO, Dazzle Rocks

Näytä referenssi

ReferenssiMatkahuolto vei palvelut pilveen, löi aiemmat käyttäjäennätykset ja sai samalla kulut kuriin

"Kun Skillwell auttoi Matkahuoltoa ottamaan AWS-pilvipalvelun käyttöön, se joutui heti tulikokeeseen. Ruuhkahuipuista huolimatta käyttäjät saivat priimapalvelua ja kulut pysyivät ennakoitavissa. Palvelu ei kaatunut, yksikään sivu ei jumittanut eikä tiimalasi pyörinyt asiakkaan näytöllä. Nyt toiminta skaalautuu sujuvasti ja IT- ja liiketoimintapuoli pääsevät kohdentamaan.."

-- Mika Rajanen

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Skillwell kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Skillwell Oy:n referenssit

Skillwell Oy:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia