Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Skillwell kokemuksia

Skillwell kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Skillwell Oy on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiSkeptisyys suli yhteistyön myötä – Book Salon sai koodaritiimin, jolle kaikkea ei tarvitse selittää kädestä pitäen

"Minulla on käynyt oikeasti tuuri, sillä tämä tiimi ymmärtää pienistä ranskalaisista viivoista, mitä ollaan hakemassa. Siitä juuri tykkään, ettei ihan kaikkea tarvitse selittää kädestä pitäen"

-- Jonne Castrén

Näytä referenssi

ReferenssiMyHomesID-palvelualusta valmistui ketterän kehityksen mallilla

"Skillwellin ja MyHomesID:n yhteistyö on ollut sujuvan tehokasta. Yhteistyön perusta on ollut Skillwellin vakuuttava osaaminen ohjelmisto- ja palvelukehityksessä"

-- Jari Ahde, MyHomesID Product owner

Näytä referenssi

ReferenssiWell-Architected Review:llä voit parantaa myös ohjelmistokehitystiimin toimintamalleja ja prosesseja

"Pystyimme parantamaan AWS Well-Architected Reviewn avulla omia toimintatapojamme ja löysimme myös toimenpiteitä, joilla pystyisimme saamaan aikaan kustannussäästöjä AWS-palveluidemme käytössä. Jos nämä asiat kiinnostavat niin suosittelen AWS Well-Architect työpajaa teillekin."

-- Mikko Rekola, CTO Bolt.Works Oy

Näytä referenssi

ReferenssiMerius Oy - "Tykkään tehdä teidän kanssa töitä - Te ajattelette Asiakkaan puolesta"

"Tykkään tehdä teidän kanssa töitä - Te ajattelette Asiakkaan puolesta"

-- Hannu Sarja CEO & founder at Merius Oy

Näytä referenssi

ReferenssiPelikehitysyrityksen infrastruktuuri kuntoon parhailla AWS-käytännöillä

"On helppo suositella Skillwellin osaamista muillekin yrityksille. Kasvavana startup-yrityksenä meille Skillwell on ollut erinomainen kumppani. He pyrkivät aina tarjoamaan parasta palvelua asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin."

-- Alexander Schachtschabel, CTO, Dazzle Rocks

Näytä referenssi

ReferenssiAmazon Database Migration Service – helppo ratkaisu tietokantojen migraatioon

"Tiesimme ennakolta DMS:n päteväksi työkaluksi migraatioihin, mutta silti helppous ja luotettavuus yllättivät positiivisesti."

-- Aleksi Kallio

Näytä referenssi

ReferenssiSkillwellin toimittama integraatioalusta yhdistää eri ohjelmat ja järjestelmät JAMIXin ammattikeittiöjärjestelmään

"Olemme todella tyytyväisiä yhteistyöhön. Haimme pitkäaikaista kumppania, joka on käytettävissä globaalisti eri järjestelmien integroinnissa ja Skillwellin osaaminen oli vakuuttavaa. He ovat olleet aktiivinen toimija ja saimme heistä hyvän tulevaisuuden kumppanin. Saamme itse keskittyä omaan osaamisalueeseemme, kun meillä on mukana asiantuntijakumppani"

-- Timo Lehto

Näytä referenssi

ReferenssiMatkahuolto vei palvelut pilveen, löi aiemmat käyttäjäennätykset ja sai samalla kulut kuriin

"Kun Skillwell auttoi Matkahuoltoa ottamaan AWS-pilvipalvelun käyttöön, se joutui heti tulikokeeseen. Ruuhkahuipuista huolimatta käyttäjät saivat priimapalvelua ja kulut pysyivät ennakoitavissa. Palvelu ei kaatunut, yksikään sivu ei jumittanut eikä tiimalasi pyörinyt asiakkaan näytöllä. Nyt toiminta skaalautuu sujuvasti ja IT- ja liiketoimintapuoli pääsevät kohdentamaan.."

-- Mika Rajanen

Näytä referenssi

ReferenssiAmazon Connectilla asiakaspalvelu ja työtyytyväisyys kuntoon

"Kaikessa yhteistyössä, oli se sitten meidän ja meidän loppuasiakkaiden välillä tai sitten meidän ja Skillwellin välillä niin tärkeintä on se yks sana - luottamus. Sitä joko on tai ei, ja meidän ja Skillwellin välillä sitä on. Silloin on helppo tilata ja luottaa että homma hoituu"

-- Ari Aarniovuori

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Skillwell kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Skillwell Oy:n referenssit

Skillwell Oy:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia