logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Sitefactory - Part of Planeetta kokemuksia

Sitefactory - Part of Planeetta kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Sitefactory - Part of Planeetta on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiHRM Partners

"Viestinnän ja markkinoinnin asiantuntija, HRM Partners ”Olemme olleet Sitefactoryn asiakkaina vuodesta 2012 lähtien ja nyt meillä on käytössä kolmas verkkosivu heidän kauttaan. Sitefactory otti meihin tuolloin suoraan yhteyttä. Teimme noihin aikoihin yrityksessämme verkkosivujen analytiikkaa ja huomasimme, että jotain olisi tehtävä, että sivujemme tavoitettavuus ja käytettävyys.."

-- Saija Vanhala-Jansson

Näytä referenssi

ReferenssiAuto Aatamila

"Auto Aatamila -vaihtoautoliikkeen yrittäjät ”Sitefactoryn asiakkaina olemme olleet vuodesta 1997 lähtien. Paavo Haapalainen tuli silloin keskustelemaan nettisivuista ja mietimme, että yrityksellemme olisi hyvä tehdä sellaiset. Kyseessä taisi olla Paavon opiskeluihin liittyvä lopputyö. Pakarisen Jannekin oli meille jo ennestään tuttu. Pojat ovat olleet aina myös autoista.."

-- Kalle ja Mia Aatamila

Näytä referenssi

ReferenssiWulff-Yhtiöt Oyj:n eri yhtiöiden www-sivustot

"Yhteistyömme Sitefactoryn kanssa alkoi heidän aloitteestaan. He löysivät meidät suosituksen perusteella ja olemme olleet kymmenisen vuotta heidän asiakkainaan. Konsernimme verkkosivu-uudistuksia on tänä aikana tehty parisenkymmentä. Työskentely Sitefactoryn kanssa on ollut todella sujuvaa. He ehdottavat meille, mitä asioita kannattaisi tehdä toisin tai uudistaa, mikä puolestaan.."

-- Tarja Törmänen

Näytä referenssi

Siirry Sitefactory - Part of Planeetta kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Sitefactory - Part of Planeetta:n referenssit

Sitefactory - Part of Planeetta:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

Duuers kehitti digitaalisen palvelun tarjousten tekemiseen ja koko tarjousprosessin läpivientiin
Tilaajan ja toimittajan tiimityö auttaa ohjelmistoprojektin onnistuneesti maaliin
30 miljardin liikevaihtoon yltävän Arrow:n Proof-of-Value -kilpailu haastaa yrityksiä etsimään IoT:stä ratkaisua liiketoiminnan ongelmiin

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia