Sitefactory - Part of Planeetta kokemuksia

Sitefactory - Part of Planeetta kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Sitefactory - Part of Planeetta on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiWulff-Yhtiöt Oyj:n eri yhtiöiden www-sivustot

"Yhteistyömme Sitefactoryn kanssa alkoi heidän aloitteestaan. He löysivät meidät suosituksen perusteella ja olemme olleet kymmenisen vuotta heidän asiakkainaan. Konsernimme verkkosivu-uudistuksia on tänä aikana tehty parisenkymmentä. Työskentely Sitefactoryn kanssa on ollut todella sujuvaa. He ehdottavat meille, mitä asioita kannattaisi tehdä toisin tai uudistaa, mikä puolestaan säästää meille aikaa, rahaa ja resursseja. Verkkosivujen teko ei ole meidän ydinosaamistamme, joten on tärkeää voida luottaa siihen, että he hoitavat sivujen teknisen puolen. Verkkosivujemme tarpeet ovat vuosien varrella muuttuneet ja yhteistyötä on aina sopeutettu sen mukaan, mitkä ovat kulloisetkin resurssit ja tarpeet. Sitefactory on tällaisissa muutoksissa hyvin joustava kumppani. Heidän kanssa on todella helppoa tehdä yhteistyötä ja yhteyshenkilöt saa aina kiinni. He osaavat selittää selkokielisesti ja asiakasta kunnioittaen, miksi joitain asioita tarvitsee tehdä. He ajattelevat aina asiakkaan parasta ja haluavat opastaa ja perehdyttää asiakkaan palveluihinsa. He ovat valmiita jakamaan omaa ammattitaitoaan ja ymmärrystään meille ja kertovat, mikä on tärkeää ja mitä tarvitsee ottaa huomioon. Verkkosivuista on tullut yhä tärkeämpiä konsernin viestinnän kannalta. Perusinformaation lisäksi verkkosivuilla täytyy olla nykyään muutakin sisältöä. Pörssiyhtiönä olemme velvoitettuja tiedottamaan esimerkiksi pörssitiedotteiden julkaisusta oikeaan aikaan ja tiettyjen konsernin tietojen on ehdottomasti löydyttävä verkkosivuiltamme. Tietojen täytyy myös pysyä tallessa. Sitefactory on toteuttanut verkkosivumme kustannustehokkaalla tavalla. He pystyvät reagoimaan nopeasti, mikäli jokin tiedote ei ole ilmestynyt oikeaan aikaan, ja he ovat pystyneet pelastamaan meidät tällaisten sattumien kohdalla pulasta. Sitefactoryn palveluihin kannattaa satsata, sillä meistä huolehditaan hyvin. Voimme olla varmoja, että sivustomme ovat toimintavalmiudessa koko ajan. He ovat järjestäneet meille sopivat yhteistyötahot sen suhteen, että sivustomme pysyvät kunnossa. Olemme suositelleet heidän palvelujaan eteenpäin ja suosittelemme mielellämme vastedeskin."

-- Tarja Törmänen

Näytä referenssi

ReferenssiAuto Aatamila

"Auto Aatamila -vaihtoautoliikkeen yrittäjät ”Sitefactoryn asiakkaina olemme olleet vuodesta 1997 lähtien. Paavo Haapalainen tuli silloin keskustelemaan nettisivuista ja mietimme, että yrityksellemme olisi hyvä tehdä sellaiset. Kyseessä taisi olla Paavon opiskeluihin liittyvä lopputyö. Pakarisen Jannekin oli meille jo ennestään tuttu. Pojat ovat olleet aina myös autoista kiinnostuneita, eli se on varmasti lähentänyt meitä. Nyt menossa ovat neljännet sivut heidän kauttaan, vaikka toki sivuja päivitetään jatkuvasti muutenkin. Olemme pieni yritys. Joskus suurten toimijoiden kanssa voi helposti jäädä vain yhdeksi huomaamattomaksi osaksi bisnestä. Siksi on hienoa, että Sitefactorylla puhelimeen ja sähköposteihin vastataan ja pienetkin toiveet hoidetaan. On myös mukavaa, että Sitefactoryn pojat ovat aina jakaneet heidän ammattitaitoaan, eli kertoneet, että nyt meidän kannattaisi tehdä tällainen tai tuollainen juttu. He eivät ole tyrkyttäneet itseään, vaan he ovat kertoneet eri vaihtoehdoista, mitä on tarjolla. Sitefactorylla ovat ammattilaiset tekemässä töitä ja esimerkiksi kaikkiin EU-direktiiveihin liittyvistä asioista heiltä tuli heti viestiä, miten meidän pitää reagoida tiettyihin asioihin. Heillä on todella hyvä ammattitaito ja he päivittävät tietojaan jatkuvasti. Mikä tärkeintä, kysymyksiin saa aina vastauksen. Teemme yrityksessämme kaiken itse ja meillä on riittävästi työtehtäviä, joten on ehdoton vahvuus, että pystymme luottamaan heihin ja siihen, että he tekevät asiat oikein. Olemme olleet todella tyytyväisiä jälkeen, jota he tuottavat, ja yhteistyön tekeminen on ollut helppoa. Päivitämme itse autot nettiin ja heiltä tulee verkkosivualusta. Me emme ole nettiasiantuntijoita, mutta heiltä saa aina avun. Heillä on erittäin hyvä asiakaspalvelunumero – vaikka emme saisi tiettyjä henkilöitä juuri sillä hetkellä kiinni, niin aina on joku, joka vastaa ja auttaa. Paikallisuus on ollut meille tärkeää. Olemme saaneet olla mukana katsomassa Sitefactoryn kehitystä. Vaikka nettisivutarjouksia tulee koko ajan muilta toimijoilta, paikallisuus ja aikaisempi yhteistyö ovat olleet ratkaisevia kohdallamme. Kaikkea ei voi netistä ostaa, tarvitaan ihmiskontakteja ja palveluja. Sitefactory pitää huolen asiakkaistaan."

-- Kalle ja Mia Aatamila

Näytä referenssi

ReferenssiHRM Partners

"Viestinnän ja markkinoinnin asiantuntija, HRM Partners ”Olemme olleet Sitefactoryn asiakkaina vuodesta 2012 lähtien ja nyt meillä on käytössä kolmas verkkosivu heidän kauttaan. Sitefactory otti meihin tuolloin suoraan yhteyttä. Teimme noihin aikoihin yrityksessämme verkkosivujen analytiikkaa ja huomasimme, että jotain olisi tehtävä, että sivujemme tavoitettavuus ja käytettävyys olisivat parempia. Tuolloin käytössämme olevat verkkosivut eivät olleet niin hakukone- tai käyttäjäystävällisiä. Verkkosivu-uudistuksen yhteydessä oli tarkoitus alkaa päivittää sivuja aktiivisemmin kuin aiemmin. Silloin oli fiksua saada yrityksemme käyttöön järjestelmä, jota on parempi hallinnoida. Kahdet ensimmäiset sivut teimme Sitefactoryn omalla alustalla, jolla verkkolehtemme toimii edelleen. Nykyisten verkkosivujemme alustana on WordPress, johon siirtyessämme toteutimme Sitefactoryn kanssa vuoden mittaisen hakukoneoptimointiprojektin. Olimme alkaneet seurata tarkemmin verkkonäkyvyyttämme, ja Sitefactoryn kanssa oli erittäin helppoa työskennellä, sillä heiltä tuli suoraan vinkkejä ja ohjeita verkkonäkyvyytemme parantamiseen. Yhteistyö Sitefactoryn kanssa on sujunut erittäin hyvin. Arvostan todella paljon heidän ketteryyttään ja joustavuuttaan. He ymmärtävät asiakkaan toiveita ja osaavat priorisoida asiakkaiden tarpeita oikealla tavalla. Yhteistyö on ollut hyvin avointa ja he osaavat kertoa selkeästi eri mahdollisuuksista. Asiakkaasta riippuen he voivat huolehtia kaiken sisällön päivittämisestä verkkosivuille tai tehdä sopimuksen, että asiakas voi päivittää sivut itse. Heidän suhtautumisensa asiakkaisiin, joilla ei ole valmiiksi teknistä taustaa, on erinomaista. Sitefactorylta on tullut aktiivisesti myös ratkaisuehdotuksia ja tietoa liittyen EU:n muuttuvaan GDPR-tietosuoja-asetukseen. Sitefactorylla on bisnesetiikka kunnossa. Yhteistyötä aloittaessamme kerroin Jannelle, että etsin kumppania, joka ryhtyy rakentamaan pitkäaikaista asiakassuhdetta, eikä etsi vain nopeita ratkaisuja, ja hän halusi toimia samoin. Sitefactoryn vahvuuksia ovat mielestäni joustavuus, notkeus ja erittäin hyvä tilannetaju. Olen pystynyt asioimaan heidän kanssaan yhden luukun periaatteella, eli voin olla suoraan yhteydessä heihin kaikkiin verkkosivuihimme liittyvissä kysymyksissä, ja tiedän, että he hoitavat asian eteenpäin."

-- Saija Vanhala-Jansson

Näytä referenssi

Siirry Sitefactory - Part of Planeetta kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Sitefactory - Part of Planeetta:n referenssit

Sitefactory - Part of Planeetta:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

Ihmisen ja tietokoneen saumaton yhteistyö luo pohjan supertaloushallinnolle
Barack Obama saapuu Suomeen - Nordic Business Forum kerää liike-elämän ammattilaiset yhteen
Talouspäättäjät viitoittivat Basware Connectissa polkua ihmisen ja älykkään teknologian kohtaamisille

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia