logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Sitefactory tuottaa laadukkaita ja mutkattomia Wordpress-sivustoja ja räätälöityjä järjestelmiä, joiden avulla asiakkaamme voivat tehostaa viestintäänsä verkossa ja kasvattaa siten liiketoimintaansa.

Sitefactory - Part of Planeetta

Yritysesittely

Sitefactory tuottaa laadukkaita ja mutkattomia Wordpress-sivustoja ja räätälöityjä järjestelmiä, joiden avulla asiakkaamme voivat tehostaa viestintäänsä verkossa ja kasvattaa siten liiketoimintaansa.

18 vuoden aikana olemme tuottaneet tuhansia erilaisia www-sivustoja ja palvelemme satoja erilaisia yrityksiä ja yhteisöjä. Teknologiana käytämme WordPress -julkaisujärjestelmää ja verkkokaupoissa Woocommercea.

Tuottamiemme palveluiden ylläpidosta ja jatkuvuudesta vastaamme Sitefactory huolenpitosopimuksen kautta ja voimme tarjota Planeetta Internetin kautta täysin räätälöityjä ja skaalautuvia palvelinratkaisuja.
Työntekijöitä 8
Y-tunnus 1753494-92
Perustettu 2000
Www Kotisivut
Puh 0207 431 920
E-mail asiakastuki@sitefactory.fi

Toimipaikat     Helsinki, Joensuu

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen: Graafinen suunnittelu, Verkkokaupparatkaisut, Webkehitys

Teknologia: WordPress, WooCommerce

Toimialakokemus: Asiantuntijapalvelut, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, IT, Julkishallinto, Järjestöt ja yhdistykset, Kauppa, Kiinteistöala, Koulutusala, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Rakentaminen, Telekommunikaatio, Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi: Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto

Omat tagit: Sitefactory - Part of Planeetta, Käyttöliittymäsuunnittelu, www, CMS, WordPress, Intranet, Extranet, Woocommerce, WWW-Design

Sosiaalisessa mediassa

Sitefactory - Part of Planeetta - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiHRM Partners

"Viestinnän ja markkinoinnin asiantuntija, HRM Partners ”Olemme olleet Sitefactoryn asiakkaina vuodesta 2012 lähtien ja nyt meillä on käytössä kolmas verkkosivu heidän kauttaan. Sitefactory otti meihin tuolloin suoraan yhteyttä. Teimme noihin aikoihin yrityksessämme verkkosivujen analytiikkaa ja huomasimme, että jotain olisi tehtävä, että sivujemme tavoitettavuus ja käytettävyys.."

-- Saija Vanhala-Jansson

Näytä referenssi

ReferenssiAuto Aatamila

"Auto Aatamila -vaihtoautoliikkeen yrittäjät ”Sitefactoryn asiakkaina olemme olleet vuodesta 1997 lähtien. Paavo Haapalainen tuli silloin keskustelemaan nettisivuista ja mietimme, että yrityksellemme olisi hyvä tehdä sellaiset. Kyseessä taisi olla Paavon opiskeluihin liittyvä lopputyö. Pakarisen Jannekin oli meille jo ennestään tuttu. Pojat ovat olleet aina myös autoista.."

-- Kalle ja Mia Aatamila

Näytä referenssi

ReferenssiWulff-Yhtiöt Oyj:n eri yhtiöiden www-sivustot

"Yhteistyömme Sitefactoryn kanssa alkoi heidän aloitteestaan. He löysivät meidät suosituksen perusteella ja olemme olleet kymmenisen vuotta heidän asiakkainaan. Konsernimme verkkosivu-uudistuksia on tänä aikana tehty parisenkymmentä. Työskentely Sitefactoryn kanssa on ollut todella sujuvaa. He ehdottavat meille, mitä asioita kannattaisi tehdä toisin tai uudistaa, mikä puolestaan.."

-- Tarja Törmänen

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Sitefactory - Part of Planeetta - Tarjonnat

Yritys ei ole kuvannut tarjontojaan vielä. Tarjontojen kuvaukset auttavat erottamaan yritysten tarjontoja toisistaan. Kun kirjoitat esimerkiksi IoT-tarjontaanne vastaavan kuvauksen, se ilmestyy yrityshaun hakutuloksiin kyseistä tarjontaa haettaessa.

Sitefactory - Part of Planeetta - Referenssit

Sitefactory - Part of Planeetta - Bloggaukset

Sitefactory - Part of Planeetta - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Sitefactory - Part of Planeetta - Yrityskulttuuri ja rekrytointi

Yrityskulttuuria ei ole kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Sitefactory - Part of Planeetta - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole lisätty tai premium-profiilia ei ole aktivoitu

 

Sitefactory - Part of Planeetta kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku